Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 29. 1. 2007 15:26

vaznenevim
♥♥-----
Registrovaný: 24. 1. 2007
Příspěvky: 52

Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Ještě mi nebylo 18 let , když jsem si tajně došla k ženskému lékaři na prohlídku .... zeptal se mě kolik je mi let a kolik je mému příteli a otočil se na sestru se slovy .... sestro , další dítě do kýble ..... chodila jsem tenkrát po městě , kde jsem navštěvovala střední školu , chtělo se mi umřít .... doma jsem se to dlouho bála říct .... a když se tak stalo , vystrojili mi v uvozovkách veselku , aniž jsem se chtěla vdávat ..... veselku v uvozovkách ..... příští rok jsem maturovala a zároveň chovala .... takhle dopadla má první životní zkušenost se sexem .... nemohla jsem studovat , vesnice a její odsouzení .... muž , který si nezaslouží tohle oslovení tři dny po svatbě narukoval ... manželství také tak dopadlo , zůstala jsem sama s dvouletým klukem a velkým dluhem ..... v té době jsem poznala o devět let staršího muže , byl hodně zamilovaný a já si tenkrát řekla .... bude to hodný táta , budu normálně žít ....  založili jsme rodinu a já byla konečně šastná , přísahala jsem si , že neudělám nikdy nic , abych tohle manželství pokazila ..... narodila se nám dcera .... a udělat jsem nemusela vůbec nic. Když bylo dceři devět let , těsně před silvestrem mi zavolala žena , že má poměr s mým mužem ..... rozpoutalo se dvouleté peklo ..... proflákly se dva vztahy mého muže ..... a já zůstala smutná a plná disharmonie .... mám dnes 20letého syna , 15letou dceru a žiju s Jidášem , jak mu v duchu říkám .... nedokážu se na muže dívat pozitivně .... zároveň vím , že nedokážu dceřiny studie zabezpečit sama - sama jsem začala studovat dálkově ekonomii , mám za sebou první semestr .... já , premiantka třídy , ta zodpovědná , co všechno přežije , ležím v noci s otevřenýma očima a nedokážu ani plakat ...... v duchu se uhoupávám nadějí , že až si děti vybudují své životy , začnu žít konečně ten svůj ..... bez mužů .... moc bych si přála dosáhnout obyčejné lidské harmonie , ale nedokážu to .... mnohokrát jsem přemýšlela o tom , že už nechci žít ......


Konečně vidím slunce, když mi spadl můj dům ....

Není tady

 

#2 29. 1. 2007 16:25

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Ale nevíš co krásného tě ještě čeká! Umřeme tak jak tak, tak proč to uspíšit, život je i tak krátký! Naschvál bych to vydržela a pak byla šastná! Vydrž, vždy už studuješ, uvidíš že budeš někdo! Už teď jsi někdo, vždy jsi vychovala dvě děti a to rozhodně není málo. Počítám že je ti teprve 38 nebo 39, to nic není! Já mám sice manželství v pořádku, ale v 50 jsem začala dělat práci ve které se musím šíleně moc všechno učit a chci to dokázat. Ty mᚠzase výhodu mladšího věku a děti jsou už relativně velké, uvidíš že to půjde snáz, studuj, studuj, studuj a vydrž!

Upravil(a) Bety (29. 1. 2007 16:26)


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#3 29. 1. 2007 16:39

saaarka
♥♥-----
Místo: Praha
Registrovaný: 15. 8. 2006
Příspěvky: 69

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Souhlasim s Bety! Cely zivot mas jeste pred sebou! Ja byt Tebou bych ale zkusila jeste neco jineho, treba psychologa, ktery Te udrzi - do te doby nez budes schopna svuj zivot zmenit - nad vodou. A pokud zcela neodmitas alternativni metody, pak bych zkusila rodinne neboli systemicke konstelace. Myslim, ze by to bylo presne pro Tvou situaci velmi vhodne. Drzim palce!

Není tady

 

#4 29. 1. 2007 17:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

vazne...

mas nejspis jen dve moznosti:
bud se budes hrabat v minulosti, litovat se a zivit v sobe zlobu a nenavist (VSICHNI muzi vazne nemuzou za to, ze sis ty svoje dva tak "blbe" vybrala) a nebo se na minulost vykasles, vezmes si z ni jen pouceni kam priste neslapat a naopak kam vyrazit a budes si proste tady a ted zit smile A to nejlepe jak umis, jsi mlada, stale se ucis, vsechno se da jeste napravit smile a to je prece super, ne?
Az se usmejes, urcite si toho tveho usmevu casem vsimne nejakej super borec smile A kdyz nevsimne, svet se nezbori, je na nem totiz i mnoho jinych zajimavych veci, no ne?
Casem zjistis, ze to, co se ted jevi jako nestesti a prohra, muze byt vlastne stesti a vyhra smile Priprava ne neco mnohem lepsiho, co by te bez tehle skoly asi ani nepotkalo......


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#5 29. 1. 2007 19:08

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

No a můžeš se učit, pracovat, cestovat, jet na dovolenou, neboj bude se dařit lépe.


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#6 29. 1. 2007 20:35

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Nebudeš žít, AŽ se děti osamostatní, AŽ dostuduješ Ty i ony, AŽ si budeš moct dovolit od něho odejít, AŽ si našetříš...Žiješ teď. Pokud nemůžeš muže vystát, odejdi. Pokud chce dcera dostudovat, mohla by si najít k tomu brigádu. Pokud to ještě dokážeš vydržet vedle něj, zkus se tím nezaobírat a soustřeď se na ty zbytky pozitiv, které vám dvěma zbývají. Nevím, proč nespíš, ale tím si škodíš. Uvědom si, že jsi silná osobnost, která něco vydrží a kterou hned tak něco neporazí. Možná se dostaneš do stadia, kdy to prostě rozetneš bez ohledu na to, zda máte dostudováno. Do té doby si najdi každý den aspoň maličkost, ze které se budeš těšit. Ber to jako jednu ze životních zkoušek, kterou prostě zvládneš a nevzdáš. Všichni, co sem chodíme, máme nějaké problémy. Odhodláváme se k jejich řešení, přemýšlíme, diskutujeme. Moc jsi toho zatím nenapsala. Čím více toho objasníš, tím více reakcí a rad se Ti asi dostane.

Není tady

 

#7 29. 1. 2007 21:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

vaznenevim: dovedu pochopit, že bilancuješ svůj život a ohlížíš se nazpět pouze přes černé brýle. Nemyslím si, že bys dopadla v životě zas až tak špatně - i přes dvě provalené nevěry tě manžel neopustil a zůstal s tebou, nikoliv s jednou z těch, která o něj bojovala tak urputně. I v dalším jsi nad svými "sokyněmi" vyhrála - už proto, že se v životě nesoustředíš na lov zadaných mužů, ale na sebevzdělání. Je dobré, že ses dala na studia - je to dobrá cesta k tomu, aby ses zaměřila na určitý cíl a přestala jsi myslet na svůj "zpackaný život" a dobré nakročení k tomu, aby se tvůj život určitým způsobem změnil.


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#8 29. 1. 2007 22:15

Zet
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 8. 2006
Příspěvky: 1155

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Ahoj,
je pravda, že nikdo to tu nemá lehký.... To, že jsi se rozhodla studovat Ti určitě dá nový náboj, ale musíš to dělat kvůli sobě pro teď, a ne jak správně píše Kalupinka AŽ AŽ. A v Tvém věku se dá určitě začít nový život (já ho musím taky začít, ale jsem o 10let mladší). Jestli ho nemůžeš vystát musí být soužití s ním dost vysilující!!! A dcera je jestli jsem správně pochopila Vaše společná, takže i kdyby jsi byla bez něj tak by přeci na její studium přispíval....Navíc bych rozhodně zkusila toho psychologa!!!!  Nevím jestli jsi o tom s manželem mluvila, ale taky můžete zkusit manželskou poradnu....No a první krok jsi udělala - choď sem, pročti si i jiná témata, i něco odlehčenějšího - mě to moc pomohlo a pomáhá!!!! wink Zjištíš, že s problémy nejsi sama, že nejsi sama kdo tápe, a navíc můžeš přečíst spoustu názorů!!!! Můžeš se vypsat - to mě konkrétně pomáhá moc!!!!
Moc Ti přeji, aby jsi té harmonie hlavně sama v sobě dosáhla!!!!!!!JDE TO!!!!!!!!!!!wink

Není tady

 

#9 30. 1. 2007 14:07

Décima
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 18. 9. 2006
Příspěvky: 892

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Milá Vaznenevim, zkus se na svůj život podívat z druhé strany: Mᚠdvě zdravé děti, které Tě mají rádi. Jsi ještě mladá, čeká Tě nová budoucnost ( studuješ -  VYDRŽ -  čili čeká Tě určitě nová lepší práce, seznámení s novými lidmi.... A ten Tvůj Jidáš, i přes ta zakopnutí, není přece ten nejhorší na světě. Ono je teď zrovna takové divné, depresivní období, alespoň pro mě jsou leden a únor ty nejhorší měsíce. Naši předkové byli moudří - uměli se spolu bavit , měli masopusty, karnevaly, plesy, dnes sedíme většinou před bednou. Jdi se taky někam povyrazit, třeba se svými spolužáky apod.. nebo vytáhni někam Jidáše .... Moc Tě zdravím

Upravil(a) Décima (30. 1. 2007 15:06)

Není tady

 

#10 31. 1. 2007 10:37

vaznenevim
♥♥-----
Registrovaný: 24. 1. 2007
Příspěvky: 52

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Ahojky, moc děkuju za všechny názory ...... bylo mi nedávno 38 , to je k tomu prvnímu příspěvku .... souhlasím s tím , že návštěvy tohoto webu mi pomáhají ..... také je pravda , že manžel zůstal a milenka hodně bojovala , navštěvovala jsem s ním v té době manželskou poradnu , také psycholožku i s dcerou ..... na příspěvky bývalých manželů příliš nevěřím , prošla jsem si tím , že biologický otec mého syna vychytal situaci a platil jednou za půl roku 450 Kč , což není podle současného systému trestné .... u soudní tajemnice je takový spis , že se jim jistě nevejde do police ...... v hlavě mám větu ...... vem chlup na dlani , kde nic není ...... přesto všechno  se mi stává , že v noci nemůžu spát a přes všechno nebývám šastná ...... pokud jsem v pohybu , tak je to lepší .... samozřejmě vím , že nemá smysl , co bylo , někdy to ale nedokážu ..... hodně mi pomáhá cvičení. Pořád na sobě pracuji , vím , že harmonii můžu nalézt jenom v sobě ....


Konečně vidím slunce, když mi spadl můj dům ....

Není tady

 

#11 31. 1. 2007 11:26

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Tak ti přeji aby se ti to dařilo! Je dobře že sem píšeš, aspoň si utřídíš myšlenky.


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#12 31. 1. 2007 12:22

vaznenevim
♥♥-----
Registrovaný: 24. 1. 2007
Příspěvky: 52

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Dnes mám opravdu radost ..... dcera dostala vysvědčení a je na něm v kvartě na gymplu jenom jedna dvojka , syn pracuje a studuje dálkově ....... má , doufám , perspektivu zaměstnání u jednoho stavaře , který tady chce rozjet nějaké mechanizační středisko ..... říkám si někdy , že nebylo špatné - že jsem se jenom nezaměřila na sebe ....... takže jako na houpačce - v tuhle chvíli nahoře ..... najednou jsem ráda , že jsem řešila děti a ne vztahy ..... není to tak málo - zdravé a chytré děti , pravda ...... když byly malé , tak jsem jim říkala ..... ty jsi moje sluníčko ........ a občas vysvitne i teď ...... ještě jsem zvědavá na synátora - dálkově si dodělává maturitu - jinak je vyučený řemeslník ...... slečna chce koupit za odměnu čokoládu , takže to je také pozitivum .... není rozmazlená ...... v tuto chvíli jsem psychicky spokojená ...smile


Konečně vidím slunce, když mi spadl můj dům ....

Není tady

 

#13 31. 1. 2007 12:27

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

tummenupp

Není tady

 

#14 31. 1. 2007 12:57

d2dagmar
♥♥♥----
Místo: Morava
Registrovaný: 12. 8. 2006
Příspěvky: 148

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Taky přidávám tummenupp  tummenupp   a ještě k tomu  hjarta

to je ono !!!!!
Chce to slunce v duši.
Pročti si ,,DOBRÝ KONEC"  a články od Cilky.Nahodíš přiblble zamilovaný úsměv a bude líp.Aspoň na mně to zabírá.Teď už je to tam v kuse,ale jak jsme čekaly na další díly......zkus to je to lepší než čučet na strop,třeba tě to nakopne.hjarta

Není tady

 

#15 31. 1. 2007 19:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Vaznenevim - všetky máme horšie a lepšie dni alebo cleé obdobia, aj nezodlní optimisti... Ide o to, nenecha sa zošrotova tými horšími a opakova si: Bude líp... a ono bude, ver mi. Držím palce.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#16 1. 2. 2007 7:04

vaznenevim
♥♥-----
Registrovaný: 24. 1. 2007
Příspěvky: 52

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

d2dagmar napsal(a):

Taky přidávám tummenupp  tummenupp   a ještě k tomu  hjarta

to je ono !!!!!
Chce to slunce v duši.
Pročti si ,,DOBRÝ KONEC"  a články od Cilky.Nahodíš přiblble zamilovaný úsměv a bude líp.Aspoň na mně to zabírá.Teď už je to tam v kuse,ale jak jsme čekaly na další díly......zkus to je to lepší než čučet na strop,třeba tě to nakopne.hjarta

Dobrý konec ??? To si fakt budu muset přečíst ..... jak jinak , Jidᚠdostal mladou mistrovou a nebásnil doma o ničem jiném .... dle jeho soudu ne okatě , dle mého okatě , nic jsem neřekla , ale červík začal hlodat ...... ještě že jedu příští týden už do školy , nebudu na to myslet a jdu pracovat , krásný den všem ...smile


Konečně vidím slunce, když mi spadl můj dům ....

Není tady

 

#17 1. 2. 2007 7:35

d2dagmar
♥♥♥----
Místo: Morava
Registrovaný: 12. 8. 2006
Příspěvky: 148

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

DOBRÝ KONEC nehledej v ledajaké knihovně,ale tady na Babinetu.Nevšimla jsem si,že jsi tady nová.Copak ,,naše" Cilka.....ta si taky prošla štreku života....ta už ví....
Tak papa a  hjarta

Není tady

 

#18 1. 2. 2007 8:26

vaznenevim
♥♥-----
Registrovaný: 24. 1. 2007
Příspěvky: 52

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

d2dagmar napsal(a):

DOBRÝ KONEC nehledej v ledajaké knihovně,ale tady na Babinetu.Nevšimla jsem si,že jsi tady nová.Copak ,,naše" Cilka.....ta si taky prošla štreku života....ta už ví....
Tak papa a  hjarta

Cilka ? Kde najdu příslušný příspěvek ??? Snad budu mít večer více času se tady pořádně probrat ...... a jsou tady také ženy , které napíšou , že jsou spokojené a mají úžasného manžela , který je podrží atd ...... jsou jenom nevědomé ??? Nebo mi něco v životě uniklo nebo jsem jenom paranoidní po těch nevěrách , které jakoby z mého pohledu spadly z nebe a já je nečekala .... nějak na spoustu věcí nemohu přijít ........ vždycky když kolegyně řekne  ..... můj Petr ...... tak sebou cuknu a nad hlavou mám bublinu s otazníkem ..... jak proboha ví , že je její ???? Jenom proto , že na něj má papír ??? ....smile

Opravdu mi přijde , že čím jsem starší , tak nějak víc nevím a původně jsem si myslela , že je to naopak ....... ještě před pěti lety bych tady přísahala , že mě se takové záležitosti netýkají a proč bych to dělala , třeba si hledala kamaráda ..... dneska už vím .... že nikdy neříkej nikdy ....... ve škole bývám na ubytovně sama ...... beru si s sebou spoustu knížek , ráda čtu , třeba hodinu se sprchuju a vychutnávám pohodu se sklenkou červeného a cítím se tak nějak avantgardně   , když si tak jedu naším autíčkem ......

