Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#351 27. 2. 2007 18:21

Pikola
♥♥♥♥♥--

Re: Kolegyně z manželovi práce mi ho uhání

On byl pro mě ten ideální, jen posledního půl roku se to zvrhlo.. Ale zase lepší si říkám teď, než za 10 let s dětma.
Jen to občas bolí..
Asi se s ním vážně rozejdu radši sama, třeba ho to donutí aby začal něco sám.. Nebo odejde a já budu mít čistý stůl na to začít znova a ne čekat jestli on se zrovna zítra zráčí domů. To radši jiného co mě bude na rukou nosit.

Já se uplně třeba těším na rande s nějakým chlapem, kytky, dárky.. mazlíky.. No jéje.. škoda že on ten náš vztah takhle zabil. Bylo nám jinak fajn.. Auuu to bolí..

Není tady

#352 27. 2. 2007 18:26

Pikola
♥♥♥♥♥--

Protože už mě nebaví čekat, jestli mi náhodou odpoví na zprávu, o volání ani nemluvím.. Tohle si přece nezasloužím..
Tchýně mi řekla : Kopni ho do pr... debila když neví co chce..

Není tady

#353 27. 2. 2007 18:27

Pikola
♥♥♥♥♥--

Jsem se nějak rozohnila..dumbom

Není tady

#354 27. 2. 2007 18:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kľudne sa rozohni a zdravo sa naňho na.er. To pomáha! Ale mmch - život a hlavne vzťahy nie sú vždy o zásluhách... resp. tam neplatia tie jednoduché pravidlá...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#355 27. 2. 2007 19:07

vaznenevim
♥♥-----

Pikola napsal(a):

Mě tchýně řekla .... že můj manžel (její syn ) má důvod .... když si našel milenku a dva roky mě s ní podváděl ..... jak říkám nyní studuji a pak se uvidí ...smile

Máš bezvadnou tchýni , pořád si važ lidí kolem sebe , každý je nemá ...

Upravil(a) vaznenevim (27. 2. 2007 19:08)

Konečně vidím slunce, když mi spadl můj dům ....

Není tady

#356 27. 2. 2007 19:16

Pikola
♥♥♥♥♥--

vaznenevim napsal(a):

Pikola napsal(a):

Mě tchýně řekla .... že můj manžel (její syn ) má důvod .... když si našel milenku a dva roky mě s ní podváděl ..... jak říkám nyní studuji a pak se uvidí ...smile

Máš bezvadnou tchýni , pořád si važ lidí kolem sebe , každý je nemá ...

Jo, mám štěstí že moje rodina i jeho máma jsou super. Ona je rázná žena. A on jí mám moc rád. Měla jsem se jí svěřit možná už dřív.

Není tady

#357 3. 3. 2007 5:14

Pikola
♥♥♥♥♥--

Tak nic moc nového. Když sme se naposledy viděli, tak mi řekl že chodí k psycholožce, firemní, že to na něj navlíkli kluci z práce, protože se prý na něj už nemohli dívat. Jen mu prý zatím poradila ať se postaví na vlastní nohy, srovná si život a pak ať se srovnáme třeba spolu.
No, snažím se mu nepsat, nevolat, ale někdy je to těžký, teď řešíme spropadený auto.. Budu muset přenechat leasing, přijdu sice o dost velkou částku, ale sama si ho dovolit nemůžu...
Když jsem ho viděla tak jsem něak rezignivala, nedala mu na přivítání pusu, cítila jsem se vedle něj nesvá. Je z toho mimo, myslí si snad že už někoho mám nebo co, ale já už nevím jak se  k němu chovat! Protože když jsem hodná, dělám jakoby se nic nestalo tak mě to bolí ještě víc, nemůžu se s ním objímat a hladit, bolí to ještě víc.
On pořád mluví zvláštně, jeden den ať na něj zapomenu a druhý se mě ptá co budu dělat, jestli by se mi líbilo takový auto pro rodinu.. Mám v tom bordel.. Musím to nějak přežít.. Dát si oddech, hlavně od něj, přestat na něj myslet.

Není tady

#358 12. 3. 2007 15:40

misa1234
♥♥♥♥---

Pikola napsal(a):

Nevím, plánuje semnou budoucnost, říká že je ošklivá, že na mě nemá, pořád mi píše jak je jen můj.. Nebo je herec a měl by dostat Oskara.. On má kamarádek hodně, to mi nevadí, ale tohle je prostě moc. Buď je tak blbej že to nechápe a flirtuje s ní, nebo spolu opravdu něco mají. Ale to já nezjistím, jedině bych je při tom chytla :-(

Proc ti rika, ze je oskliva? Nechci te strasit, ale cokdy tohle rika on o tobe?skurt  Rekni mu narovinu, ze se ti to nelibi, at s tim zkonci a nebo ty zkoncis s nim. butter

Není tady

#359 13. 3. 2007 10:50

Pikola
♥♥♥♥♥--

misa1234 napsal(a):

Pikola napsal(a):

Nevím, plánuje semnou budoucnost, říká že je ošklivá, že na mě nemá, pořád mi píše jak je jen můj.. Nebo je herec a měl by dostat Oskara.. On má kamarádek hodně, to mi nevadí, ale tohle je prostě moc. Buď je tak blbej že to nechápe a flirtuje s ní, nebo spolu opravdu něco mají. Ale to já nezjistím, jedině bych je při tom chytla :-(

Proc ti rika, ze je oskliva? Nechci te strasit, ale cokdy tohle rika on o tobe?skurt  Rekni mu narovinu, ze se ti to nelibi, at s tim zkonci a nebo ty zkoncis s nim. butter

Ošklivá nebyla, jen mi to prý říkal proto, že mi přece nemohl říct že je hezká.
Zatím sme postoupili že se vrátil, minulé pondělí a nějak tak vedle sebe žijeme. Měl týden dovolené tak jsem byli spolu, ale nemluvili sme o tom. Už ani nechci.
V sobotu jsme byli u známých, večer se trochu pilo a to mi řekl všechno co v sobě asi tak nějak dusil. Jen škoda že si to moc nepamatuju, jen vím že potřebujeme oba čas.
Buď to půjde nebo ne... Tak asi tak.  rodna

Není tady

#360 13. 3. 2007 11:01

misa1234
♥♥♥♥---

Pikola napsal(a):

misa1234 napsal(a):

Pikola napsal(a):

Ošklivá nebyla, jen mi to prý říkal proto, že mi přece nemohl říct že je hezká.
Zatím sme postoupili že se vrátil, minulé pondělí a nějak tak vedle sebe žijeme. Měl týden dovolené tak jsem byli spolu, ale nemluvili sme o tom. Už ani nechci.
V sobotu jsme byli u známých, večer se trochu pilo a to mi řekl všechno co v sobě asi tak nějak dusil. Jen škoda že si to moc nepamatuju, jen vím že potřebujeme oba čas.
Buď to půjde nebo ne... Tak asi tak.  rodna

Je to fakt, bud to pujde nebo ne. Drzim palce. Jo, pak dej o sobe vedet, jak to mezi vama vypada. stolt

Není tady

#361 5. 4. 2007 18:22

Pikola
♥♥♥♥♥--

Tak se k tomuto tématu po měsíci vracím. Začínám být trochu zoufalá, pořád sme se totiž nějak sex. nesblížili a mě to začíná dost vadit. Když o tom s ním mluvím tak mi říká že na něj tlačím, když nemluvím tak nic..
Ležíme vedle sebe v posteli a nic, ani prd.. Když začnu trochu já tak odmítne.. Už opravdu nevím.

Jinak se chová fajn, říká mi jak mě miluje, dá mi pusu když přijde a jde do práce.. ale nic víc. Že by byl dál s ní si nemyslím, je opravdu hodně doma, semnou.. Ale žijeme jako bratr se setrou..

Co dál propánajána???
-

Není tady

#362 5. 4. 2007 18:37

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Určitě na něj netlač, vůbec o sexu nemluv-udělej se hezká, přitažlivá, zajímavá. Taky ale nesmíš být nějak zamlklá, uražená a dávat mu to jasně najevo, co se od něj očekává.
Musí být v domění, že od něj nic nečekáš-pak to přijde samo, vždyť chlap je v duši lovec.
Dej tomu čas, jen tak to bude v pořádku.

Není tady

#363 5. 4. 2007 20:17

Pikola
♥♥♥♥♥--

Ano já vždycky čekám.. ale prostě přes 3 měsíce bez milování a mazlení, líbání.. to je něco tak strašnýho.  Je mi přece jen 26. Nechci si za něj hledat náhradu, ale dneska jsem mu taktně naznačila že by s tím už něco měl dělat. Přestávám totiž věřit tomu že on to vydrží.. nebo jo.. já už nevím..
Jsem prostě podrážděná protože mi přijde,že nemá zájem. Dřív jsem se před ním nemohla ani převlíknout a teď.. i kdybych mu dělala stojku tak mě odsune že je hokej.

Není tady

#364 6. 4. 2007 7:33

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Piko, zkus si přečíst Jonathanův příběh Prosba o radu, tam je to trochu podobné...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#365 6. 4. 2007 10:03

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Zkus teda občas chodit ven, i večer aspoň na hoďku-měl by získat pocit, že se něco děje, že se chováš prostě jinak a musí se o Tebe začít bát, jako o ženskou-chápeš? Pokud chlap cítí, že mu žena uniká, nebo že je o ni někde zájem-ani nevíš, jakou to má na něj sílu! Pokud nepomůže ani tohle, je mi líto, ale jsi mu lhostejná-pak nevím....

Není tady

#366 6. 4. 2007 10:16

Pikola
♥♥♥♥♥--

Víš co, já se snažím chodit ven, jet bez něj pryč.. pak on zavolá že se ani neozvu, že mu celý den nenapíšu.. Tak už nevím.
Včera jsem mu napsala že se mi nelíbí, že žijeme spíš vedle sebe než spolu a on mi na to psal, že mě nechce ztratit a jak moc mě miluje a že jsem mu uplně vyrazila dech. Ale mě to tak moc trápí že přemýšlím, jestli nebýt radši sama než pořád jen čekat co on.
Snažím se mu naznačovat že o mě je zájem, popichuju.. pak je den dva krásný a pak zase nanovo, pohádáme se kvůli blbosti.
Nemyslím si že jsem mu lhostejná, to asi ne, rozhodnutí vrátit bylo na něm. Já jsem mu jen dala najevo že o něj pořád stojím. Asi píšu trochu zmateně, omlouvám se. Dneska jedu na pár dní pryč a on se ani netváří že by chtěl přijet, že má být v práci (chápu že se mu asi nechce protože tam budou rodiče, ještě se s nima neviděl).

Není tady

#367 6. 4. 2007 16:23

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

asi máš jen dvě možnosti, buď čekej až se srovná ... nebo se na něj vrhni a znásilni ho ... doporučuju druhou metodu

Není tady

#368 6. 4. 2007 17:17

MončaVa
♥♥♥----
Web

Napadá mě jedna možnost, možná je úplně scestná, ale... Není teď bloklej z toho, že ví, jak moc ti ublížil a že si tě vlastně nezaslouží, připadá si jako bídák, že by s tebou měl spát, jakoby se nic nestalo...?

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#369 27. 2. 2008 6:06

Pikola
♥♥♥♥♥--

Ahoj, tak se po roce vracím na místo činu, možná si mě ještě někdo pamatuje.
A jak to celé dopadlo? Jsem už od ledna štastně rozvedená, nebožtík (pořád netuším jak ho mám nazývat) semnou od loňského září kdy jsem mu oznamila že je konec nemluví. Sbalila jsem mu věci a už ho neviděla, až u rozvodu.

Díky všem moc za pomoc tenkrát, teď je mi uplně nádherně, zbavila jsem se toho balvanu u nohy.

Není tady

#370 27. 2. 2008 6:30

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

hjarta to je dobře že jsi to zvládla, díky že jsi nám dala vědětjak to dopadlo!

Strach je malá smrt...

Není tady

#371 28. 2. 2008 9:27

vera
♥♥♥♥♥♥-

Pikolo, jsi skvělá

asi jsem zvědavá, on je s ní ?

Není tady

#372 29. 2. 2008 9:46

Pikola
♥♥♥♥♥--

vera napsal(a):

Pikolo, jsi skvělá

asi jsem zvědavá, on je s ní ?

No, je s holkou, ale jinou, dokonce se k ní rovnou nastěhoval. A prý je šťastný, já taky, takže to dopadlo vlastně dobře. Ta, kvůli celé to vlastně celé prasklo nebyla totiž první ani poslední, ale to jsem se dozvěděla až pak.. dumbom jednoho dne jsem si prostě řekla a dost a udělala konec. Měla jsem to udělat rovnou, ale v každém to musí asi uzrát.

Není tady

#373 29. 2. 2008 10:44

vera
♥♥♥♥♥♥-

přeji mnoho štěstí

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí