Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 8. 2. 2007 18:39

janica
♥♥♥♥♥♥-

Re: karel svoboda

rogersova napsal(a):

janica napsal(a):

Tajné to není - nesl si prý rohlíky ze sámošky a bavili se o tom, jak je to teď všechno v pohodě a jak se daří..... roll

přece si nemyslíš, že by jí vykládal o svých problémech..nemluvila náhodou taky v televizi, pár sousedů se tam objevilo

Bane, ona se drží stranou, není zrovna z těch, kteří by se s tím někde chlubili.....jinak....je to jeho sousedka, tedy bývalá.

Jinak ale tam je stejně spousta "divných" věcí - třeba proč když jela na zkoušky, brala s sebou svého syna, který tráví většinu času jinak s chůvou???

Atd. atd... spekulovat by se dalo o všem možném, ael to na té skutečnosti nic nezmění, takže jsem zvědav, jak to tomu bulváru ještě dlouho vydrží... rollrollroll

Není tady

#127 8. 2. 2007 19:07

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Nadáváte tady na bulvár a sami se chováte stejně! Pořád se v tom šťouráte, kde a co jaký noviny napsali, co je a není pravda. Spekulace, spekulace...nikdy se to stejně nedozvíte! Jak tady už někdo napsal...ti, co se nejvíc zajímají o životy druhých, nemají svůj vlastní. Tak jim oboum už dejte pokoj!

"Nešťastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

#128 8. 2. 2007 19:13

anela
♥♥♥♥---

Ano Petunko, přesně to samé jsem chtěla napsat.
Dámy jste daleko horší než bulvár. Chováte se jako hyeny vyžívající se na smrti a rozebíráte každý detail. Nečetla jsem všechny příspěvky a doufám, že diskuze bude zrušena. Je to neetické.

Není tady

#129 8. 2. 2007 19:16

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Petunko tummenupp .

Není tady

#130 8. 2. 2007 19:26

rogersova
♥♥♥♥♥--

za zrušení této diskuze jsem se přimlouvala už 31.ledna.

Není tady

#131 8. 2. 2007 20:33

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

poslední věc kterou k tomu řeknu - jsou lidé, kteří se neobejdou bez toho, aby jim pořád bylo vidět do života - je to svým způsobem jejich život, být viděni...
ještě - četla jsem, že pod vlivem sebevražd slavných vyhledalo v poslední době mnohem víc lidí s psychickými problémy psychiatra, tak snad se už budeme s takovými články setkávat méně a méně...

jinak se omlouvám za svou dnešní "trošku" do mlýna - nějak jsem neukočírovala svoje city a teď už mi přijde pokrytecký to mazat...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#132 8. 2. 2007 20:49

Electra
♥♥♥♥---

Ano mám ten stejný názor jako Tina.

Někteří lidé (celebrity) jsou více na očích, mluví se o nich, píše se o nich a patří to k nim, počítají s tím .....
Nikdo tu nechce znesvětit památku, pouze se vyjadřujeme k naším pocitům. Ale pravdou je i to, že to v některžch případech je nevhodné, ale......

Není tady

#133 8. 2. 2007 20:56

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Tino, ani já , ačkoliv jinak se bulváru vyhýbám jako placení složenek, jsem nebyla ušetřena a přiznám se že tuhle diskusi jsem si přečetla celou, protože sjem chtěla vědět více o tom co jsem zaslechla tu a tam  - v zásadě se to týkalo jednání FR.
Nechci rozpitvávat co už je tu napsáno, ale obecně mně napadlo pár věcí :
Když se stanou nejasné věci, vždy jsou kolem spekulace
Ať už umře kdokoliv a jakoukoliv smrtí, všichni okolo si začnou dávat otázky, co by, kdyby. Kdo je nezná?!
Ať už je vztah dvou lidí jakýkoliv , psychicky silný člověk je neřeší tak, že si vezme život. Kdyby to tak bylo, tak by jsme pradávno vyhynuli.
Nemylsím že kdokoliv z nás si dovede představit drnčení telefonů a vlezlost reportérů v tomto případě. Možná že pokud chcete mít aspoň trochu času na to zalézt do kouta a smutnit, je lepší říct jednou věc do televize než nechat všecičko spekulacím. Máte tak aspoň malinkou šanci že v desetině zazní pravda.

Evo36, mám švagrovou která na různé věci má názor takový jako byl v Blesku, protože to BYLO V NOVINÁCH. Naštěstí se potkáváme zřídka . Při představě že bych měla takovou kolegyni na 40 hodin týdně, .....cítím s tebou. smile

Mája

Není tady

#134 8. 2. 2007 22:34

Sugar.Babe
♥------

Jaká to byla SMS prosím? nějak nestíhám číst celé!

Není tady

#135 8. 2. 2007 22:54

barunka
♥♥-----

Petunka napsal(a):

Nadáváte tady na bulvár a sami se chováte stejně! Pořád se v tom šťouráte, kde a co jaký noviny napsali, co je a není pravda. Spekulace, spekulace...nikdy se to stejně nedozvíte! Jak tady už někdo napsal...ti, co se nejvíc zajímají o životy druhých, nemají svůj vlastní. Tak jim oboum už dejte pokoj!

PETUNKO DĚKUJI Ti moc, krásně jsi to napsala.hjarta

Moudrost mě pronásleduje, ale já jsem rychlejší.

Není tady

#136 9. 2. 2007 9:18

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Electro - no nevím, do hlavy nikomu nevidím, ale mě to spíš přišlo jako dost zoufalé hledání odpovědi na otázku proč to sakra udělal, než snaha ho ponížit a očernit. Nevím, možná se jí zastávám přes míru, ale mě fakt zle z toho, jak má každý bulvární pisálek pocit, že si může dovolit všechno. Žádná úcta, žádný soucit, nic...

Není tady

#137 9. 2. 2007 10:35

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Cilka: Cilko?????! hmm

Májajája: Co poděláš se švagrovými a s kolegyněmi? .... každý je nějaký... já kupříkladu mám teď novou plíseň na nohou big_smile wink

barunka: Blbě jsem se vyjádřila. Já nejsem v hlubokém šoku, ale v "hlubokém šoku", čímž chci říct, že mě to až tak nešokuje a nic jiného nečekám (než že se spousta lidí bude pitvat v tom, do čeho jim osobně je houby s voctem). Jen tak nějak čím to dýl trvá, tím mi je hůř od žaludku.

Není tady

#138 9. 2. 2007 10:59

Electra
♥♥♥♥---

Tiina napsal(a):

Electro - no nevím, do hlavy nikomu nevidím, ale mě to spíš přišlo jako dost zoufalé hledání odpovědi na otázku proč to sakra udělal, než snaha ho ponížit a očernit. Nevím, možná se jí zastávám přes míru, ale mě fakt zle z toho, jak má každý bulvární pisálek pocit, že si může dovolit všechno. Žádná úcta, žádný soucit, nic...

-Ano je pravda do hlavy nikomu nevidíme. A musí být hrozné být v pozici člověka, který je sledován na každém kroku.
Já se jen snažím pochopit toho Renče - sám má máslo na hlavě a dovolí si postavit se sám proti hodně silnému zbytku - tak si říkám, že snad kdyby neměl skutečně takový pocit, nestál si za svou myšlenkou neudělal by to.
Já jsem asi divná, ale já ho zatím kvůli tomu nezatracuju - nevím co ho k tomu co řekl vedlo, uznávám, že měl vážit slova, ale má snad rozum, tak snad ví, proč se tak zachoval....

Není tady

#139 9. 2. 2007 11:16

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Petunka napsal(a):

Od toho je toto diskusní fórum, aby se diskutovalo. Myslím, že je lidskou přirozeností chtít pochopit věci nepochopitelné jako je tato. Nic špatného bych neviděla v reakcích přispěvatelek. Ba naopak!

Není tady

#140 9. 2. 2007 11:18

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s lepistou, vždy´t je to tady od toho. Jen se snažíme pochopit a ptáme se a rozebíráme. To neznamená neúctu ke Karlovi, nebo jeho ženě.

Není tady

#141 9. 2. 2007 11:29

Petunka
♥♥♥♥---

A co znamená tohle Káčo, co jsi napsala?

Dnes mně jen překvapilo, jak se píše, že Vendula s malým a s chůvou(!) odjedou na delší dobu pryč-někam do tropů(Karibik). Je to pár dnů, kdy na prvních stránkách brečela, že je bez peněz a že bude muset dokonce propustit lidi z Kapky naděje. To si trošku protiřečí-nic proti tomu, že chce odjet pryč (to ji naprosto chápu), ale nějak mi to nejde dohromady.

To je prostě typický drbání a šťourání!!!  Tahle diskuze se už vymyká normálu, stává se z toho slepičárna, nic víc.

Není tady

#142 9. 2. 2007 11:30

Electra
♥♥♥♥---

Přesně - Lepista to napsala úžasně trefně.
Naopak se mi zdá divné, když tu někdo říká, o čem je dovoleno mluvit a o čem už ne. Pokud má přeci někdo pocit, že nějaké téma je nevhodné, tak ať se na to povznese a nepřispívá k tomu. Ale "diktovat" ostatním co je dovoleno, co není, co je slušné a co již ne - takový režim jsme tu již někdy měli....
Chápu jakoukoli diskusi jako možnost napsat svůj názor a počítám s tím, že každý bude mít jiný a napíše slušně svou odpověd na tento názor......
A Lepista napsala úžasně, že  lidkou přirozeností je pochopit věci nepochopitelné.

Není tady

#143 9. 2. 2007 11:41

Petunka
♥♥♥♥---

Když chcete diskutovat, tak si diskutujte, ale zaráží mě, jak kritizujete bulvár a přitom se o něj ve svých příspěvcích opíráte! A často vaše příspěvky nemají s úctou nic společnýho, viz to, co napsala včera Káča

Není tady

#144 9. 2. 2007 11:44

Electra
♥♥♥♥---

Káča si něco přečetla a zareagovala na to - no a co???

Není tady

#145 9. 2. 2007 11:55

Petunka
♥♥♥♥---

,,lidskou přirozeností je chtít pochopit věci nepochopitelné jako je tato"

Trochu to poupravím, lidskou přirozeností je starat se o problémy druhých, dychtivost po senzacích apod. Pokud vám na téhle diskuzi nepřipadá nic špatného, tak si pěkně kupte každá svůj blesk nebo šíp a diskutujte. Jsem zvědavá, k jakému závěru dospějete v téhle ,,diskuzi".

Není tady

#146 9. 2. 2007 12:47

rogersova
♥♥♥♥♥--

Electra napsal(a):

A Lepista napsala úžasně, že  lidkou přirozeností je pochopit věci nepochopitelné.

tummenupp tak to mně fakt pobavilo. Já za takové věci považuji třeba existenci Ufo, bermudský trojúhelník,hypnóza, nadpřirozené lidské schopnosti,magii a nevím co ještě, ale rozhodně ne, vrtání se v cizím soukromí a propírání drbů.
Lepista spíš měla napsat, že je lidskou přirozeností, starání se o druhé, závist, nepřejícnost.

Není tady

#147 9. 2. 2007 12:54

Electra
♥♥♥♥---

Rogersova i to je pravda.....
Ale lidi mediálně známí myslíš tedy nepočítají, že se budou "propírat" všude? Že si je bude brát kde kdo do úst?
Bulvár pro ně znamená vždy jen zlo? Nikdy nikomu z nich ještě nepomohl? Byli by všichni o kterých tam píšou skutečně rádi, kdyby bulvár nebyl??? (Uznávám, že v takových to situacích je mnoho už trapné).
Lidi zajímá ufo, hypnóza a to vše co píšeš, ale i osudy a životy známých lidí - a kor, takových velikánů.

Není tady

#148 9. 2. 2007 13:17

rogersova
♥♥♥♥♥--

ber to takhle,v době kdy se Vendula seznámila Karlem a to je 14- 15let žádný bulvár nebyl,nebo možná byl ,ale ne v takové míře.Myslím,že zrovna Vendula s Karlem neměli zapotřebí se někde zviditelňovat. Narozdíl od jiných ..Sámer,Agáta Hanychová,Partyšová,Lena,Schrek..a jim podobní,kteří nevynechají žádnou párty.
Takové velikány,jak píšeš, bulvár spíše obtěžuje.

Není tady

#149 9. 2. 2007 13:19

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Petunko, tak mám momentálně takový pocit jako za komoušů-bát se říct svůj vlastní názor, myšlenku, otázku....
V tom případě nechápu, proč tento Babinet vůbec funguje. Není to jen o tom, hledat rady, ale diskutovat a jak to tak bývá, co člověk, to názor. A úplně mně vyzvedne ze židle, když reaguje někdo, jako Ty. Konkrétně-z čeho jsi poznala Petunko, že nemám úctu k ...

Není tady

#150 9. 2. 2007 13:21

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Mimochodem-Karlovy děti dnes vydaly prohlášení, které se mi líbí. Že se vzhledem ke smutku a vzpomínce nemíní jakkoli prezentovat, rozebírat situaci, vysvětlovat a reagovat a děkují za pochopení. Toť vše, tečka!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí