29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jituš napsal(a):
Ahojky já jsem si vybrala pro Matouška Peg-perero Centro Completo 2007 Soleo.Je sice dražší,ale Matouš v kočárku ještě dost spí a tyhle golfky jsou s většíma kolečkama a velký košík a nastavitelná rukojeť a polohování až do lehu a polohovací nožky prostě vše co jsem chtěla. Uf to je ale věta.
Tyhle golfky jsou úžasný. Jenomže jsme kupovali drahý kočárek Hoco, tak mi dražší golfky doma už neprojdou
Není tady
No a mužíček taky brblá,ale já už jsem tak na 99 procent rozhodnutá.A šetřili jsme na hlubokým,tak se holt plácne přes kapsu.Já už psala jestli jsou na skladě a už se na ně docela těším.
Není tady
Ahojky, tak já bych se taky chtěla zeptat, jestli můžu..
Kačence jsou 4 měsíce, tak už také pomalu vybírám.
Moc se mi líbí Cam Portofina http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=1503452#x ale jelikož jezdíme i do terénu, tak nevím jak by jsme to s těmito kolečky zvládali. A všude píší, že lehátko se dá sklopit do několika poloh, ale jde to i do lehu???
Potom hauck roadster jeep http://www.reo-reo.cz/products.php?productId=31043461 , ale stačí pro půlroční dítě poloha do lehu na 163stupňů??
Děkuji předem za rady a za zkušenosti těm které kočárek máte.
Potřebuji prostě něco mezi golfkama a sporťákem, do města i do terénu a aby vydržel od toho půl roka až do konce, nebo co nejdéle. Jinak máme kombinovaný, tak ten by do terénu taky šel
Díky díky díky!!
Upravil(a) Veru (3. 2. 2007 22:21)
Není tady
ahojky, tady jsou jedny od Chicca v akci, my si je objednali včera
http://www.babylife.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=273
Není tady
raduza napsal(a):
raduza napsal(a):
Parmenka napsal(a):
Rady moc ti děkuji za ochotu, ještě že tě tady mám!Já budu potřebovat určitě s nánožníkem. Ale ta cifra je strašná, no co už můžu dělat.
Není vůbec zač,teď tak brouzdám po netu a PEREGO moc nemají,našla jsem ho na MALLI prezentují se jako speciálka,ale ten s nánožníkem tam mají drahej.Jé ted mě došlo BABY STAR je přímo prodejna KENYO,a oni jsou distributory PEG-PEREGA,tak by měli bejt nejlevnější
Je to fakt hodně peněz,zkus kouknout po něčem jiným,dobrý jsou od BABYPOINT-SOLARChce to k tomu sednout a hledat,já taky hodně brouzdám,tak na tebe budu myslet a kdyžtak dám vědět.Kdyby nic,tak já bych ttam zkusila zavolat,nevím já od nich neberu,ale není to problém,je kdyžtak objednat,ale já se pod 7800,-Kč nedostanu s tím nánožníkem.
Také mě zaujmul kočárek PEG PÉREGO, ale ta cena-ale slyšela jsem samou chválu!
Pak mě také zaujmul CAM PRETTY EVOLUTION, cena také neni nejnižší,ale už je o něco málo lepší-co říkáte na tento?
Není tady
Mám dotaz,jestli máte někdo zkušenost se sportáčkem Jane Nomad...letos je nová kolekce..jsou sice dražší..ale slyšela jsem jen chválu. Máte je někdo?
Není tady
Nemáte někdo zkušenosti s golfovými holemi od Chicca ct.0.4, měla jsem vybrány Babypoint Twister , ale v obchodě mě odradili a doporučili tuhle značku. Samozřejmě mi doporučovali drahé kvalitní kočárky, ale malá bude mít za chvíli dva roky, tak je budeme mít spíše jen tak na přejíždění. Ale zajímal by mě názor někoho, kdo je má. Děkuji
Není tady
Jitko já mám ct 0.5 a spokojenost.
Diskuze o ct 0.4 je tady: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;t=1711
Není tady
Souris napsal(a):
Jitko já mám ct 0.5 a spokojenost.
Diskuze o ct 0.4 je tady: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;t=1711
Souris, díky za rychlou odpověď, jsem téměř rozhodnutá, zatím jsem na něj slyšela samou chválu.
Není tady
Veru napsal(a):
Ahojky, tak já bych se taky chtěla zeptat, jestli můžu..
Kačence jsou 4 měsíce, tak už také pomalu vybírám.
Moc se mi líbí Cam Portofina http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=1503452#x ale jelikož jezdíme i do terénu, tak nevím jak by jsme to s těmito kolečky zvládali. A všude píší, že lehátko se dá sklopit do několika poloh, ale jde to i do lehu???
Potom hauck roadster jeep http://www.reo-reo.cz/products.php?productId=31043461 , ale stačí pro půlroční dítě poloha do lehu na 163stupňů??
Děkuji předem za rady a za zkušenosti těm které kočárek máte.
Potřebuji prostě něco mezi golfkama a sporťákem, do města i do terénu a aby vydržel od toho půl roka až do konce, nebo co nejdéle.Jinak máme kombinovaný, tak ten by do terénu taky šel
Díky díky díky!!
Ahoj,tak já mám Hauck roadster SL Jeep.Kupovala jsem ho taky,když měla malá půl roku.Myslím,že v té době už tolik nevadí,že to nejde sklopit úplně do lehu.Jezdí se s ním perfektně,ale má i své protiklady.Látka na boudičce je celkem tenká a jelikož se nedá pořádně připnout k zádové opěrce,bokem tam profukuje.Takže jsem si koupila suchý zipy a budu improvizovat.Na zimu jsem se vrátila k hlubokýmu kočáru,ale protože ho budu prodávat,musím vyjet s Hauckem.Kupovala jsem ho přes net,takže jsem neměla možnost si ho vyzkoušet.Znovu bych do něj asi nešla.A navíc je bez nánožníku a pláštěnky,který jsem dokupovala od Emitexu.
Kdybych si mohla vybrat,tak by zvítězil Cam Portofino evolution.Je včetně nánožníku i pláštěnky a v moc pěkných barvách.Ale určitě bych doporučila vyzkoušet v obchodě a pak levněji objednat přes net.
Není tady
nazdarek!
rada bych se pridala k vyberu golfek, resp. libi se mi chicco 0,5 .. mam 10 mesicni holcicku, myslite ze jsou ty golfky dobre?? prip. muze mi nekdo rict klady a zapory ? u nas je bohuzel nemaji takze jesem je zatim nevidela na zivo chtela bych neco dobre ovladatelneho, skladneho, lehkeho, s polohovanim zad a nozicek a jeste ke vsemu levneho (ideal pod 2000,-)
DEKUJI MOC ZA RADY!!!
Hope a budouci uzivatelka golfek Terezka
Není tady
Hope já mám Chicco ct 0.5.
Tady ho mají v akci za 1990,- http://www.babylife.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=22, je to doprodej loňské kolekce.
Máme ho zatím jenom krátce, takže venku jsme ho ještě nepoužili, ale měli jsme ho v nákupním centru a zatím jsem na něm nenašla žádnou chybu. Je lehoučký (6kg), je polohovací, takže v něm mimčo může spát, snadno se skládá a nosí, ovládání je také o.k....
Není tady
Souris napsal(a):
Tady ho mají v akci za 1990,- http://www.babylife.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=22, je to doprodej loňské kolekce.
Máme ho zatím jenom krátce, takže venku jsme ho ještě nepoužili, ale měli jsme ho v nákupním centru a zatím jsem na něm nenašla žádnou chybu. Je lehoučký (6kg), je polohovací, takže v něm mimčo může spát, snadno se skládá a nosí, ovládání je také o.k....
Souris a je v ceně i nánožník, nebo ten k tomu není.
Není tady
no ja prave na tu akci narazila tak nad tim vaham.. puvodne jsem myslela ze se golfkami budu zabyvat az nekdy na jare - v lete.. ale prave ta akce mi vrta hlavou.. je to komplet, vcetne nanozniku a plastenky, jen me mrzi ze tady u nas je nazivo neuvidim a bojim se kupovat zajice v pytli
Není tady
Před chvílí jsem si volala do jedné prodejny s kočárkama, za kolik mají golfové hole ct.0.4 a jejich názor na ně,tam mi zase velkou radost neudělali, už jsem byla skoro rozhodlá a oni mě řekli, že s nima nemají moc dobré zkušenosti. Je to hrozné, minulý týden jsem byla v jiné prodejně a tam mi je zase doporučovali, že jsou výborné na manipulaci atd. Jak se člověk má pak rozhodovat.
Není tady
jitka2 napsal(a):
Před chvílí jsem si volala do jedné prodejny s kočárkama, za kolik mají golfové hole ct.0.4 a jejich názor na ně,tam mi zase velkou radost neudělali, už jsem byla skoro rozhodlá a oni mě řekli, že s nima nemají moc dobré zkušenosti. Je to hrozné, minulý týden jsem byla v jiné prodejně a tam mi je zase doporučovali, že jsou výborné na manipulaci atd. Jak se člověk má pak rozhodovat.
kamaradka je ma a zatim je teda naprosto spokojena.. co jsem o nich slysela a cetla tak vsude panuje spokojenost.. mi na nich vadi ta vaha (asi 10 kg) protoze ja potrbuju lehke golfky.. ale ze by byly poruchove nebo tak o tom nic nevim ...
Není tady
Holky, máte některá zkušenosti s kočárkem Patron Bohemia F4 ? Je to asi jediný kočárek, který splňuje všechno, co od něj chci.
Není tady
hope napsal(a):
jitka2 napsal(a):
kamaradka je ma a zatim je teda naprosto spokojena.. co jsem o nich slysela a cetla tak vsude panuje spokojenost.. mi na nich vadi ta vaha (asi 10 kg) protoze ja potrbuju lehke golfky.. ale ze by byly poruchove nebo tak o tom nic nevim ...
Já jsem právě taky zatím slyšela hlavně samé pozitivní zkušenosti, ale dnes mě to rozhodilo, tak jsem ráda, že další dobré zprávy. A jak je má dlouho kamarádka? díky
Není tady
jitka2 napsal(a):
hope napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Já jsem právě taky zatím slyšela hlavně samé pozitivní zkušenosti, ale dnes mě to rozhodilo, tak jsem ráda, že další dobré zprávy. A jak je má dlouho kamarádka? díky
kupovala je loni v lete.. a jezdi v nich skoro porad (akorat kdyz byla kupa snehu tak vytahli sanky ) ale jinak v nich drandi celou zimu....
Není tady
Já jsem teď natrefila na netu na golfky hauck sprint 6. Má někdo zkušenost?
Není tady
jitka2 napsal(a):
Souris napsal(a):
Máme ho zatím jenom krátce, takže venku jsme ho ještě nepoužili, ale měli jsme ho v nákupním centru a zatím jsem na něm nenašla žádnou chybu. Je lehoučký (6kg), je polohovací, takže v něm mimčo může spát, snadno se skládá a nosí, ovládání je také o.k....Souris a je v ceně i nánožník, nebo ten k tomu není.
Hmm, tak už tento kočárek není. Bude až za 2 týdny a o 500 Kč dražší.
Není tady
Ahoj holky a nemate nekdo zkusenost se s kocarkem quinny buzz????chceme jej koupit ale nevim jak to bude s tou zimou...bude snezit nebude...chteli jsme jej koupit tak brezen, duben....tak jsem jen chtela vedet jake to s nim je v zime???,jestli tam nejak nefouka díky
Není tady
tereza3 napsal(a):
Ahoj holky a nemate nekdo zkusenost se s kocarkem quinny buzz????chceme jej koupit ale nevim jak to bude s tou zimou...bude snezit nebude...chteli jsme jej koupit tak brezen, duben....tak jsem jen chtela vedet jake to s nim je v zime???,jestli tam nejak nefouka díky
Koukni sem, tady se tento kočárek taky probírá
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;t=2089
Není tady
Radko nebo některá z holek nemáte zkušenost s neonato dakar sport? Nebo jaký je dobrý golfáček malinko už mohutnější nevadí a pohodlný pro děcko? Koukala jsem i na tento, a na první pohled se mi dooost líbí.
Není tady