27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj. Mám takový problém: U delí dobu mi po stolici teče lehce krev- jen při utření (a ne vdy) jesem měla trochu krve na toaletním papíře, ale přímo ve stolici jsem nic nepozorovala. Navic mě při tom lehce pálil řitní otvor, tak jsem se domnívala, e jde např. o nějáke strie v řitním otvoru. Ale dnes jsem byla na záchodě a krev mi tekla hodně, stolice byla skoro potopená v krvi, krev jě vak čirá a světlá. Vdy jsem se domnívala, e o nádor jde pouze, kdy je krev černá...... nebo je černá jen kdy jde o krvácení v alůdku?? Vím, e mám zajít k lékaři, ale mohli by jste mi prosím předběně poradit, o co by se mohlo jednat? Je mi 18, tak nevím, jestli můe mít věk nějáký vliv na diagnózu...............
Předem děkuji za odpověď.
Katka
Není tady
Ahoj, myslím, e se nemá čeho bát, s největí pravděpodobností se jedná o hemeroidy. Zajdi si k obvod. lékaři, ten tě pole na chirurgii, tam tě vyetří a pokud to budou jen ty hemeroidy, tak ti napíe čípky a za týden přijde na kontrolu. I kdyby ti to samo přelo, k lékaři si zajdi, a má klid a něco nezmeká. Myslím, e rakoviny střev nebo konečníku se v tvých letech jetě obávat nemusí. Tak a to dobře dopadne!
Není tady
Takto se projevuje i střevní fissura.
Není tady
Souhlasím s Inaa,
měla jsem stejný problém,ten doktor tě samozřejmě nemine.
Ale zatím si můe sama pomoci: buď mast aviril (volně dostupný) nebo ti něco poradí v lékárně.
Mě osobně pomohly koupele v dubové kůře,řepíku a heřmánku.
Uívání jablečné vlákniny a hodně pít.
Přeju hodně úspěchu v boji s tímhle sajrajtem.
Není tady
Leila napsal(a):
Takto se projevuje i střevní fissura.
Přesně tak, to jsem měla. Vlastně jsou to takové trhliny a ty při stolici krvácí,ale hemeroidy mi naly taky.
Proto je to vyetření opravdu lepí.
Upravil(a) Nada78 (28. 1. 2007 15:35)
Není tady
Díky moc za rady (a uklidnění) vem
Není tady
Souhlasím se vemi, pravděpodobně se jedná o hemeroidy, ale opravdu bys měla zajít na vyetření, aby uklidnění bylo kompletní..
a jen na doplnění - co se týče černé krve, to černé zbarvení je způsobeno tím, e se jedná o krev natrávenou, tedy pocházející z horní části zaívacího traktu, nedá se podle toho určit, jestli jde o nádor nebo ne..
Není tady