Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 31. 1. 2007 17:00

Pikola
♥♥♥♥♥--

Re: Kolegyně z manželovi práce mi ho uhání

25

Není tady

#52 31. 1. 2007 17:01

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Pikola napsal(a):

Když já jsem mu to právě dneska napsla v době kdy to bylo ideální, on se domů těšil, zase byl jako dřív.. A já mu dala takovouhle ránuz čistýho nebe a on nechápe co se ve mě zase pohlo.. A já nechci přiznat tu přečtenou zprávu.. a nevím jak z toho teď ven..

Tak to !zívni! a dělej,jako že se nic neděje vissla Když to zvládneš - nejlepší řešení.
Já bych to neuměla, proto ty radikální rady sjuk

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#53 31. 1. 2007 17:01

saaarka
♥♥-----
Místo: Praha

Myslim,ze Ti prave v tuto chvili opravdu nezbyva nic jineho nez dat tomu vsemu pauzu. Predstav si, jak te ted vidi: hysterickou, protivnou, stihacku a jaka je ona: mila, hodna, vtipna, sladka.....

Jenze Ty jsi porad jeste jeho zena a to se jentak zapomenout neda - kdyz si Te vzal, musel mit k tomu duvod. Tak to nech chvili plavat, nebo smudlicka te kikine opravdu nazenes do naruci.... Proste si dejte pauzu

Není tady

#54 31. 1. 2007 17:03

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Presne.... Prestan to na chvili resit a chovat se jako hysterka! Tim ho uz tuplem odradis!
A dej na radu Pann a nekam vypadni si uzit!!!

cool

Není tady

#55 31. 1. 2007 17:06

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Jéžiši Pikolo - tebe omlouvá jen to, že jsi tak mladá. Ve tvém věku jsem byla taky pitomá jak pučtok. Ale nic ve zlým. Až si párkrát nabiješ pusu, až ti spadne hřebínek, až se naučíš dívat se na věci jako správná ženská a ne jako blbka, která má kompex, tak budeš o mnoho šťastnější. V tuto chvíli bych tě tedy doma mít nechtěla.

Ale jak říkám - neuraž se, myslím to dobře a upřímně - bývala jsem stejně hloupá a čekalo mě ještě hodně kopanců od života, než jsem se naučila mít se ráda a mít DOOPRAVDY ráda i partnera.

Držím ti palce, aby ti ty kopance přišly co nejdřív (jeden velmi užitečný právě prožíváš) a abys co nejdřív zmoudřela. Aspoň trošku, protože to co píšeš, je opravdu k smíchu.

smile

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#56 31. 1. 2007 17:06

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

vykašli se na tu zprávu a NIC nepřiznávej ať se šmudlíček chvilku vaří a udělej to jak říkají holky - tak aby měl pocit že není jediný na světě a že KSYBYS chtěla TAK....

Strach je malá smrt...

Není tady

#57 31. 1. 2007 17:08

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

janica napsal(a):

....Ono se to pak už nějak vyvrbí. wink

To je ta správná rada. Konečně se v našem životě něco děje, ne?
Rozvíří se stojaté vody a ukáže se kdo je dobrý plavec.

Někdy je dobré trochu splývat po proudu, abys měla pak ještě sílu na ten voleybal na břehu.

Nadhled, klid, věnování se udržení svých sil a jak říká Janica :Ono se to pak už nějak vyvrbí.

Upravil(a) poletucha (31. 1. 2007 17:09)

Není tady

#58 31. 1. 2007 17:10

Santala
♥♥♥♥♥♥-

avalonka napsal(a):

Jéžiši Pikolo - tebe omlouvá jen to, že jsi tak mladá. Ve tvém věku jsem byla taky pitomá jak pučtok. Ale nic ve zlým. Až si párkrát nabiješ pusu, až ti spadne hřebínek, až se naučíš dívat se na věci jako správná ženská a ne jako blbka, která má kompex, tak budeš o mnoho šťastnější. V tuto chvíli bych tě tedy doma mít nechtěla.

Ale jak říkám - neuraž se, myslím to dobře a upřímně - bývala jsem stejně hloupá a čekalo mě ještě hodně kopanců od života, než jsem se naučila mít se ráda a mít DOOPRAVDY ráda i partnera.

Držím ti palce, aby ti ty kopance přišly co nejdřív (jeden velmi užitečný právě prožíváš) a abys co nejdřív zmoudřela. Aspoň trošku, protože to co píšeš, je opravdu k smíchu.

smile

Tak tomu říkám názor.dumbom

Pikolo, "jsi k smíchu" - to je rada big_smile a ted si porad sama.n
Nejen, že tě manžel nejspíš podvádí,ale ještě ti tady napíšou,že jsi smešná,jak na to reaguješ  - to je "nářez" lol

Není tady

#59 31. 1. 2007 17:14

Pikola
♥♥♥♥♥--

Já vím, jsem hloupá.. právě že dělám pravý opak, poslední dobou už to bylo dobrý,začala jsem myslet víc na sebe, neuhánět ho, našla jsem si kamarádku.. Ale pak zase přijde rána a já padám na dno a nevm jak nahoru.. Řekla jsem mu co cítím, on má zase pocit že to že sekal 14 latinu přišlo vniveč protože na něj zase útočím. Vím že je zmatený, já taky, už ho nechám.. Uvidím co z toho bude. On se právě chová jako bych byla šílená a podezírala ho zbytečně, ale já vím že to zbytečně není a nechci mu to říct!

Není tady

#60 31. 1. 2007 17:14

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Kdyby mýmu manželovi napsala kolegyně z práce "ŠMUDLÍČKU" tak by dostala asi do zubů. To bych na ní vlítla a to by něco zažila! Ať si najde svýho...dumbom

Není tady

#61 31. 1. 2007 17:15

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Drahá Santalo - na tvé zprávě je nejdůležitější slovíčko "nejspíš". Protože to, že má Pikoly manžel v práci mladou (a dle jeho názoru ošklivou) kolegyni neznamená jeho nevěru o nic víc, než že se jmenuje Karel a fandí Spartě - ty trdlo.

Tyhle hysterické ženské konstrukty, zcela nepodložené jakýmikoli důkazy, jsou přesně to, co chlapy dokáže naštvat a ani se jim nedivím.

Pokud si dámy tak málo věříte, že stačí, aby kolegyně oslovila vašeho partnera "šmudlíčku" (já například svým nejlepším kamarádům říkám "lásko" nebo "pusinko") a už jste si "jisté", že je vám nevěrný - pak jste padlé na hlavu a je mi vás - ale spíš těch vašich šmudlíčků - líto... smile

Není tady

#62 31. 1. 2007 17:16

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Kotěvbotě napsal(a):

Kdyby mýmu manželovi napsala kolegyně z práce "ŠMUDLÍČKU" tak by dostala asi do zubů. To bych na ní vlítla a to by něco zažila! Ať si najde svýho...dumbom

lol Moje řeč lol

Není tady

#63 31. 1. 2007 17:16

Pajka22
♥♥-----

Já jsem také kdysi měla stejný pocit, že mého muže uhání kolegyně. Rozhodně není dobré dělat žárlivé scény, to by opravdu mohl odejít. Řekla jsem si, že na mě ona rozhodně nemá a přestala jsem se tím zabývat. Také jsem našla jednu zrovna ne kolegiální SMS, ale nechtíc, máme s manželem stejné mobily. Raději bych si nechala ukousnout ruku, než se dívat na jeho SMS.
Už je to více jak rok a je stále se mnou!!!
Zkus ho spíš ženskými zbraněmi přinutit k boji o TEBE:)

Není tady

#64 31. 1. 2007 17:18

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Pajko - správně. Konečně chytrý přístup. Žárlivostí si ještě nikdo nikoho neudržel. Je potřeba nadhled a schopnost věci neřešit, pokud si nejsme jisté. A hlavně po ničem nepátrat. Proč? Protože to, že jsme na pravdu připravené, si jen myslíme. Málokterá totiž dokáže po skutečně odhalené nevěře odejít jako dáma středem. Místo toho začne dolejzat, vyhrožovat, hysterčit, slibovat - a nakonec je trapnější než nevěrník. Proto říkám - nepátrat, pokud nejsme připravené na pravdu. smile

Není tady

#65 31. 1. 2007 17:19

Santala
♥♥♥♥♥♥-

To mě tady baví.

když mám jiný názor na věc a jinak bych řešila situaci, jsem hned  "Draha", "trdlo" atd...lol

Fascinuje mě,kde bereš tu jistotu, že zrovna ty máš správný názor na věc lol

Není tady

#66 31. 1. 2007 17:19

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Pajko a Av, zdravím. smile
------------------------
Pikolo
Mého muže taky uhánějí ženy kolem. Neřeším.
Maximálně můžu být ráda, páč to znamená, že jsem si dobře vybrala. reta

Upravil(a) poletucha (31. 1. 2007 17:20)

Není tady

#67 31. 1. 2007 17:21

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Tak jsem padlá na hlavu, bohužel, každý je padlý jinak a co? Prostě by se mi nelíbilo, kdyby si manžel psal s nějakou svou kolegyní takové esemesky! Normální esemeska podle mě vypadá jinak. Já bych nedokázala napsat opačnému pohlaví do esemesky šmudlíčku, pokud potřebuji někomu něco zdělit, každý se nějak jmenuje. A už vůbec ne ženatému.

Není tady

#68 31. 1. 2007 17:21

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj krásná vílo poletucho - já tě obdivuju, jak ty vždycky dokážeš všechno tak krásně básnicky napsat - bravo - jsi fakt výjimečná holka! smile

Není tady

#69 31. 1. 2007 17:23

Pikola
♥♥♥♥♥--

Já jsem bojovala ženskýma zbraněma, vydrželo mě to, kousala jsem se do ruky když jsem viděla že mu třeba přišla zpráva.. ale zase jsem ubohá, posírám si to sama.. Vím že ho tím akorát odrazuju. Já už nevím jestli to dokážu

Není tady

#70 31. 1. 2007 17:24

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

poletucha napsal(a):

Ahoj Pajko a Av, zdravím. smile
------------------------
Pikolo
Mého muže taky uhánějí ženy kolem. Neřeším.
Maximálně můžu být ráda, páč to znamená, že jsem si dobře vybrala. reta

to je super, jen aby jsi to mohla říct i za pár měsíců, let visslatummenuppgodlike

Není tady

#71 31. 1. 2007 17:26

Pajka22
♥♥-----

Avalonko, Poletuško moc Vás také zdravím.

Kotěvbotě, já už si žárlivost také vyzkoušela a měla ten dopad, že manžel chodil domů čím dál později a pak se přiznal, že čekal v autě až zhasnu a usnu, abych mu dala pokoj. Ještě, že už je to za mnou:dumbom:

Není tady

#72 31. 1. 2007 17:27

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Kotě,

naštěstí svět nefunguje tak, že se partner partnera ptá, co smí. To, že se TOBĚ nelíbí určitý styl sms, nemusí znamenat, že se nelíbí partnerovi. To, že TY bys takovou sms nenapsala, nemusí znamenat, že by jí nenapsal někdo jiný.

Každý jsme odlišný a je opravdu pyšné a hloupé myslet si, že ostatní se musí zařídit tak, aby se nám to líbilo. Tak to v životě nechodí.

To, co by se tobě nelíbilo, se zrovinka někomu jinému líbit může a má na to právo.

Jiná věc je, pokud je mi partner skutečně nevěrný - to je pak podstatně složitější problém a taky mnohem bolestnější.

Tady ale zatím řešíme jednu mladou kočku, která je žárlivá, protože si nevěří, a tak otravuje svému muži život jen proto, že on neškodně koketuje s kolegyní.

Ano, i po mém příteli ženské koukají. Dokonce přijal do dílny hodně mladou holku, která je moc fajn a podle mého i "jeho typ". Skamarádila jsem se s ní, protože je opravdu prima a hezky se mi tam o něj stará - kafe mu uvaří a tak.

A budou-li si spolu chtít zašukat, nemůžu s tím dělat vůbec nic, ledaže bych tam namontovala kamery a pak si tu doma ohlodala nehty až na kost. Proč bych to dělala? Vím, jaká jsem a vím, proč mě má přítel rád. To mi stačí, protože to vůbec není málo. Howgh! smile

Není tady

#73 31. 1. 2007 17:27

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Pikolo nemlať se furt do hlavičky dumbom naopak si musíš říkat: já jsem lepší, nejlepší, já to DOKÁŽU a dokážeš to!!!! Schválně na to nebudu myslet... atd když se pořád sama sebe budeš vidět jako neschopnou.... to nedělej, v každém je něco dobrého a pěkného a v tobě taky tak mysli na to.

Strach je malá smrt...

Není tady

#74 31. 1. 2007 17:27

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Av, tý brďo, děkuji.
offtopic
Koukám podle metříku dole, že už jsi daleko.
V 25 týdnu jsem šla na první operaci slepáku a za dva týdny na druhou. Po narkoze mi začala laktace a malej se rozhodoval, že se narodí. No, užila jsem si to. Tak hodně štěstí přeji.

Není tady

#75 31. 1. 2007 17:30

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Pajka22 napsal(a):

Avalonko, Poletuško moc Vás také zdravím.

Kotěvbotě, já už si žárlivost také vyzkoušela a měla ten dopad, že manžel chodil domů čím dál později a pak se přiznal, že čekal v autě až zhasnu a usnu, abych mu dala pokoj. Ještě, že už je to za mnou:dumbom:

No vidíš, Pajko - jakej jsi byla vůl dumbom a jak ses z toho krásně poučila. Chlapi chtějí mít doma pohodovou ženskou, která má sama sebe ráda. A ty největší žárlivky nakonec toho svého do cizí náruče často zaženou, protože s takovou ženskou se nedá žít. Ani se žárlivým chlapem.

Můj přítel měl zezačátku takový škuby, jako že mi zakáže jít na kafe s mým ex, kterého mám dneska jako bráchu, tak jsme mu hned zkraje vysvětlila, že mi nebude diktovat jak se mám ve svých letech chovat. Od té doby se na mého ex občas zeptá a je to fakt milý, v tu chvíli v mých očích opravdu stoupne na ceně. Protože vím, že mi důvěřuje - kdybych chtěla, můžu každý den vojet někoho jinýho, stejně by tomu nezabránil. Ale pokud má mít ten vztah smysl, musíme si věřit, jinak je to vo-vo-vo-hovně wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí