Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 2. 2007 9:38

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Re: líčení

Tak to já nejdřív spláchnu vodou to nejhorší, pak odlíčím mlékem, pak občas nějaký ten gel n. peeling (ale bohužel jen občas, tak 1 týdně), znovu opláchnout, pleťová voda a noční krém. Max 3 min.

Není tady

#27 2. 2. 2007 13:21

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ranní výprava mi trvá hodinu. Sice to umím i za 15 min, ale to pak mám zkažený den a není mi dobře. Prostě vše v klidu je to ono - pro mě.

Mytí (koupání většinou) - 5-10 min, snídaně+ čtení tisku 30 min, malování 10-15 min (čočky, řasenka, stíny, zdravíčko, make-up, obočí) zbytek padne na vše možné - stlaní, výměna vody psovi, žrádlo psovi, úklid apod.

Když se nenamaluji, vypadám vyblitě, jsem pravá blondýna a pak se mě lidé ptají, zda nejsem nemocná. Takže nenamalovat se pro mě není.

Odličování večer. mi trvá tak 2 min.

Není tady

#28 2. 2. 2007 21:00

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

lepista napsal(a):

Ranní výprava mi trvá hodinu. Sice to umím i za 15 min, ale to pak mám zkažený den a není mi dobře. Prostě vše v klidu je to ono - pro mě.

Mytí (koupání většinou) - 5-10 min, snídaně+ čtení tisku 30 min, malování 10-15 min (čočky, řasenka, stíny, zdravíčko, make-up, obočí) zbytek padne na vše možné - stlaní, výměna vody psovi, žrádlo psovi, úklid apod.

Když se nenamaluji, vypadám vyblitě, jsem pravá blondýna a pak se mě lidé ptají, zda nejsem nemocná. Takže nenamalovat se pro mě není.

Ja taky musim mit minimalne hodinu v klidu. Do prace se licim vzdycky , jinak podle situace.

Není tady

#29 5. 2. 2007 12:17

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-

Jé já bych nemohla vstávat o hodinu dřív kvůli líčení - dřív jsem to dělávala, ale jak jsem na mateřské, tak jsem dost spánkuchtivá a každá minutka navíc je prostě luxus :-) ale líčení nezanedbávám, mám to tak za čtvrt hoďky, jako podklad mám svěží makeup (protože jsem dost bledá), řasenku, trochu upravím obočí, malinko stínů dle potřeby, občas tekutou linku (ale mám s ní už gryf, i když je to štěteček), trošku tvářenky štetcem, rtěnky moc nepoužívám, jen zřídka spíš mám ráda lesk. A můžu jít :-)

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

#30 9. 2. 2007 14:24

Angie
♥♥♥♥♥--

lepista napsal(a):

Lepisto, lidé tvého typu mi přijdou jako přírodní úkaz stolt

Já vstanu na páté zazvonění budíku, udělám si kafe, odpotácím se do vany, vysprchuju se, vyčistím zuby, udělám si další kafe, jdu najít nějaké oblečení, pak hledám klíče od bytu, odcházím, pak se vracím, hledám legitku, pak konečně úspěšně odejdu, líčím se kolem deváté až v kanceláři, kdy už jsem jakžtakž vzhůru.

Závidím ti tvou ranní energii!

Není tady

#31 9. 2. 2007 18:24

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

5.50 budík (musím vyskočit na první pípnutí nebo je zle nedobře - spím...) poslepu ke konvici, zapnu - vypustím ven pejsky, zaleju kafe - koupelna, hygiena - pejskové zpátky domů, (pak už se o ně postará manžel) oblékání, malování bleskurychle , mezitím piju kafe, nasadím si brejle - hurá konečně pořádně vidím a je 6.15 - letíííím roll

Strach je malá smrt...

Není tady

#32 16. 2. 2007 15:04

Martianno
♥------

Ahojky smile
Koukam, že tady jde řeč o liceni smile Nahodou znam jednu doboru vizazistku a tak mě napadlo, že bych Vam ji tady doporucil. Pro pripad, že byste se některa vdavala nebo tak wink

www.image-styl.eu

Nechci aby to vypadalo, ze tady delam nekomu reklamu ... Ale jestli to tak vypada smile tak se omlouvam wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí