29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
jsem 4 mesice po porodu cisarem, pred tydnem jsem prestala kojit a presli jsme na AR Nutrilon a uz tyden me poboliva brisko, tak by me zajimalo, jestli to muze byt menstruace? Kdy jste ji po porodu dostaly?
diky majka
Není tady
Majdo já nekojím od začátku a měsíčky jsem dostala teprve před třemi dny a to až po injekci agolutinu jinak by snad ani nepřišly, mudr mi ji dal abych mohla začít brát antikoncepci tak neboj ono to chvíli trvá, zvlášt když jsi doted plně kojila, jinak A.R. je dobrá volba, my ho máme taky, ale pančujem to Comfortem, nebot po AR jsme měli šílený zácpy a tuhý bobíky tak at jste na tom lépe
Není tady
já ještě nic, já si užívám sladkého nemenstruování, ale kamarádka dostala 1.menses 7 týdnů po spontálním porodu a říkala, že hrozný, 2 dny blbě, strašný bolesti, silná menses a dlouhá 7 dní... Ale asi je to u každé jinak...
Jinak já si teď to období bez menses strašně užívám...
Není tady
My teda kojíme a MS přišla přesně na den po 6m od porodu...bez bolesti, takže pohoda
Není tady
Mě přišla 3 měsíce po porodu a to jsem plně kojila, teď už ji mám pravidelně každý měsíc :-(
Není tady
Tak ja porad nic, ale je pravda ze kojim 24hodin dene s prestavkou max 3hodiny. To nase dite totiz zatim nic moc jinyho neji
Není tady
Já jsem plně kojila a dostala jsem přesně za 6 týdnů a pak pravidelně...když jsem to měla, tak dcera řvala ja tur a nechtěla mléko a co jsem jí natlačila do pusinky tak vyplivla! Musela jsem jí po ty dny dávat umělou výživu, naštěstí jí nedělalo žádný problém se pak vrátit ke kojení....
Není tady
Já pořád kojím, tedy teď už jen v noci a MS se dostavila až teď, tedy 9,5 měsíce po porodu a docela v pohodě :-)
Není tady
Já už tři týdny nekojím vůbec a v podstatě jsem kojila málo, a zatím nic. Doufám že to ještě chvilku vydrží, ale podbříšek mi občas pobolívá.....
Po prvním porodu ( císařem) byla Jitka na příkrmu z porodnice, po každém kojení dostala lahvičku, jedla cca 5x- 6x denně. Dostala jsem to až po 9. měsících a to díky antikoncepci.
Upravil(a) spunt (31. 1. 2007 19:34)
Není tady
Já to ještě nedostala. Kojím stále a hodně i přes den, tak je to asi tím.
Upravil(a) Simka (31. 1. 2007 19:43)
Není tady
No tak já jsem zrovna dneska chtěla posílat dotaz. Docela mě to dneska vyděsilo. Plně kojím a dneska jsem začala krvácet a to docela dost. Je to necelé 3 měsíce po porodu. Ale jak píšete, je to asi individuální a normální.
Není tady
Po prvním porodu jsem měsíčky dostala první den po šestinedělí a prožívala jsem porod číslo dva. Nesnesitelné bolesti, vystřelovaly do nohou.......
Teď, po druhém porodu jsem začala mestruovat po 2 měsících a naprosto v klidu. :-)
Není tady
Mě ta mrcha přišla včera, zatim stále kojim. Už jsem těšila, že dokud budu kojit tak nic.
Není tady
Ja kojim uz jenom rano a vecer, Tomikovi je 13 mesicu a porad nic, uz si rikam, jestli je to normalni? Je tu nekdo s podobnym problemem? Nevim, jestli s tim k doktorovi!
Není tady
Martina napsal(a):
Ja kojim uz jenom rano a vecer, Tomikovi je 13 mesicu a porad nic, uz si rikam, jestli je to normalni? Je tu nekdo s podobnym problemem? Nevim, jestli s tim k doktorovi!
Jéééé tak to buď ráda, tohle není přece problém, ale výhoda . Mě doktorka říkala, že dokud budu kojit tak nemusim menstruovat vůbec.
Není tady
Maminky, tak ja plne kojim a taky nic, i kdyz ted jsem podle polesti v podbrisku myslela, ze je to tady! ale byl to jen pocit.....
Není tady
ahojky,
jé ja bych taky chtěla třeba ješte deset měsíců nemenstruovat,ale bohužel dnes už je MS tady Ani ne po dvou měsících po porodu
A taky plně kojím.
Není tady
Zatím nemenstruuji,stále kojím a beru Cerazzete.Tak jsem si říkala jak bych asi poznala,kdybych byla to malé procento těhulí přes antikoncepci?
Není tady
Zuzance bude pomalu 7.měsíců a taky zatím nic Pořád ještě plně kojím
Není tady
Není tady