Pro mě bylo těch předchozích pět let největším úspěchem , když jsem ráno otevřela oči a první myšlenka nebyla na moje problémy a na tu strašnou ženskou  ...... ta nevěra trvala asi rok a zhruba rok jsem to tušila , ale nemohla jsem tomu uvěřit ..... bylo to hrozné a cítila jsem se osaměle ...... jestli se k tomu tady dostanu , tak popíšu , jaké stavy jsem měla ..... mimochodem neodpustím si napsat , jak jsem reagovala na telefonát té první milenky ...... poté co mi oznámila , že má poměr s mým mužem , tak jsem se nadechla a odpověděla ...... vážená paní , dnes jste již pátá , která tvrdí , že miluje mého muže .... řešte si to laskavě s ním a ne se mnou ..... a pak jsem praštila sluchátkem ...... a nedlouho nato pevnou linku zrušila ....smile..... bylo mi tehdy 33 a zhroutil se mi svět , když jsem jela domů za mámou , tak mi řekla ...... holčičko , v každé správné rodině tohle ženská přikryje zástěrou , seber se a snaž se lépe vařit ......... chtělo se mi tenkrát opravdu řvát smíchy ........ a nebo se inspirovat v Maryše ......

Jediné co můžu konstatovat o svém životě je ..... že nebyl stereotypní ....... takže také plus ..... smile

Upravil(a) vaznenevim (1. 2. 2007 8:41)


Konečně vidím slunce, když mi spadl můj dům ....

Není tady

 

#19 1. 2. 2007 9:11

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5487
Web

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Osobne cítím, že se blíží nějaký zlom, katarze, buďto odejdeš nebo potkᚠnějakou životní lásku...jsi na křižovatce.Je moc důležité, že jsi to dokázala pojmenovat, protože už se s tím dá něco dělat. A věř mi, že pro manžela je to možná také utrpení.


Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

 

#20 1. 2. 2007 9:23

vaznenevim
♥♥-----
Registrovaný: 24. 1. 2007
Příspěvky: 52

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Regina napsal(a):

Osobne cítím, že se blíží nějaký zlom, katarze, buďto odejdeš nebo potkᚠnějakou životní lásku...jsi na křižovatce.Je moc důležité, že jsi to dokázala pojmenovat, protože už se s tím dá něco dělat. A věř mi, že pro manžela je to možná také utrpení.

Novou životní lásku ??? Myslím , že onen zlom nastal tím studiem - tedy - rozhodla jsem se po dvaceti letech , že už se nebudu řídit tím , co chce muž , ale co chci já ...... myšleno žádný muž , protože kde je mužům konec , kdežto já sama se sebou zůstanu ...... nevím , jestli jsem se vyjádřila jasně ...... jako stálou hodnotu nevidím vztah , ale sama sebe ...... respektive vzdělání , studium cizích jazyků nebo karate ......

Pravda je , že bych ráda poznala přítele , ale spíše jako kamaráda na popovídání , určitě ne člověka , který by si nárokoval můj čas a ještě víc mě stresoval .....

Rozhodně tomu nechci nijak pomáhat a mám pocit , že takoví muži už nejsou ....... smile..... a vůbec , myslím , že mám spoustu času ....smile.... kupodivu si to myslím teď a před dvaceti léty každá chtěla být pod čepcem , aby náhodou nezůstala na ocet .....

No já teda úžasně plácám ........

Škoda jen , že není někde u školy ještě sauna ..... to bych tam opravdu zrelaxovala .......


