29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jak pak de líčíte dámy a jak vám to dlouho trvá?
Není tady
Na něco takového jako je líčení vážně ráno nemám čas ani náladu.
Takže 0 bodů, 0 minut.
Není tady
Ja si jen namaluji oci tuzkou a rasenkou.
Obcas, kdyz se objevi ten nejaky pupinek,
zamaskuji konturkou.
Do pěti minut jsem hotova.
Není tady
mě to trvá cca 25min.-jsem zvyklá každý den používat i make-up...jen někdy mám pocit,že výsledek neodpovídá vynaloženému snažení:-)))))
Není tady
Od té doby , co mám permanentní make-up (horní linky a rty), mě líčení ráno zabere tak 2 minuty. Po raním opláchnutí obličeje se namažu krémem, dám trochu šedého stínu na horní víčka a lesk na rty, Krycí krémy nebo pudry nesnáším. Teď jsem si koupila mírně samoopalovací krém Nivea na obličej a jsem moc spokojená.
Není tady
jééé, zrovna dneska ráno v koupelně jsem přemýšlela nad tím, že by se takové téma na Babinet hodilo... to jsou mi náhody
Já, teda, když už se mi povede nezaspat, mám jen černý linky nahoře i dole a řasenku... když se zadaří, tak i make-up... No a používám barevné balzámy na rty (ale nic brutálního )
V koupelně (se vším všudy) strávím ráno cca 10 minut
Není tady
nelíčím se - jsem hezká od přírody
jen občas použiji řasenku a lesk na rty
Není tady
Já tím že jsem na mateřské tak to někdy pěkně flákám,bylo by dobré si tady předávat ruzné fígle a vychytávky,názory na ruzné meukapy a tak,vždyyt to znáte
Není tady
Musím se přiznat, že já bych ani nevěděla, jak se takový make-up dělá.
Není tady
Tak mě běžné líčení do práce zabere asi tak 10min.Používám make-up, řasenku někdy stíny a na rty lesk, teď v zimě je to jelení lůj. Když se líčím na nějakou zvláštní příležitost tak je to třeba i 20 min.
Není tady
Nevím, kolik času mi to zabere... ale v zásadě ráno vyčystím pleť, nakrémuju, napatlám make-up, černé linky na hormí i dolní víčko, řasenka, jemná rtěnka nebo mírně barevný jelení lůj. Pokud nandávám čočky, je to trochu déle
V zásadě se moc malovat neumím, třeba stíny si prostě neumím "napatlat" i když jsem to zkoušela nesčetněkrát... odrazují mně občas dámy, které mají stíny v jedné stejně silné vrstvě až pod obočí a asi se bojím, že bych vypadala stejně klaunovsky. Hodil by se nějaký kurz líčení ;o)
Jinak jsem stoprocentně zimní typ, takže si můžu dovolit i výraznjší líčení, nebo žádné... výhoda černých očí, černých řas i obočí
Není tady
No ja se lícim jen tehdy kdyz me to popadne:) Takze kremik prepudruju se, stiny, rasenka a lesk na rty, make-up nepouzivam v lete jsem hned opalena a v zime hodne bleda a kazdy make-up na me vypada hrozne neprirozene:)
Není tady
10 minut - už to mám vychytaný: umytí s gelem na obličej, opláchnutí, utření, pleťová voda, podkladový krém, make -up každý den, natočit řasy, stínky, řasenku málokdy (kvůli očím, řasy si barvím není to úplně ono ale nic se nedá dělat) rtěnka a letíííím....je to můj denní ranní rituál
Není tady
Poměrně nedávno jsem se přesvědčila, že největší rozdíl k dobru dělá make-up, takže nelituju vynaložit dvě minuty navíc. Studená voda, krém, make-up, pudr, zdravíčko, linky, stíny, řasenka a občas rtěnka. Celkem asi 7-8 minut.
Mám pět dioptrií, takže líčení očí (plus make-up, který mi zakryje kruhy pod nima) je nezbytné a nevypadá ve finále nijak přehnaně výrazně.
Ráno mi vše zabere tak 10 minut maximálně. Rychlosprcha, čištění zubů, opláchnutí obličeje, nanesení krému, linka tužkou, řasenka a jelení lůj. Někdy nestihnu tu sprchu, ale pak se blbě cítím. Jo rokama praxe jsem fakt našla asi ten nejrychlejší způsob.
Není tady
Ráno do školy se líčím pouze pudrem (mám hodně lesklou peť, tak to maskuju) a řasenka. V koupelně jsem teda se vším všudy asi 15 minut.
Když někam jdu - tak používám všechny možné přípravky, tak to někdy zabere i 20 minut. Záleží na tom kam jdu.
Není tady
Tak já to mám sfouklý za 10 minutek. Použiju pudr, nebo nějaký korektor pleti. Řasenka vždycky a někdy rtěnku a je hotovo:-)
Není tady
Tak já myju každé ráno vlasy, takže tím se trochu zdržím (hlavně tím foukáním, mytí hlavy se sprchou zvládám za rekordní 3 minuty). na fénování mám přesně 6 minut (fakt jsem to stopovala). Ale líčení je oproti tomu pohodka - krém, trocha make-upu, pudr a tvářenku (barevné perly - osvědčily se mi), očiní linky takovým tím fixem, řasenka a stíny. Rtěnku mám dobarvovací. Když ale nikam nejdu (pracuju doma ve své kanceláři), tak jen ten krém+pudr+řasenku, abych se cítila "pracovně" :-)
Není tady
Také jsem zvyklá se pravidelně líčit, pouze o víkendu, když nikam nejdu, tak se nemaluju. Líčím se ráno - denní krém, make-up nebo jen pudr v létě tohle vůbec, dále tužkou linku, stíny, řasenku, kuličkovým pudrem tvářenku a nakonec rtěnku a lesk. Cítím se lépe, když jsem namalovaná, jsem jinak totiž dost nevýrazný a bledý typ.
Není tady
Dámy, a kolik času vám zabere večerní odličování a čištění? Já mám dojem, že je to větší žrout času a materiálu než ty ranní omalovánky...
Holky,
vy se všechny takhle po ránu krášlíte? Obdivuju vás, že to stíháte v takovém časovém limitu a že na to máte po ránu náladu.
Já si maluju pouze řasy. Jsem celkem výrazný typ, takže mi to stačí.Kdybych se malovala víc, tak mi to zabere spoustu času - jsem totiž v tomhle strašná pečlivka. Takže si to "užívám", jen když razím někam za zabávou,nebo mám vyjímečně chuť a čas
Není tady
Judita napsal(a):
Dámy, a kolik času vám zabere večerní odličování a čištění? Já mám dojem, že je to větší žrout času a materiálu než ty ranní omalovánky...
Judito,
večerní odličování mě a čištění mě vůbec nebaví, ale naučila jsem se to dělat, ať jsem sebevíc ospalá, unavená, případně společensky unavená Nejhorší je jít spát s řasenkou a ráno se probudit se slepenýma řasama a rozdrolenou řasenkou kolem nich
Není tady
Judita napsal(a):
okamžik - oči a celý obličej odličovadlem (používám LOreal), opláchnu vodou, umyju gomáží (Gommage od Dermacolu) nebo gelem na obličej, opláchnu, utřu, použiju pleťovou vodu a krém, příp krém kolem očí ale ten ne pravidelně, moc ho nepotřebuju. Cca 5 minut maximálně a je to.
Žrout času to mocl není, ale zato velký žrout materiálu a peněz taky - nekupuju výrobky z nejdražších, ale stejně každý z nich stojí minimálně stovku, spíš i víc... krém hoodně víc, ale vždycky to dělám, pravidelně každý den, nemohla bych zůstat neodlíčená...
Upravil(a) Bety (2. 2. 2007 7:28)
Není tady