29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
beru HA Mercilon. Chci ji vysadit, protoze chci otehotnet. Mohu vysadit i uprostred nedouzivaneho baleni a pockat na prvni prirozenou menstruaci nebo je lepsi poctive dobrat cele baleni? diky za radu!
Není tady
Taky si myslim, ze by bylo lepsi dobrat cely cyklus.. A jeste vsechny moudre knihy radi, pockat s pokusy o miminko alespon tri mesice po vysazeni.. Ze zdravotnich duvodu, z duvodu uspesnosti a z duvodu zdraveho mimca.. :-)
Jup tuhle jsem se nekde docetla, ze plodnost zen uzivajicich antikoncepci se po jejim vysazeni srovna s plodnosti zen, ktere ji nikdy nebraly, asi az za 3-5 let...
Není tady
To nevím, tak to já bych bez ní byla asi superplodná.Vlítla jsem do toho hned. Ty tři měsíce někdo doporučuje někdo ne. Asi by bylo dobré poradit se s gynekologem.
Není tady
píše sa, že už nie sú také silné a môže sa otehotnieť hneď. sama viem, že je ťažké čakať, ke´d to bábo chceš. poraď sa hlavne s lekárom.
ja napríklad tiež budem chcieť otehotnieť a lekár mi povedal čakať 3 mesiace, ale zo zdravotného dôvodu
Není tady
Asi to musi byt tezke cekat, kdyz chces, ale dite neni pes, nebo vec, kterou vymenis, kdyz se ti nepovede a tak si myslim, ze ty tri mesice za to rozhodne stoji a ze to je to nejmensi.. :-)
Sestrenka (je mozna mirny cvok), ale radila se kde mohla, a protoze maji moznost si to naplanovat, tak cca trictvrte roku pred tim, nez chcou mit mimco, zmenila svoji zivotospravu a vsechno.. Ji zdrave, cvici, pije vsemozne cajiky a je i v psychicke pohode a strasne se tesi a uz ted tvrdi, ze je to mozna mnohem lepsi, nez vsechno potom.. Uzije si to mnohem dyl.. :-)
Není tady
Můj gynekolog mi říkal, že bez obav to můžeme začít zkoušet hned další cyklus po vysazení. Jenže na to moc nespoléhám a raději počkám o něco déle - mít naráz 2 až 3čata, když nevím jak vzládnu jeden kousek ...
Není tady
dvojcata a trojcata se spis prihodi u zen, co byly leceny hormony pro neplodnost, nez u tech, co je berou jako HA, ale riziko je tu i kdyz budes cekat desitky let.. :-) co kdyz to nakonec budou dve, tri, ctyri... .. .. . anebo jedno postizene, anebo to nepujde vubec... :-) bez rizika se asi do tohohle jit neda.. :-)
Není tady
Holky, můžu se zeptat? Když bych si vzala z platíčka Mercilonu první prášek, můžu ji přestat brát, nebo dobrat? Beru ji několik let, jen se ptám, jestli ten jeden prášek něco znamená... pokud bych ji nechtěla již brát. Děkuju !
Není tady
peti myslím že jeden prášek je skoro nic..nevím tedy proč jsi ho vzala když chceš přestat hned ale klidně přestan
Není tady