Konečně vidím slunce, když mi spadl můj dům ....

Není tady

 

#21 1. 2. 2007 10:02

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

vaznenevim napsal(a):

Novou životní lásku ??? Myslím , že onen zlom nastal tím studiem - tedy - rozhodla jsem se po dvaceti letech , že už se nebudu řídit tím , co chce muž , ale co chci já ...... myšleno žádný muž , protože kde je mužům konec , kdežto já sama se sebou zůstanu ...... nevím , jestli jsem se vyjádřila jasně ...... jako stálou hodnotu nevidím vztah , ale sama sebe ...... respektive vzdělání , studium cizích jazyků nebo karate ......

Tahle myšlenka, kterou jsi sem napsala je pěkná. Drž se jí a uvidíš, časem budeš sama se sebou spokojená a spokojené ženské si každý chlap všimne. Život není hon za chlapama. Dokážeš to, uvidíš tummenupp Držím palečky, hoď co bylo za hlavu, opravdu na jediné na co se můžeš na 100% spolehnout jsi ty sama smile


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#22 1. 2. 2007 14:06

d2dagmar
♥♥♥----
Místo: Morava
Registrovaný: 12. 8. 2006
Příspěvky: 148

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

tummenupp  tummenupp  big_smile  big_smile

Není tady

 

#23 1. 2. 2007 21:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

vaznenevim: tummenupp , i v zátěžových situacích jsi obstála na jedničku. Věřím, že Ti tehdy určitě nebylo do smíchu a Tvoje maminka tomu ještě nechtěně nasadila korunu smile, ale co Tě nezabilo, to Tě evidentně posílilo.
Ještě k tomu telefonátu: moje maminka mi kdysi vyprávěla, jak měla za dob hluboké totality kolegu-právníka-dívkaře. Taky udržoval vztah s x-tou milenkou, která se rozhodla situaci nějak rozpohybovat a zavolala jeho manželce, jak se věci mají. Paní nenechala milenku ani přejít k meritu věci a suše jí oznámila: Vážená paní, vy jste tak hluboko pod mojí úrovní, že mi absolutně nestojí v rozhovoru s Vámi pokračovat - a položila sluchátko:)Mně osobně taky volala jedna kalupinka mého manžela - evidentně satá pod obraz smile a dožadovala se čísla na manželův mobil. Tak jsem z ní vytáhla číslo na její mobil s tím, že jí manžel po návratu domů zavolásmile Nezavolal, zato dámě přes internet přišla druhý den textovka, jakou si za rámeček rozhodně nedala:D


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#24 2. 2. 2007 4:27

vaznenevim
♥♥-----
Registrovaný: 24. 1. 2007
Příspěvky: 52

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Vím , že zátěžové situace zvládám , myšleno - vždycky to nakonec ustojím , ale za jakou cenu .... zase v noci nespím , jako bych tušila , že se bude něco dít ... respektive Jidᚠje nyní permanentně v práci .... podezřele permanentně ......sad....v noci jsem spala tak mizerně. Rozumově si všechno zdůvodním - tedy - v duchu - neblbni , nic se neděje .... řeš věci až přijdou , vše je OK ..... může být hůř ..... zatím je to pořád normální , ale když v noci lehnu , tak je to hotovo ..... uvařila jsem si kávu a koukám na BABINET , jestli tu také není nějaká  opuštěná dušička ... takový pocit úzkosti , snad to v sobě zase nějak přetluču ....


Konečně vidím slunce, když mi spadl můj dům ....

Není tady

 

#25 2. 2. 2007 7:41

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Nepovedené manželství nebo snad normální ??? Těžko říci ...

Napadlo mě, jestli bys na nějakou dobu třeba nespávala s dcerou, případně u kamarádky... Abys prostě alespoň usínala s pocitem, že nejseš sama..? Holka, podle toho všeho, co jsi tady napsala, mám pocit, že až to všechno ze sebe setřeseš, budeš zase šastná a silná tummenupp

Pokud jsi ještě nenašla tu Cilčinu diskuzi, tak je tady:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=10165


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů