Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 1. 2007 16:54

snoopynka
♥------

sporty

Když mám možnost tak ráda jezdím na kole nebo na kolečkovích bruslích a tak by mě docela zajímalo, které svaly tím posiluju. Ráda bych aspon trochu zhubla na stehnech a na zadku, mohli byste mi poradit, které sporty jsou nejlepší (cvičení moc nemusím dumbom ) .

Není tady

#2 28. 1. 2007 21:03

Alk
♥♥-----
Místo: Praha

Re: sporty

snoopynka napsal(a):

Když mám možnost tak ráda jezdím na kole nebo na kolečkovích bruslích a tak by mě docela zajímalo, které svaly tím posiluju. Ráda bych aspon trochu zhubla na stehnech a na zadku, mohli byste mi poradit, které sporty jsou nejlepší (cvičení moc nemusím dumbom ) .

Na kole posiluješ lýtkový svaly, na bruslích kyčle.  Běhání je asi pro holku drastický:-) tak asi možná nějaký dřepy nebo tak. Nebo ženy chodí do fitka (rotoped:) atd.) It's your turn;)

Není tady

#3 28. 1. 2007 21:11

snoopynka
♥------

Já měla na mysli něco co se dá dělat venku, protože posilovny, fitka a různý cvičení opravdu nemám v lásce, ale to běhání by šlo díky tummenupp

Není tady

#4 29. 1. 2007 16:18

Jessie
♥♥♥♥♥--

Skákej přes švihadlo - prý je to dobrý. A tancuj - i jen v tanečních jsem si krásně zformovala postavu.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#5 29. 1. 2007 21:15

snoopynka
♥------

Jessie napsal(a):

Skákej přes švihadlo - prý je to dobrý. A tancuj - i jen v tanečních jsem si krásně zformovala postavu.

Od kolikati let můžu vlastně do tanečních? (mě je 13)

Není tady

#6 29. 1. 2007 23:30

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

jj tanec je dobrej....já sice doma posiluju, mám i činky, ale v sobotu sem byl na rockotéce a tam se tak vyřádil, že mě ještě dneska bolí celý krk, břišáky a záda..... lol rock

Není tady

#7 30. 1. 2007 15:47

Jessie
♥♥♥♥♥--

To je různé - myslím, že není určená přesná hranice. Nejobvyklejší je to tak v prváku, já sama šla až ve druháku a holky ode mě ze třídy šly až letos tj. ve čtvrťáku.
13 let, ale bude úplně v pohodě - až se budeš někam hlásit, tak se raději zeptej, ale fakt to bude v pořádku.
Jinak - tančit závodně můžeš začít kdykoliv. Největší problém je samozřejmě sehnat partnera, ale zbytek se naučíš. Pak jsou samozřejmě tance, na které partnera nepotřebuješ. Hledej po internetu různé kurzy. Je jich hrozná spousta a třeba tě něco zaujme.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#8 31. 1. 2007 21:01

snoopynka
♥------

mocinky díky Jessie

Není tady

#9 5. 2. 2007 20:03

Gabca
♥♥-----

No,sport který mi nejvíc pomáhá zhubnout je HÁZENÁ......

Není tady

#10 6. 2. 2007 11:41

Frankie
♥♥-----

snoopynka napsal(a):

Tak to děláš to nejlepší. Brusle jsou skvělé na stehna a hlavně zadek. Kolo je taky dobrý na zadek. Ale tady bacha, musíš si hlídat, aby se ti stehna moc nenapumpovala smile  Na stehna a zadek je dále  dobrý běhání a nemyslím si, že je pro holku moc drastický. Kvalitní boty a hurá na to. Já osobně jsem ve škole běhání nesnášela. Ale teď, po škole, kdy běhám svým tempem, to miluju. A pro představu, moje tempo ...... no, dá se říct, že rychleji chodím než běhám smile

Není tady

#11 7. 2. 2007 17:15

snoopynka
♥------

Frankie, já ve škole běhání taky nemám ráda, ale když se připojí můj pes a nebo nějaký ten fajn kluk tak to jde hned líp tillfreds . Jo a když budu na jaře každý den jezdit do školy a zpátky na kole (dohromady asi 16km) tak se mi ty stehna napumpujou nebo ne?

Není tady

#12 16. 4. 2007 19:50

tishy
♥------

Hehe, nahore Ti Alk napsal, ze na kole posilujes lytka. To sice taky, ale prevazne svaly steheni, tudiz neco pro Tebe. Ale je jasne , ze asi pro Tebe nebude nejlepsi, kdyz budes jezdit velike streky, protoze pak bys mela namakana stehna a to asi moc nechces. Velice dobre je take plavani. A vubec, veskery pohyb je pro tebe dobry:o)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí