29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
slyšela jsem něco málo o této knížce a přemýšlím, že bych si jí koupila.
Četla ji některá z vás? Nějaké názory?
Není tady
Je skvělá a pravdivá, mohu jen doporučit
Není tady
Výborná knížka,vtipná :)nevím jestli uplně všechno funguje,ale některé pasáže jsou ze života
Není tady
O co v té knížce jde, předělat hodné holky v potvory?
Nebo rady jak na chlapy:)?
Není tady
Skvělá kniha ........ ne, potvoru z tebe neudělá jen ti možná v něčem otevře oči
eliimoor : kniha je dobra, ale lepsi je knihu si pujcit z knihovny. Jsou tam zivotni situace, co by udelala potvora, co by udelala hodna holka a co vlastne chlap spise oceni..Jsou tam rady, o kterych jsi urcite slysela. Ale v knize je to vtipne podane, do dusledku to rozvadeji. Jsou to rady typu : potvora ma svou hrdost, je sama sebou, potvora se sebou nenecha cloumat, zna svou cenu, nevnucuje se, ma i sve pratele a konicky, ma sva tajemstvi, proste zije svuj zivot a nenecha si od chlapa do neho zasahovat, kdyz nema naladu, klidne schuzku odvola.Nedela sceny, protoze ji za to ten chlap nestoji..Je to dobry. Knihu jsem precetla, vim, co mam spravne delat, ale stejne to delam spatne :-( ..Mate to taky tak,nebo vas ta kniha "zmenila" ? :-)
Není tady
Allice napsal(a):
... Knihu jsem precetla, vim, co mam spravne delat, ale stejne to delam spatne :-( ..Mate to taky tak,nebo vas ta kniha "zmenila" ? :-)
Čtu, jenže jsem začala se čtením až když jsem o chlapa přišla, takže zpětnou vazbu zatím nemám
Není tady
Má jednu nevýhodu- je o ženách, které se terpve chtějí vdát nebo navázat trvalý vztah, ne o životu a vztahu v průběhu 10 let....Takže jen pro začátečnice!!!
Není tady
Allice :mám to taky tak....""Zákony vztahů"" fungují,ale já se tak dokážu chovat a jednat jen do doby než se zaláskuju......a ikdyž vím co bych měla a co neměla nemůžu si pomoct ovládají mě city,v tu ránu jsem hodná,milá,tolerantní,trpělivá,chápavá prostě blbá,správná potvora ze mě nikdy nebude........no možná to je taky ten důvod proč jsem nezadaná....
Není tady
Knížku jsem četla a je to fakt povinná četba jak tu někdo napsal.
Regino, to není tak úplně pravda. I vdaná ženská může udělat revoluci! Protože vždycky může být líp a vždycky může být i hůř!!!
To, že ženská klečí v sobotu na všech čtyřech a vytírá chodbu a manžel jí nejenže nepomůže, ale málem jí přišlápne ruku, když jde na fotbal (následně na pivo), to je chyba té ženské, nikoli chlapa, na tom se asi shodneme.
Ji ale zřejmě vůbec nenapadne, že se už od začátku chovala tak, aby ze sebe udělala oběť a že na svém statutu chudinky systematicky pracovala už od raného randění.
a právě proto, že je to jak říkáš pro "začátečnice", proto by si měla koupit tuhle knížku a přečíst si úplné základy a vypracovat si trochu upgradovanou verzi do svého současného života.
Není tady
Allice napsal(a):
eliimoor : ... potvora ma svou hrdost, je sama sebou, potvora se sebou nenecha cloumat, zna svou cenu, nevnucuje se, ma i sve pratele a konicky, ma sva tajemstvi, proste zije svuj zivot a nenecha si od chlapa do neho zasahovat, kdyz nema naladu, klidne schuzku odvola.Nedela sceny, protoze ji za to ten chlap nestoji....
Ale to přece není podvora, to je normální rozumná ženská
Není tady
Míša Kulička - Jasne že jo. Potvora tam neni vubec za zlou zenskou, ale za rozumnou zenskou kterou nazývají potvora.
Upravil(a) Allice (29. 1. 2007 10:35)
Není tady
Taky jsem jí četla, zajímavá, určitě je dobré se některými radami v ní řídit.
Není tady
Kdo tu knížku napsal ?
Není tady
Já jsem četl dvojku "Proč si muži berou potvory...". Dobrá knížka a i když některé věci nejsou tak úplně pravda, tak převážná část je Hlavně to nebrat jako dogma. Někdo holky, někdo vdolky
Není tady
Četla jsem něco podobného "Hodné holky se dostanou do nebe, zlobivé kam chtějí" . Název je přesný a výstižný
.
Upravil(a) lvice (29. 1. 2007 11:28)
Ahoj .-) taky jsem to četla,je to dobrý.....myslím,že většina věcí je pravdivých a opravdu sedí
Upravil(a) Bí (8. 4. 2008 16:11)
Není tady
holka napsal(a):
Kdo tu knížku napsal ?
Sherry Argovová
Není tady
Proč muži milují potvory...
V té knížce je nejpodstanější věc trochu skryta.
To slovo potvory je trochu zavádějící.
Nejen, že "potvory" jsou nezávislé sebevědomé bytosti, ale zároveň jsou milé, vřelé, žensky laskavé a se smyslem pro humor.
(Vůbec ne dravé, bezohledné, sobecké a příliš feministicky se chovající)
A takovými správnými potvorami dokážeme být všechny. Jen do toho koláče k nakousnutí umět dávat ten správný poměr koření.
Není tady
Jo! Jsem to ale pěkný kousek koláče! Pol!
Není tady
A která rada vám pomohla se změnit? Udělaly jste si stručný závěr "jak na ně"?
Není tady
eliimoor napsal(a):
Být ve vztahu sama sebou a neupnout se na partnera (neudělat z něj středobod svýho života)
Není tady
Andromeda napsal(a):
eliimoor napsal(a):
Být ve vztahu sama sebou a neupnout se na partnera (neudělat z něj středobod svýho života)
Ale jak na to?
Není tady
eliimoor napsal(a):
Andromeda napsal(a):
eliimoor napsal(a):
Ale jak na to?
No to se nedá shrnout do jedný věty, na to je ta knížka Bližší info třeba zde:
http://ozivote.cz/clanky/2005/10/11/pro … i-potvory/
Není tady