|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky nevíte některá, kde se dají sehnat lyžičky na kolečka u kočárku. Loni jsem to na několika kočárkách viděla. A vzhledem k tomu, že nakonec přeci jen sněží a my bydlíme na vesnici, tak by se mi hodili.
Není tady

http://www.rodina.cz/clanek819.htm
TAdy máš variantu, když máš doma Kutila Tima a kupované Ti ještě najdu....teda možná 
Tak bohužel, hledala jsem, seč mi síly stačily, ale u nás nic... V Německu se to prodává na každých stránkách
příslušenství s kočárkama a stojí to asi 1000,--. Hm.... 
Upravil(a) Macex (31. 1. 2007 9:33)
Není tady
Děkuji ti,
právě jsem je taky nikde nesehnala. Že by to teda měli dovezené z Německa, asi jo.
Není tady

Možná nějaký zásilkový katalog to měl. I v tom Německu je to pořád od jedné a té stejné "pro mne" neznámé firmy, ale jsou super, prootže jdou dávat na golfáče, na trojkolky, na hluboké kočárky, na dvoukolečkáče, zkrátka naprostý universál.... A za ty prachy se to ještě dá, pokud má být krušná zima a s kočárem se musí jezdit, tak se to určitě vyplatí....
Není tady