Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 1. 2007 15:54

Sadrith Mora
♥------

Hlasivky: Péče, prevence

Ahoj, zpívám v alternative-metalový kapele, zpívám i klasicky, ale častějc growlingem, a z něj mám po zkoušce docela chrapot...Spíš takovej hlubokej hlas, ale v podstatě je to chrapot. Zajímalo by mě, jestli a jak se tomu dá předejít. Rady typu "Nesmíš tolik řvát" jsou zbytečný, při týhle muzice to prostě jinak nejde:gloria:. Jinak na léčení chrapotu používám Panthenol, slyšel jsem, že je dobrá i Vincentka. To ale všechno léčí jen následky, mě prostě zajímá jak tomu předejít. Je mi 18 a nechci mít za pár let úplně zničenej hlas, ale zpívání se taky nechci vzdát... Děkuju moc za Vaše rady;)

Není tady

#2 30. 1. 2007 16:01

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hlasivky: Péče, prevence

Pokud chraptíš, zajdi na ORL, já jsem po pár letech chrapotu zjistila, že mám nedomykavost hlasivek. Jediný co mi lékař doporučil ,je navštěvovat...  no toho doktora, co tě učí správně zacházet s hlasem (si fakt nevzpomenu), abych o něj nepřišla, stačí že za pár let budu mluvit jako Kačer Donald (podle některých už tak mluvím) a pít vincentku... jinak bohužel nic víc jo a neřvat, ale také nešeptat...rock

Upravil(a) mag (30. 1. 2007 16:04)

Není tady

#3 30. 1. 2007 18:12

rogersova
♥♥♥♥♥--

mag napsal(a):

Pokud chraptíš, zajdi na ORL, já jsem po pár letech chrapotu zjistila, že mám nedomykavost hlasivek. Jediný co mi lékař doporučil ,je navštěvovat...  no toho doktora, co tě učí správně zacházet s hlasem (si fakt nevzpomenu), abych o něj nepřišla, stačí že za pár let budu mluvit jako Kačer Donald (podle některých už tak mluvím) a pít vincentku... jinak bohužel nic víc jo a neřvat, ale také nešeptat...rock

FONIATR wink

Není tady

#4 30. 1. 2007 18:22

mag
♥♥♥♥♥♥♥

rogersova napsal(a):

mag napsal(a):

FONIATR wink

godlikegodlike
To je on

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí