29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, zpívám v alternative-metalový kapele, zpívám i klasicky, ale častějc growlingem, a z něj mám po zkoušce docela chrapot...Spíš takovej hlubokej hlas, ale v podstatě je to chrapot. Zajímalo by mě, jestli a jak se tomu dá předejít. Rady typu "Nesmíš tolik řvát" jsou zbytečný, při týhle muzice to prostě jinak nejde:gloria:. Jinak na léčení chrapotu používám Panthenol, slyšel jsem, že je dobrá i Vincentka. To ale všechno léčí jen následky, mě prostě zajímá jak tomu předejít. Je mi 18 a nechci mít za pár let úplně zničenej hlas, ale zpívání se taky nechci vzdát... Děkuju moc za Vaše rady;)
Není tady
Pokud chraptíš, zajdi na ORL, já jsem po pár letech chrapotu zjistila, že mám nedomykavost hlasivek. Jediný co mi lékař doporučil ,je navštěvovat... no toho doktora, co tě učí správně zacházet s hlasem (si fakt nevzpomenu), abych o něj nepřišla, stačí že za pár let budu mluvit jako Kačer Donald (podle některých už tak mluvím) a pít vincentku... jinak bohužel nic víc jo a neřvat, ale také nešeptat...
Upravil(a) mag (30. 1. 2007 16:04)
Není tady
mag napsal(a):
Pokud chraptíš, zajdi na ORL, já jsem po pár letech chrapotu zjistila, že mám nedomykavost hlasivek. Jediný co mi lékař doporučil ,je navštěvovat... no toho doktora, co tě učí správně zacházet s hlasem (si fakt nevzpomenu), abych o něj nepřišla, stačí že za pár let budu mluvit jako Kačer Donald (podle některých už tak mluvím) a pít vincentku... jinak bohužel nic víc jo a neřvat, ale také nešeptat...
FONIATR
Není tady
rogersova napsal(a):
mag napsal(a):
FONIATR
To je on
Není tady