Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 30. 1. 2007 22:18

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

VICHY

Jaké máte zkušenosti s touhle kosmetikou? Plánuju si pořídit nějaké přípravky z řady Normaderm na mastnou pleť, používáte jí někdo? Jste spokojeni?

"Nešťastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

#2 30. 1. 2007 22:47

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Re: VICHY

Perfektní kosmetika. Používám šampon na lupy- funguje.
Stačí jako udržovačka třeba použít při každém 4., 5. umytí.

Pak ještě používám krém na obličej. Mam suchou plež a při používání toho jejich krému jsem spokojená. Kvůli ceně to obden střídám s krémem Ziaja.

Není tady

#3 31. 1. 2007 7:04

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Teď mám Normaderm noční krém a jsem moc spokojená. Od Vichy když chci nový krém tak si vždycky napřed beru vzorek, už jsem měla víc krémů - (Novadiol, Myokine ) a vždycky jsem napřed vyzkoušela vzorek a když vyhovoval tak teprve jsem koupila krém. Petunko, když ty krémy vyhovují mně, tak to neznamená že budou vyhovovat tobě. I kdyby vyhovovaly všem ženám, které tady napíšou, tak tobě nemusí, takže budeš muset asi zkoušet...

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 31. 1. 2007 7:44

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Normaderm jsem taky používala měla jsem celou řadu, žádný zázrak to není (za tu cenu bych očekávala lepší kvalitu).Používala jsem ho hlavně v létě, teď v zimě mě vysušuje i přesto, že mám dost mastnou pleť. Jak už Ti psala Bety, nejlepší je vyzkoušet vzoreček, mají je v každé lékárně kde Vichy prodávají.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#5 31. 1. 2007 8:23

sykorka
♥------

Ok, tak já nejdřív zkusím vzorky... Díky smile

Není tady

#6 31. 1. 2007 13:08

Fatima
♥♥♥♥♥--

Já jsem si šla do lékárny původně taky pro Normaderm, ale paní mi řekla, že spíše než mastnou, mám citlivou pleť a doporučila mi spíše hydratační krém. Taky jsem si od nich koupila make-up a je to fantastické. Nejvíc se mi osvědčila kombinace Johnson and Johnson na umytí obličeje, Clean and Clear fialový na ty hnusné černé tečky a pak se namazat tím hydratačním krémem od Vichy, nakonec naplácat make-up také od Vichy a jsem supermaximálně spokojená.
Ale každý to má nějak, je třeba hledat a zkoušet a čas od času měnit.

Není tady

#7 31. 1. 2007 14:13

Fatima
♥♥♥♥♥--

Ještě bych dodala, že ke každému nákupu jsem dostala vždy spoustu vzorků... oni zkrátka ví, jak zajistit, abyste jim tam vždy nechali spoustu peněz wink

Není tady

#8 5. 2. 2007 19:54

lyonne
♥♥-----

ja zkusila na problematickou plet snad vsechno,posledni dva roky pouzivam normaderm a za nic bych nemenila..

Není tady

#9 5. 2. 2007 21:13

Anetta
♥♥-----

pro mě byl na začátku Normaderm taky super, mám mastnou a smíšenou pleť, ale po čase to nějak přestalo fungovat, asi si na to pleť zvykla. Teď používám, už asi dva roky, taky z lékárny řadu La Roche - Posay - Effaclar a jsem moc spokojená, je to bezvadná kosmetika. Mám čistící gel, tonikum (modré) a hydratační emulzi s pumpičkou, na zimu trochu hutnější krém v tubě.

První krok pro to, abyste od života získali to, co chcete je rozhodnout se, co to je.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí