1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Viete aká je ideálna váha politika?
3,5 kg! Aj s urnou.
Není tady
Nedá mi to, abych na tohle téma nereagovala. Četla jsem tady nadávky, jak se ten stát k enám na mateřské chová hrozně, ale jedna věc je, e pro dítě jste se rozhodly VY. Jsem samozřejmě pro, aby ena zůstala s dítětem doma, jak to dítě vyaduje, ale nemůete (některé z Vás) čekat, e stát Vám to zaplatí komplet. Navíc je v tuto chvíli spousta maminek, které dají dítě do kolky na 4 hodiny denně, berou mateřskou a jetě pracují na normální pracovní úvazek 8,5 hod. Take berou od státu cca 7500 a dalí plat v práci. Já jsem pro to, aby matka brala těch 7500 Kč, ale byla s dítětem doma. V opačném případě je mateřská od státu kapesné pro matky, které chodí normálně do práce. navíc se výe výdělku matky, ani otce nezjiují, nedivte se, e potom není na ostatní. Moje dítě začalo chodit taky ve třech letech do kolky a je naprosto v pořádku, neutrpěla tím ádnou újmu na psychice Vezměte si, e my jsme chodili do kolek jetě dříve a některé znás i do jeslí, protoe nae matky nemohly být doma 4 roky a myslím e jsme taky v pořádku
Není tady
No já tady celou dobu nadávala, ale kdy jsme se do toho zavrtali doma hlouběji - myslím tím i co se daní týče, přestoe by mi skrouhli mateřskou, byli bychom na tom kadý měsíc cca o 6 tisíc lépe.
Nepočítali jsme ale zdraení potravin.
Tak nevím, buďto jsme blbě počítali, nebo to není tak hrozné, jak jsem předpokládala. Naopak.
Upravil(a) Eri (16. 4. 2007 16:28)
Není tady