|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý den,
chtěla bych koupit pro 8.měsíční dcerku golfky. Dcera váží 10 kg. Golfky budu používat zvláště v MHD, proto hledám lehké golfky, ale s polohovatelnými zády.
Můžete mi prosím nějaké doporučit?
Děkuji předem za užitečné rady.
Hezký den přeje
Dana a Elinka
Není tady
BABYWEB napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych koupit pro 8.měsíční dcerku golfky. Dcera váží 10 kg. Golfky budu používat zvláště v MHD, proto hledám lehké golfky, ale s polohovatelnými zády.
Můžete mi prosím nějaké doporučit?
Děkuji předem za užitečné rady.
Hezký den přeje
Dana a Elinka
Zkus tento dotaz spíš napsat do porodních asistentek, holky ti určitě poradí.
Sama za sebe ti jen doporučím, aby golfky měly boudu (ne igelitovou), když ti malá usne, ať jí nesvítí sluníčko do očí a na boudu se dá připnout pláštěnka, která ti malou ochrání v případě nepohody (vítr, déšť, sníh ..).
Jinak značek je na trhu velká spousta a výběr obrovský
.
Není tady
Ahoj Elo,
díky za radu. Právě jsem vložila dotaz do sekce porodních asistentek.
Přeji ti pěkný den.
Dana a Eliška
Není tady
Byla jsem spokojena s golfkama Chicco London.Jdou slozit jednou rukou a jsou lehke a daji se dat pres zada(maji popruh) Polohovatelne jsou.
Není tady
AHoj. Já bych ti doporučila podle ceny buď golfky od Inglesiny , ty používám já,ale stojí kolem 6-9 tisíc. Záleží jaký je to typ. A nebo pak za 4 tis. je super kočárek Jane Energy. Je snad nejlehčí v této řadě, a má polohovatelná záda. Kdybych neměla Inglesinu, šla bych do toho. Sice mému malému jsou přes 2 roky, ale myslím, že když to má polohovatelná záda, tak to nevadí ani tvé malé.
Není tady