29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Nejhorší je že semnou teď nemluví, jako bych si to vymýšlela.. taky nemám mluvit, Psát? nepsat? Nechat ho ať se mu to rozleží?
Já jí fakt volat nechci, myslím že by se tím nic nevyřešilo, ona to stejně zazdí, vždyť já bych udělala to samý..
Není tady
A co ho jen tak někdy mezi řečí oslovit "šmudlíčku"....???
Není tady
pozri, píšeš že už si mu jednu sms prečítala. takže bu´d bude rozchod pre to, že čítaš sms, alebo pre to, že ťa ťahá za nos, alebo si bude na tie sms dávať pozor. ani jedno nie je dobré! kuva
Není tady
ja som za ten prievan. povedať všetko čo vieš, urobiť riadny čurbes a je to
ľahko sa hovorí, ja viem
Není tady
A co bys vymyslela ty, Pikolo?????
Volat nechceš, říct mu to nechceš. pak teda nechápu, jak jinak bys to mohla řešit....Plácat se v tom dál??? Tak to ti teda holka nepřeju
Když se nechceš hnout z místa, je to těžký.
A co bys chtěla, aby se mu rozleželo????
Není tady
Myslim, ze ted uz to jinak nez "po zlym" stejne vyresit nepujde... At si dela urazenyho, urcite by se mu taky nelibilo, kdybyses takhle chovala k nejakemu z Tvych kolegu... Jenze to je klasika, ja muzu, ty ne...
Upravil(a) Slvinka (31. 1. 2007 16:41)
Není tady
Já spíš přemýšlím jak na něj, jak ho nalákat na svou stranu, pryč od ní.. Chci aspoň zabojovat, když nebude chtít tak to bude jeho chyba.
Není tady
Nalákat?? Taky jde o to, jestli chce nalákat...
Mně některý vztahy připadaj jak sci-fi..................
Není tady
Pikola napsal(a):
Já spíš přemýšlím jak na něj, jak ho nalákat na svou stranu, pryč od ní.. Chci aspoň zabojovat, když nebude chtít tak to bude jeho chyba.
Já i věřím tomu, že on tě opravdu chce, že nekecá.Ale sex s mladičkou kolegyní ho jistě taky baví.
Na tvém místě, bych chtěla nalít čistého vína, nejdřív od něho / ale když zapírá,tak bych výsledek moc nečekala/,pak bych si nejspíš pravdu zjistila sama...
Mám raději krutou realitu, než nějaké ideály a komedii.
Pochopit ho, proč jsou věci tak jak jsou, není težké.Ale hrát spokojený vztah,když cukruje s jinou - to nezvládám.To raději nic.
Pak určitě zabere ta Pan terapie s lázněma - budeš jí potřebovat a ucčitě ti pomůže.
Není tady
Dobře, mám mu to napsat nebo říct zítra osobně?
Není tady
Napsat???
Není tady
Pikolo škoda že sis nerozmyslela dřív, co chceš dělat,než jsi mu přiznala co víš! Teď když jsi mu řekla že to víš tak už to musíš řešit, kdybys mu to neřekla, tak jsi mohla zabojovat nenápadněji abys ho získala - být milá, hezká, vtipná a dát mu pocit že je někdo, protože právě to dělá ona!!! Teď jsi za tu protivnou co dělá scény! A co teď můžeš dělat, abys neztratila tvář? Když budeš dělat scény, brečet, vyčítat, být sarkastická a protivná, tak on půjde tam kde bude mít klid a obdiv....
Jinak na chlapy platí přesně to co na pejsky - abys je přilákala, tak je nesmíš honit, ale naopak musíš se vzdalovat, pak za tebou přiběhnou...jsou to šelmy a lovci.
Není tady
sms, zrovna mi napsal že to snáma vidí špatně protože mě to žárlení nikdy nepřejde.. tak přemýšlím že mu natvrdo napíšu že jsem četla včera zprávu od ní, se šmudlíčkem
Není tady
Jděte na večeri.Nic nikam nepiš.
řekni mu šmudlíčku a půjč si mobil
Mě by následná reakce asi už stačila,abych věděla na čem jsem.Ale já mám s těma chlapama špatný zkušenosti
Není tady
já jsem tu zprávu smazala, on o ní neví
Není tady
dopwdele se šmudlíčkama....furt budou vyvádět
Není tady
Sorry, ale ja nechapu, jak nekdo muze resit svuj vztah pres sms... Nic mu nepis...
Presne souhlasim s Bety, jakmile si neni chlap zenskou jistej, tak se zacne snazit a to dost!!!!!
Není tady
kterou zprávu - od ní? dobře mu tak!
Není tady
Můžu vám říct, že jsem se takhle od srdce už dlouho nezasmála..... prý do pr... se šmudlíčkama, no já se válím pod stolem.
Né tak vážně - začít mu říkat šmudlíčku a být hrozně milá a řídit se tou původní radou od Pan - to bych viděla jako velice elegantní řešení. Ono se to pak už nějak vyvrbí.
Není tady
Když já jsem mu to právě dneska napsla v době kdy to bylo ideální, on se domů těšil, zase byl jako dřív.. A já mu dala takovouhle ránuz čistýho nebe a on nechápe co se ve mě zase pohlo.. A já nechci přiznat tu přečtenou zprávu.. a nevím jak z toho teď ven..
Není tady
Pikolo, jak dlouho jste spolu ?
Není tady
4 roky
Není tady
A kolik je manželovi???
Není tady