|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jaké máte zkušenosti s touhle kosmetikou? Plánuju si pořídit nějaké přípravky z řady Normaderm na mastnou pleť, používáte jí někdo? Jste spokojeni?
Není tady
Perfektní kosmetika. Používám šampon na lupy- funguje.
Stačí jako udržovačka třeba použít při každém 4., 5. umytí.
Pak ještě používám krém na obličej. Mam suchou plež a při používání toho jejich krému jsem spokojená. Kvůli ceně to obden střídám s krémem Ziaja.
Není tady
Teď mám Normaderm noční krém a jsem moc spokojená. Od Vichy když chci nový krém tak si vždycky napřed beru vzorek, už jsem měla víc krémů - (Novadiol, Myokine ) a vždycky jsem napřed vyzkoušela vzorek a když vyhovoval tak teprve jsem koupila krém. Petunko, když ty krémy vyhovují mně, tak to neznamená že budou vyhovovat tobě. I kdyby vyhovovaly všem ženám, které tady napíšou, tak tobě nemusí, takže budeš muset asi zkoušet...
Není tady
Normaderm jsem taky používala měla jsem celou řadu, žádný zázrak to není (za tu cenu bych očekávala lepší kvalitu).Používala jsem ho hlavně v létě, teď v zimě mě vysušuje i přesto, že mám dost mastnou pleť. Jak už Ti psala Bety, nejlepší je vyzkoušet vzoreček, mají je v každé lékárně kde Vichy prodávají.
Není tady
Ok, tak já nejdřív zkusím vzorky... Díky 
Není tady
Já jsem si šla do lékárny původně taky pro Normaderm, ale paní mi řekla, že spíše než mastnou, mám citlivou pleť a doporučila mi spíše hydratační krém. Taky jsem si od nich koupila make-up a je to fantastické. Nejvíc se mi osvědčila kombinace Johnson and Johnson na umytí obličeje, Clean and Clear fialový na ty hnusné černé tečky a pak se namazat tím hydratačním krémem od Vichy, nakonec naplácat make-up také od Vichy a jsem supermaximálně spokojená.
Ale každý to má nějak, je třeba hledat a zkoušet a čas od času měnit.
Není tady
Ještě bych dodala, že ke každému nákupu jsem dostala vždy spoustu vzorků... oni zkrátka ví, jak zajistit, abyste jim tam vždy nechali spoustu peněz 
Není tady
ja zkusila na problematickou plet snad vsechno,posledni dva roky pouzivam normaderm a za nic bych nemenila..
Není tady
pro mě byl na začátku Normaderm taky super, mám mastnou a smíšenou pleť, ale po čase to nějak přestalo fungovat, asi si na to pleť zvykla. Teď používám, už asi dva roky, taky z lékárny řadu La Roche - Posay - Effaclar a jsem moc spokojená, je to bezvadná kosmetika. Mám čistící gel, tonikum (modré) a hydratační emulzi s pumpičkou, na zimu trochu hutnější krém v tubě.
Není tady