Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 5. 2. 2007 11:08

Ela..
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1393

Re: aktivni matka

Dita.L napsal(a):

ahoj holky. je to tragedie. ucitelka se postavila asi timto zpusobem - ja netvrdim, ze se nestarate, ale... kluk je vetsinou doma a do skoly nechodi (silny alergik a astmatik, jeho absence jsou vzdy omluvene od doktora), tudiz jak chcete, aby ve skole prospival. Na rozdil od jinych rodicu nevypomahate skole, kdyz se jede na vylety nebo jde na plavani (nemam chut ani naladu hlidat bandu rostaku, navic chodim do skoly a pracuju, tudiz svuj volny cas zhodnocuji lepe) atd. zaverecne konstatovani - To vite, lide si vsimaji. va
Aktivka me odlapila v patek odpoledne, pry proc si stezuju, ze ona ma s detmi bohate zkusenosti a muze mi pomoci. manzel peni, ale do skoly chodit nemuze mimo patek a sobotu, paac rano je pryc driv nez my a vecer chodi pozdejc.

Dito, na vašem místě bych řešila změnu školy. Já se naštěstí s obdobnou "aktivkou" nesetkala, ale problém s častými absencemi syna z důvodu nemocí a nepochopení učitelky jsem řešila nedávno (viz. můj příspěvek Věčný boj dítě - škola - učitel) a ze dne na den jsem syna přehlásila jinam - a zatím to vypadá, že jsem chybu neudělala.
Apelace na ředitele nepomůže, je-li učitelka zaujatá, apelace to ještě zhorší a ona se bude vozit po vás i po synovi.

Není tady

 

#27 5. 2. 2007 11:18

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB
Registrovaný: 9. 4. 2006
Příspěvky: 5296

Re: aktivni matka

Je to smutné, ale učitelka se k tomu opravdu postavila, že je to tvůj problém, i když podle reakce arabky je viditelné, že i s ní vedli řeč.

Asi ti nezbude než ignorace. A také návštěva ředitele. Klidně i s tím, že nechápeš postoj učitelky v případě závažných zdravotních problémů tvého syna. A zbytečně bych se do toho nezamotávala. Hodně bych se ptala a hodně mlčela. A chtěla bych vysvětlení a zdůvodnění.


Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů