|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky,chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti někdo s klokankou na nošení mimča a pokud ano,odkdy jste jí používaly ? děkuji 
Není tady
Petričko, mě se zdála dcerka na klokanku pořád malá (že neudrží hlavičku - kývala se jí tam ze strany na stranu - a to jsme měli vyjímatelné tvrdé zpevnění) a když už byla větší, tak jsem jí zase nevydržela nosit dlouho, protože byla těžká a tlačilo to za krkem
Takže s klokankou nemám dobrou zkušenost
Ale existuje víc druhů, teď jsou i takový, kde malý miminko může napřed ležet a když je větší, tak sedět. Nejvíc mě zaujal šátek Vatanai http://www.vatanai.cz/INDEX.HTM
Je drahej, ale asi bude dobrej. Sestra si podobný šátek ušila sama - ale až když byla holčička větší - ne hned na miminko.

Není tady
Ahojky,
známá ji měla a malej si tak zvykl na nošení,že ho v klkamce i uspávala 
Není tady
Já teda s klokankou žádnou osobní zkušenost nemám. Ale moje sestřenka, jí využila minimálně, protože dokud Péťa neudržel pořádně hlavičku, tak ho v ní nenosili. Lepší je prý šátek.Ten se dá sehnat i za tisícovku na : www.sanami.cz
Není tady
já zítra budu mít ten šátek ,tak vám napíču jaký to je. Švagrová mi ho půjčí, tak se mi ruce trochu odpočinou.
Není tady
Ahoj,taky jsem vůbec nepoužila klokanku, protože nebyla tak variabilní a šikovná a když vidím, jak jsou v klokankách děti divně navlíknuté, tak je mi děsně.Jsem spokojená uživatelka šátku Šanami. Syn je v něm moc spokojený. Nosí se od narození, od 3měsíců se nosí v kříži s kapsou na břicho, což nám pomohlo s problémy kyčlí- doktor to přímo doporučil a opravdu to mělo výsledky.Šátek byl levný a stále je vpohodě, a to toho s námi již zažil - těch výletů apod.
A když si ho uváže můj muž, tak se mu to taky líbí- tedy líbí se to oběma i synovi.Já mám tedy Obláček od www.sanami.cz a nevidím v něm žádný rozdíl od kamarádčiného Vatanai a to nebyl tak drahý stál 920kč.
Není tady