29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
chtěla bych koupit pro 8.měsíční dcerku golfky. Dcera váží 10 kg. Golfky budu používat zvláště v MHD, proto hledám lehké golfky, ale s polohovatelnými zády.
Můžete mi prosím nějaké doporučit?
Děkuji předem za užitečné rady.
Hezký den přeje
Dana a Elinka
Upravil(a) BABYWEB (29. 1. 2007 10:04)
Není tady
My máme Chicco ct 0.5 http://www.babylife.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=22
Koupili jsme je teprve nedávno a v té zimě je ještě nevyužili, takže nemůžu vyjmenovat všechny klady a zápory, ale myslím, že budou dobré. Hlavně jsou lehké.
Není tady
Ahojky,já bych Ti určitě doporučila golfky z madlem,holčina je ještě malá nato aby před sebou nic neměla,a určitě takové ty s pevným madlem a bočnicí....jestli mě rozumíš?Samozřejmně se dá to madlo lehce oddělat a nabo otevřít z jedné strany.Dělají se golfky s madlem,ale takovou spíš rukojetí a golfáčky jsou kratší v sedu,je to pro starší dítka.Záleží kolik chceš investovat,podle toho ti ráda poradím značku
Není tady
Ahoj,
mám v plánu koupit golfky max. do 5.tis. Kč.
Děkuji předem Všem za cenné rady.
Dana a Eliška
Upravil(a) BABYWEB (29. 1. 2007 10:34)
Není tady
Myslím,že tato cenová kategorie je rozumná,takže asi takto
firma Babypoint dříve Deltim má dobré-SOLAR jsou to luxusnější golfky hodně srovnatelné z Chicco,alu odlehčená konstrukce váha myslím kolem 11kg,větší kolečka což je výhoda,ale trošku mínus,že opravdu když už je zase dítko větší tak jsou zbytečně masivní a velké....myslím tím,že třeba fakt už pro 1,5ročního prcka je to zbytečné,ale maminy s tím v poho jezdí,páč se jim už nechce investovat do takových těch ,jak já říkám dojížďácích-to jsou ty nejlehčí nepolohováky,fakt kočárek na procházku do zoo,když už větší dítko nemůže
pak je od stejné firmy Twister,je to o třídu níže,ale taky bezproblémovej
Zkus kouknout na ty stránky babypointu,tam mají všechny ty golfáčky vyfocené,bylo by fajn,jít někde do obchodu a malou v tom povozit,vyzkoušet.Je fakt že ty madlové jsou podstatně hlubší!!
NEŽ NATO ZAPOMENU MALÁ RADA,JESTLI NATO NESPĚCHÁŠ VYDRŽ NA BŘEZEN,VĚTŠINA FIREM DĚLÁ NA GOLFKY AKCI,PÁČ ZAČÍNÁ SEZONA
Jinak z moji zkušenosti je dobrá firma ten BABYPOINT,ELMI-to není moc známá firma,ale mají golfáčky za velmi slušné penízky a zákazníci jsou spokojeni,kdo opravdu nepotřebuje a nepotrpí si na značku,tak tam se dá určo vybrat
Nemám moc dobré zkušenosti z takovýma těma menšima dovozcema z POLSKA,tam opravdu strašně záleží na štěstí
Golfky jsou v kočárkách nejporuchovější sortiment,protože děti jsou těžší,ty kolečka,takže kočárek dostává hodně zabrat.
Babypoint jsou sice taky polské,ale je to firma s jedním z nejlepších servisů u nás
Klidně se ptej,nevím co tak ještě napsat RADKA
Není tady
Ještě pár tipů-CAM má dobré golfky JERSEY-tyto právě bývají hodně v akci a dají se koupit i kolem 2tis.včetně nánožníku.Teď má nový CIRRUS vzhledově je moc hezký,lehký,ale jinak opravdu nevím je to novinka
Není tady
Rady tak já mám taky otázku, pomalu se začínám dívat po golfkách a holky dost doporučují značku PEG PEREGO, přijde mě to dost vysoká cena. I když kočárek se mi líbí. Vyrovná se mu nějaká jiná značka, nebo si doněho mám zainvestovat? Budu tam dávat malého asi tak kolem roku. Chodíme hodně po škredých cestách. A nevíš náhodou kde tyto kočárky nabízejí nejlevněji? Děkuji za rady.
Není tady
Ahojky,když vím ráda pomůžu,poradím.Golfky zn.PEG PEREGO jsou opravdu hodně kvalitní a pohodlné na ježdění,snad odpružením jsou jedny z nejlepších.Hodně srovnatelné jsou Hartan...jsou opravdu držáky,vydrží i několik dětí,když se objeví v bazaru,ten kočár nemá vadu.Maxi-Cosi nemá taky špatný,ale chybí jim madlo,Inglesina to je klasika,drží si stále svůj standart,ale dost často reklamace,já jim říkám pracovně hrčáky.Chicco je na můj vkus oproti jiným docela furt hodně drahé.Pokud opravdu jezdíš po špatném terénu a chceš volit golfky,tak rozhodně investuj,hlavně odpružení hlídej,zkus někde kouknout na ten hartan.Co se týče jak z cenama nevím,ale večer ti písnu a řeknu ti,za kolik se to peg-perego dá koupit či ten hartan...kouknu se
Zatím se měj RADKA
Není tady
Tak tohle téma mi zajímá, chceme kupovat golfáčky tak nějak v dubnu a zatím všude možně okukuju - zatím to u mě vyhrává babypoint solar - máme i autosedačku pioneer plus a je super. Máš svůj e-shop ?, předpokládám, že k tomu máš hodně blízko, protože sortiment docela ovládáš.
Není tady
sylviik napsal(a):
Tak tohle téma mi zajímá, chceme kupovat golfáčky tak nějak v dubnu a zatím všude možně okukuju - zatím to u mě vyhrává babypoint solar - máme i autosedačku pioneer plus a je super. Máš svůj e-shop ?, předpokládám, že k tomu máš hodně blízko, protože sortiment docela ovládáš.
Ahojky,ano mám k tomu opravdu hodně blízko,věnuji se tomu už víc jak 10let,mám obchod a hlavně je to můj velký koníček.Nemám internetový obchod,nechci tu dělat sobě reklamu,ale ráda poradím,pomůžu.
Solar golfky jsou dobrá volba,nemám s nima špatné zkušenosti co se týká reklamací,vůbec ta firma je bez problémů.Klidně se ptej,ráda pomůžu RADKA
Není tady
Muzu znat nazor odbornici na kocar ABC DESIGNE MOBILE?
raduza napsal(a):
sylviik napsal(a):
Ahojky,ano mám k tomu opravdu hodně blízko,věnuji se tomu už víc jak 10let,mám obchod a hlavně je to můj velký koníček.Nemám internetový obchod,nechci tu dělat sobě reklamu,ale ráda poradím,pomůžu.
Solar golfky jsou dobrá volba,nemám s nima špatné zkušenosti co se týká reklamací,vůbec ta firma je bez problémů.Klidně se ptej,ráda pomůžu RADKA
Není tady
Halina napsal(a):
raduza napsal(a):
sylviik napsal(a):
Ahojky,strašně ráda bych řekla zkušenosti,ale opravdu nevím.Já teď už ABC neprodávám,takže fakt vůbec nevím.Začínala jsem sním,byla jsem moc spokojená,ale teď fakt nevím...už delší dobu je neprodávám,tak fakt bych nerada říkala co nevím ze zkušeností.RADKA
Není tady
Chtěla jsem se zeptat, mám doma 1,5 letou dceru, chci jí koupit na jaro golfky, mám vybrané Babypoint Twister. Dívala jsem se na internet, kvůli porovnání cen a jsou tam dosti velké rozdíly. Ale co mě zaráží, že na některých inter. stránkách pod názvem Twister není na kočárku napsané Babypoint ale Coneco. Je to stejná značka nebo né?
Není tady
jitka2 napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat, mám doma 1,5 letou dceru, chci jí koupit na jaro golfky, mám vybrané Babypoint Twister. Dívala jsem se na internet, kvůli porovnání cen a jsou tam dosti velké rozdíly. Ale co mě zaráží, že na některých inter. stránkách pod názvem Twister není na kočárku napsané Babypoint ale Coneco. Je to stejná značka nebo né?
Ahojky JITY,ano je to firma Babypoint dříve Deltim a oni zastupují značku pro naši republiku Coneco.A ti mají tyto golfáčky,jsou dobrý.Určitě pro ten věk dobrá volba,nevím co by tě tak ještě k nim zajímalo...klidně písni.Jo ta cena určo do 3500,-Kč AHOJKY RADKA
Není tady
raduza napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Ahojky JITY,ano je to firma Babypoint dříve Deltim a oni zastupují značku pro naši republiku Coneco.A ti mají tyto golfáčky,jsou dobrý.Určitě pro ten věk dobrá volba,nevím co by tě tak ještě k nim zajímalo...klidně písni.Jo ta cena určo do 3500,-Kč AHOJKY RADKA
Jestli se můžu ještě zeptat, jde ten Twister polohovat až do lehu?, cenu jsem našla i za 3200,- ale i za 4200,-
Mockrát děkuji, když si ještě na něco vzpomenu tak napíšu, jo ještě jsem se tam dočetla, že jsou jen do váhy dítěte do 15kg, což se mi zdá dost málo, malá má teď 12kg, je mi jasné, že teď už nebude tak přibírat, ale....
Není tady
jitka2 napsal(a):
raduza napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Jestli se můžu ještě zeptat, jde ten Twister polohovat až do lehu?, cenu jsem našla i za 3200,- ale i za 4200,-
Mockrát děkuji, když si ještě na něco vzpomenu tak napíšu, jo ještě jsem se tam dočetla, že jsou jen do váhy dítěte do 15kg, což se mi zdá dost málo, malá má teď 12kg, je mi jasné, že teď už nebude tak přibírat, ale....
Jasně klidně se ptej,jde polohovat až na leh,není na řemínky,ale takovej ten mechanismus,když dáváš dolů,pačkáš na bocích a nahoru stačí tlačit na zádečka.Oni to tak váhově uvádějí,ale to mě samotné se zdá divné.Je to málo,ale takto to má skoro každá firma,nikdo ti nebude zkoumat,kolik váží dítko.
Není tady
raduza napsal(a):
Halina napsal(a):
raduza napsal(a):
Solar golfky jsou dobrá volba,nemám s nima špatné zkušenosti co se týká reklamací,vůbec ta firma je bez problémů.Klidně se ptej,ráda pomůžu RADKAAhojky,strašně ráda bych řekla zkušenosti,ale opravdu nevím.Já teď už ABC neprodávám,takže fakt vůbec nevím.Začínala jsem sním,byla jsem moc spokojená,ale teď fakt nevím...už delší dobu je neprodávám,tak fakt bych nerada říkala co nevím ze zkušeností.RADKA
TAK JEŠTĚ JEDNOU...teď jsem zrovna něco hledala na ABC,a chápu to dobře,že máš na mysli sourozenecký?Jinak totiž pod tímto názvem,neví oč přesně jde?Chtěla jsem se kouknout,že bych ti aspoň podle obrázku něco řekla,ale nevííím jaký to je?RADKA
Není tady
raduza napsal(a):
Ahojky,když vím ráda pomůžu,poradím.Golfky zn.PEG PEREGO jsou opravdu hodně kvalitní a pohodlné na ježdění,snad odpružením jsou jedny z nejlepších.Hodně srovnatelné jsou Hartan...jsou opravdu držáky,vydrží i několik dětí,když se objeví v bazaru,ten kočár nemá vadu.Maxi-Cosi nemá taky špatný,ale chybí jim madlo,Inglesina to je klasika,drží si stále svůj standart,ale dost často reklamace,já jim říkám pracovně hrčáky.Chicco je na můj vkus oproti jiným docela furt hodně drahé.Pokud opravdu jezdíš po špatném terénu a chceš volit golfky,tak rozhodně investuj,hlavně odpružení hlídej,zkus někde kouknout na ten hartan.Co se týče jak z cenama nevím,ale večer ti písnu a řeknu ti,za kolik se to peg-perego dá koupit či ten hartan...kouknu se
Zatím se měj RADKA
TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU INFO K TĚM PEG-PEREGO,cena je to orientační,doporučuji ti,že asi nejlevnější to bude mít ten,kdo se specializuje na tuto značku,vím,že mají hodně slevy...cena by měla být do 6.600,-Kč ten bez nánožníku PLIKO P3CLASSICO,ten druhý s nánožníkem do 8.200,-Kč a HARTAN Buggy ix1 do 7.400,-Kč RADKA
Není tady
Radko tebe nám tu seslalo samo nebe! Kde máš ten obchod - to ještě není reklama
já tady plašila s autosedačkou a golfkama tak před 3 měs. a tvé rady mi moc chyběly
nakonec jsem koupila Peg Péro P3 completo a autosedačku BEBE Confort (dá se roztahovat i do šířky)
no ale pokud je to špatné, tak mi to raději nepiš
já pročítala informace tak 2 měs. než jsem si vybrala
To by mě zabilo
Upravil(a) Misha (29. 1. 2007 22:35)
Není tady
raduza napsal(a):
raduza napsal(a):
Zatím se měj RADKATAKŽE JEŠTĚ JEDNOU INFO K TĚM PEG-PEREGO,cena je to orientační,doporučuji ti,že asi nejlevnější to bude mít ten,kdo se specializuje na tuto značku,vím,že mají hodně slevy...cena by měla být do 6.600,-Kč ten bez nánožníku PLIKO P3CLASSICO,ten druhý s nánožníkem do 8.200,-Kč a HARTAN Buggy ix1 do 7.400,-Kč RADKA
Rady moc ti děkuji za ochotu, ještě že tě tady mám! Já budu potřebovat určitě s nánožníkem. Ale ta cifra je strašná, no co už můžu dělat.
Není tady
Misho jak jsi s kočárkem spokojena? A kolik jsi zaněho dala, vážně uvažuji na jaro o koupi.
Není tady
Parmenka napsal(a):
raduza napsal(a):
raduza napsal(a):
Zatím se měj RADKATAKŽE JEŠTĚ JEDNOU INFO K TĚM PEG-PEREGO,cena je to orientační,doporučuji ti,že asi nejlevnější to bude mít ten,kdo se specializuje na tuto značku,vím,že mají hodně slevy...cena by měla být do 6.600,-Kč ten bez nánožníku PLIKO P3CLASSICO,ten druhý s nánožníkem do 8.200,-Kč a HARTAN Buggy ix1 do 7.400,-Kč RADKA
Rady moc ti děkuji za ochotu, ještě že tě tady mám!
Já budu potřebovat určitě s nánožníkem. Ale ta cifra je strašná, no co už můžu dělat.
Není vůbec zač,teď tak brouzdám po netu a PEREGO moc nemají,našla jsem ho na MALLI prezentují se jako speciálka,ale ten s nánožníkem tam mají drahej.Jé ted mě došlo BABY STAR je přímo prodejna KENYO,a oni jsou distributory PEG-PEREGA,tak by měli bejt nejlevnější
Je to fakt hodně peněz,zkus kouknout po něčem jiným,dobrý jsou od BABYPOINT-SOLAR
Není tady
raduza napsal(a):
Parmenka napsal(a):
raduza napsal(a):
TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU INFO K TĚM PEG-PEREGO,cena je to orientační,doporučuji ti,že asi nejlevnější to bude mít ten,kdo se specializuje na tuto značku,vím,že mají hodně slevy...cena by měla být do 6.600,-Kč ten bez nánožníku PLIKO P3CLASSICO,ten druhý s nánožníkem do 8.200,-Kč a HARTAN Buggy ix1 do 7.400,-Kč RADKARady moc ti děkuji za ochotu, ještě že tě tady mám!
Já budu potřebovat určitě s nánožníkem. Ale ta cifra je strašná, no co už můžu dělat.
Není vůbec zač,teď tak brouzdám po netu a PEREGO moc nemají,našla jsem ho na MALLI prezentují se jako speciálka,ale ten s nánožníkem tam mají drahej.Jé ted mě došlo BABY STAR je přímo prodejna KENYO,a oni jsou distributory PEG-PEREGA,tak by měli bejt nejlevnější
Je to fakt hodně peněz,zkus kouknout po něčem jiným,dobrý jsou od BABYPOINT-SOLAR
Chce to k tomu sednout a hledat,já taky hodně brouzdám,tak na tebe budu myslet a kdyžtak dám vědět.Kdyby nic,tak já bych ttam zkusila zavolat,nevím já od nich neberu,ale není to problém,je kdyžtak objednat,ale já se pod 7800,-Kč nedostanu s tím nánožníkem.
Není tady
Parmenka napsal(a):
Misho jak jsi s kočárkem spokojena? A kolik jsi zaněho dala, vážně uvažuji na jaro o koupi.
já jsem celkem spokojena, ale je pravda, že nemám s čím srovnat. Zatím není žádný problém. Koupila jsem ho na mimibazaru - nový za 7900 - 3% sleva za platbu předem, takže nějakých 7663 Kč
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=1819189
nevím jak teď, ale před těmi 3 měsíci to byla supercena, protože se prodávali tak za 8,5tis. Ale čas letí už to tak být nemusí
Není tady
Misha napsal(a):
Radko tebe nám tu seslalo samo nebe! Kde máš ten obchod - to ještě není reklama
já tady plašila s autosedačkou a golfkama tak před 3 měs. a tvé rady mi moc chyběly
nakonec jsem koupila Peg Péro P3 completo a autosedačku BEBE Confort (dá se roztahovat i do šířky)
no ale pokud je to špatné, tak mi to raději nepiš![]()
![]()
já pročítala informace tak 2 měs. než jsem si vybrala
To by mě zabilo
![]()
![]()
AHOJKY MÍŠO,no já mám prodejnu v Třebíči.Sem jsem začala chodit na snažilky a nějak mě to nedalo neporadit.Sama vím,jak je to někdy v obchodě těžké získat potřebné info a hlavně,co obchodník,to jiný názor a rada!!!Určitě jsi koupila dobře...a kvalitně,co se týká golfek,určitě musíš být spokojená,jééé zrovna tady jedna holčinao nich uvažuje a tak hledáme kde jsou levné,já tím,že se na ně nespecializuji,tak u nich nemám slevy.Autosedačka to nemá komentář,patří na trhu k nejlepším.Měj se krásně RADKA
Není tady