29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už je na trhu i další kniha od stejné autorky, "Proč si muži berou potvory a hodné holky zůstanou na ocet". Bohužel jsem nečetla ani jednu a zároveň se mi zatím nechce kupovat obě. Co myslíte, která z těchto dvou knih je vhodnější pro mladou "hodnou holku" po dvouletém soužití (nikoliv manželství) s partnerem?
Není tady
Jiněnka napsal(a):
Už je na trhu i další kniha od stejné autorky, "Proč si muži berou potvory a hodné holky zůstanou na ocet". Bohužel jsem nečetla ani jednu a zároveň se mi zatím nechce kupovat obě. Co myslíte, která z těchto dvou knih je vhodnější pro mladou "hodnou holku" po dvouletém soužití (nikoliv manželství) s partnerem?
![]()
Nevím, tuto neznám, ale myslím, že už to bude hodně podobné. Mám pocit, že i v první knize se ty rady tak trochu opakují, možná trochu v jiných kontextech, ale jsem už skoro na konci a nemám sílu to už dočíst Myslím, že to hlavní ponaučení už mi to dalo a to, abych si sebe dokázala vážit a nevisela jako balvan někomu na krku
Je tam dobře na konkrétních situacích popsáno jak co dělat a co nedělat, no myslím, že si každý v tom najde to své co dělal blbě
Není tady
poletucha napsal(a):
To slovo potvory je trochu zavádějící.
Nejen, že "potvory" jsou nezávislé sebevědomé bytosti, ale zároveň jsou milé, vřelé, žensky laskavé a se smyslem pro humor.
(Vůbec ne dravé, bezohledné, sobecké a příliš feministicky se chovající)
No vida! Tak to ja jsem fakt POTVORA...... no tak potom v tom pripade je to slovo SUPERLATIVUM
Není tady
Andromeda napsal(a):
Jiněnka napsal(a):
![]()
Nevím, tuto neznám, ale myslím, že už to bude hodně podobné. Mám pocit, že i v první knize se ty rady tak trochu opakují, možná trochu v jiných kontextech, ale jsem už skoro na konci a nemám sílu to už dočíst
Myslím, že to hlavní ponaučení už mi to dalo a to, abych si sebe dokázala vážit a nevisela jako balvan někomu na krku
Je tam dobře na konkrétních situacích popsáno jak co dělat a co nedělat, no myslím, že si každý v tom najde to své co dělal blbě
No, já asi vím, co dělám blbě... Jenže to vím vždycky až následující vteřinu po tom, co to udělám . Zkusim některou z nich přece jen sehnat, třeba si konečně uvědomím že to nestačí jen vědět ale fakt podle toho konat. JSEM JÁ TO ALE KRÁVA (HODNÁ)!!!
Není tady
Jiněnka napsal(a):
No, já asi vím, co dělám blbě... Jenže to vím vždycky až následující vteřinu po tom, co to udělám
. Zkusim některou z nich přece jen sehnat, třeba si konečně uvědomím že to nestačí jen vědět ale fakt podle toho konat. JSEM JÁ TO ALE KRÁVA (HODNÁ)!!!
No já už to taky vím, jen to nemám na koho teďka zkoušet Takže to budu číst za čas asi ještě jednou
Není tady
první díl jsem přečetla , ale pořád se k němu vracím jak k nějaké příručce a ted čtu díl druhý, přítel si kus přečetla také a řekl mi, že čtu o sobě, tak docela potěšil
Není tady
Pešta napsal(a):
první díl jsem přečetla , ale pořád se k němu vracím jak k nějaké příručce a ted čtu díl druhý, přítel si kus přečetla také a řekl mi, že čtu o sobě, tak docela potěšil
No a o čem je druhý díl sem už nenapíše
Není tady
v té druhé knize jsou rady, jak zařídit aby muž pochopil , že vy jste pro něho ta nej., ta vyjímečná, ta bez které nemá jeho život cenu
Není tady
Pešta napsal(a):
v té druhé knize jsou rady, jak zařídit aby muž pochopil , že vy jste pro něho ta nej., ta vyjímečná, ta bez které nemá jeho život cenu
Díky Pešto, to zní taky zajímavě
Není tady