Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 1. 2007 13:16

Jiněnka
♥♥♥♥---

Re: Proč muži milují potvory..........

Už je na trhu i další kniha od stejné autorky, "Proč si muži berou potvory a hodné holky zůstanou na ocet". Bohužel jsem nečetla ani jednu a zároveň se mi zatím nechce kupovat obě. Co myslíte, která z těchto dvou knih je vhodnější pro mladou "hodnou holku" po dvouletém soužití (nikoliv manželství) s partnerem? dumbom big_smile

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#27 30. 1. 2007 13:27

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Jiněnka napsal(a):

Už je na trhu i další kniha od stejné autorky, "Proč si muži berou potvory a hodné holky zůstanou na ocet". Bohužel jsem nečetla ani jednu a zároveň se mi zatím nechce kupovat obě. Co myslíte, která z těchto dvou knih je vhodnější pro mladou "hodnou holku" po dvouletém soužití (nikoliv manželství) s partnerem? dumbom big_smile

Nevím, tuto neznám, ale myslím, že už to bude hodně podobné. Mám pocit, že i v první knize se ty rady tak trochu opakují, možná trochu v jiných kontextech, ale jsem už skoro na konci a nemám sílu to už dočíst smile Myslím, že to hlavní ponaučení už mi to dalo a to, abych si sebe dokázala vážit a nevisela jako balvan někomu na krku big_smile Je tam dobře na konkrétních situacích popsáno jak co dělat a co nedělat, no myslím, že si každý v tom najde to své co dělal blbě smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#28 30. 1. 2007 13:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

poletucha napsal(a):

To slovo potvory je trochu zavádějící.
Nejen, že "potvory" jsou nezávislé sebevědomé bytosti, ale zároveň jsou milé, vřelé, žensky laskavé a se smyslem pro humor.
(Vůbec ne dravé, bezohledné, sobecké a příliš feministicky se chovající)

No vida! Tak to ja jsem fakt POTVORA...... no tak potom v tom pripade je to slovo SUPERLATIVUM stolt wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#29 30. 1. 2007 13:56

Jiněnka
♥♥♥♥---

Andromeda napsal(a):

Jiněnka napsal(a):

Nevím, tuto neznám, ale myslím, že už to bude hodně podobné. Mám pocit, že i v první knize se ty rady tak trochu opakují, možná trochu v jiných kontextech, ale jsem už skoro na konci a nemám sílu to už dočíst smile Myslím, že to hlavní ponaučení už mi to dalo a to, abych si sebe dokázala vážit a nevisela jako balvan někomu na krku big_smile Je tam dobře na konkrétních situacích popsáno jak co dělat a co nedělat, no myslím, že si každý v tom najde to své co dělal blbě smile

No, já asi vím, co dělám blbě... Jenže to vím vždycky až následující vteřinu po tom, co to udělám dumbom . Zkusim některou z nich přece jen sehnat, třeba si konečně uvědomím že to nestačí jen vědět ale fakt podle toho konat. JSEM JÁ TO ALE KRÁVA (HODNÁ)!!!

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#30 30. 1. 2007 14:38

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jiněnka napsal(a):

No, já asi vím, co dělám blbě... Jenže to vím vždycky až následující vteřinu po tom, co to udělám dumbom . Zkusim některou z nich přece jen sehnat, třeba si konečně uvědomím že to nestačí jen vědět ale fakt podle toho konat. JSEM JÁ TO ALE KRÁVA (HODNÁ)!!!

No já už to taky vím, jen to nemám na koho teďka zkoušet big_smile Takže to budu číst za čas asi ještě jednou dumbom

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#31 30. 1. 2007 15:30

Pešta
♥♥♥♥---

první díl jsem přečetla , ale pořád se k němu vracím jak k nějaké příručce a ted čtu díl druhý, přítel si kus přečetla také a řekl mi, že čtu o sobě, tak docela potěšil

Není tady

#32 30. 1. 2007 16:40

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pešta napsal(a):

první díl jsem přečetla , ale pořád se k němu vracím jak k nějaké příručce a ted čtu díl druhý, přítel si kus přečetla také a řekl mi, že čtu o sobě, tak docela potěšil

No a o čem je druhý díl sem už nenapíše wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#33 30. 1. 2007 16:52

Pešta
♥♥♥♥---

v té druhé knize jsou rady, jak zařídit aby muž pochopil , že vy jste pro něho ta nej., ta vyjímečná, ta bez které nemá jeho život cenu big_smile

Není tady

#34 30. 1. 2007 16:55

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pešta napsal(a):

v té druhé knize jsou rady, jak zařídit aby muž pochopil , že vy jste pro něho ta nej., ta vyjímečná, ta bez které nemá jeho život cenu big_smile

Díky Pešto, to zní taky zajímavě tummenupp

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí