|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
čekanko
nečekej na nic....žij ted!!! 

Není tady
Santala - protože jsem natvrdlá, jako dřevo ! 
)Není tady
Santal je měkký dřevo
...a kráááásný, voňavý....
Není tady
No, to jsem celá já
, krásná
,ale dřevo 
Upravil(a) Santala (8. 6. 2007 13:44)
)Není tady

Arabela77:Selimo, v Tunisku. Ale moc rada na to nevzpominam.
Prečo? Nie je to dosť svetský štát? Som počula, ja som tam teda zatiaľ nebola...
Upravil(a) Selima (8. 6. 2007 13:42)
Není tady
Santala napsal(a):
No, to jsem celá já
, krásná
,ale dřevo
nene....špatně...
možná dřevo, ale krásný!!
Není tady
Selima napsal(a):
Arabela77:Selimo, v Tunisku. Ale moc rada na to nevzpominam.
Prečo? Nie je to dosť svetský štát? Som počula, ja som tam teda zatiaľ nebola...
To je mne vcelku fuk. Pracovala jsem s Arabama (chlapama) a oni se holt nedokazali smirit s tim, ze po nich chce neco nejaka zenska. Meli ponekud pokrivenou povahu. Na jednu stranu temer nabidky k snatku a na stranu druhou neuveritelny zakernosti a podlosti. Uz ani nevim, jestli bych tam chtela na dovolenou.
Není tady

NO, to je fakt, z eoni asi na to nie sú zvyknuti. Mama mojej kamosky vyštudovala arabčinu, ale nemohla s ňou nič v praxi robiť, lebo Arabáši odmietlai ženu-tlmočníčku. To s auž pomaly mení, ale zatiaľ asi dosť pomaly...
Škoda, že sa ti Tunis tak znechutil, ja by som sa tam celkom rada pozrela na dovču.
Není tady
Hm, klídek, před chvílí jsem se vrátila z jednání, bylo tam 6 chlapů a já. No a co myslíte, oslovovalo se tam pánové.....
.Prostě jsem byla vzduch, a jako chlap teda fáááákt nevypadám
Tse, ani nemusíte jezdit do Tuniska 

To je fuckt...
Není tady
Hmm,Seli,já v Tunisku taky byla-na svatební cestě.Asi by to bylo fajné,ale hned první večer nás přepadli,ukradli veškerý věci,mě zkopali(byla jsem ve třetím měsíci-naštěstí ne do břicha).Takže-Tunisko taky nebrat.... 

No, mne sa čosi podobné(mžno menej drastické, ale len o trochu) stalo v mojom rodnom meste a súčasnom bydlisku... Podľa toho by som asi musela bývať v osamelej jaskyni...
Není tady
Jo,tak teď vidím,že jsem dopadla relativně dobře.Dítě zdravý,já taky,peníze se nahraděj,pas už má M dávno novej,vlastně nám letos propadne,myslím.A Tunisku se opravdu lehce vyhnu... líp než ty svému bydlišti... 
Jo,jo ocesavani turistu je jejich specialita. Potom taky obluzovani postarsich, bachratych a solventnich Nemek.
Není tady
tak to už nevím-ani solventní,ani postarší,ani bachratá a ani Němka jsem nebyla a některý z toho ani nebudu(třeba ta Němka). 

Upravil(a) bazalka (8. 6. 2007 15:36)
No Bazalko...ty nebudeš Němka??
Nikdy???
A proč??? 
Není tady
Já ti ani nevím.Ale teď si tak říkám-pořád se tady omílá,nikdy neříkej nikdy,že.No tak dobře já si počkám a za takovejch 50let napíšu.... 
Mě Luizi říkal jeden kolega na brigádě. Já sama jsem si podle svýho jména dlouho říkala Lukyscha,protože mi to přišlo punkový a ulítlý,ale teď už se s tím pořádně neztotožňuju. Prostě jsem Luizi, Luizinka, Lucinka 
Upravil(a) Luizi (8. 6. 2007 18:47)
Není tady
Décima - španělsky desátá, narodila jsem se v říjnu - desátém měsíci
Není tady
Cihla.. zkomolenina zkrácené verze mého příjmení.. Je to k pochopení?
Vymyslely to spolužačky na gymplu, ale ono se to tak rozšířilo a pořád se to, mrcha, drží, že už jsem se s tím tak sžila
Dřív mi to DĚSNĚ vadilo, páč z toho vznikaly hrozně trapný (ale vtipný) situace, člověk by nevěřil, jak často se to slovo používá..
Když mě ale opustila puberta a přestala jsem se brát tak puberťácky vážně, musím uznat, že jsme se celkem nasmály
A už na to 9 let slyším jak pejsek 
Není tady
lebo som odmalička rada pozerala miss hehe a potom sa mi podarilo jednu regionálnu vyhrať a kamoši ma pod takým menom poznaju 
Není tady
adra napsal(a):
čekanko
nečekej na nic....žij ted!!!
když já právě žiju čekáním
, teď!!!!!
Není tady
Josephine od Josephine March:)
- z knihy Malé ženy od Louisy May Alcottové.
Není tady
"NICk" je prostě jen NIC..a měl by se tak brát,neodráží povahu atd..
Já jsem Prcek,protože jsem malého vzrůstu a říkají mě tak v záv.tancování
Upravil(a) Prcek1 (11. 6. 2007 15:47)
Není tady
HB je zkratka z half brain, tedy pul mozku...pro me kamarady jsem chlap s polovinou mozku (pripadne chlap s kozama), uz jsem si na to tak zvykla, ze jsem to zacla pouzivat taky...

Není tady