|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

V akej zemi???? Bože, ja som zvedavá... A teda Arabela - to si ma dostala.... To ja by som asi bola Arabela na entú!!!! 
Není tady
Je to nazev kytky kterou pestovala moje mamka na zahradce a nikdo tu kytku neznal.mela ji jen ona.Je vysoka asi 2 metry.
Není tady
Eremurussi, víš že se česky jmenuješ Kleopatřina jehla alias Liliochvosted?
http://www.floranazahrade.cz/200408/kleopatrina.htm

Nazdar bazar
Jednu uzivatelku zajimalo, co ze to mam v Avataru a jaky ze to mam nick. Tak nick je jasny - DA a v avataru mam Izabellu Scorupco. Pokud se ptate proc prave ji, tak hlavne proto, ze je hezka
a ja mam rad krasne zeny 
Není tady
pretoze http://www.narconews.com/Issue37/article1288.html
Upravil(a) Oxi (7. 6. 2007 9:57)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
dané hudbou, kterou poslouchám - death a black metal, avatar - fotka, se kterou mám společné rysy (dlouhé vlasy, skrytá tvář - mám rád tajemno, založením spíš romatnik) 

Blackie : Romantik, ktery posloucha Black Metal ? 
Není tady
Oxi, ty jsi nebezpečná droga
? Bojim bojim....
A proč by romantik nemohl poslouchat Black Metal
? To se nějak vylučuje? 
Upravil(a) lvice (7. 6. 2007 10:12)

Lvice: Vlastne mas pravdu, klidne to je mozne a je to vlastne i logicke
- Ja jsem potemnely a presto jsem Roman Tyčka 
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Blackie : Romantik, ktery posloucha Black Metal ? :o
Nějak nechápu, co je na tom divného.......
Romantická duše co ji bere příroda, západy slunce, večerní trysk pouští na koni (vyzkoušeno), co když miluje, tak miluje až za hrob, vyznává víru v člověka (to znamená že mi nikdo nemá co nařizovat, jak žít svůj život), co vyznává kdo po tobě kamenem, ty po něm skálou (pak si lidé odvyknou ubližovat) , atd.
Ne vždy je tenhle styl hudby spojen s vorvanými hadry a opileckým blábolením, tak, jak je to asi zažité.......a ne každá hudba tohohle stylu je poslouchatelná.
Upravil(a) Blackie (7. 6. 2007 10:16)
Blackie, to je holt to škatulkování .....
Teda skálou bych od tebe dostat nechtěla

Blackie : No, ja to nechapu, ja jsem odkojeny Punkem, takze tomu moc nerozumim. Jak pisu mozne to je. Zapady slunce s hudbou nemaji nic spolecneho a vlastne, proc si nevyjit na nejaky kopec anepustit si ndo sluchatek, co mam rad ?
Doufam, ze se na me nezlobis 
Není tady
Blackie, taki existuju??? povedz ze ich je viac, pjosiiiim. :-) si totiz moja iluzia, ako to tak vyzera. 
Není tady
Já jsem odkojená folkem, Depeche Mode a Modern Talking
. Taky slušná míchanice
. A jsem romantik sice už trochu vyléčený, ale jsem
.
Faf, Blackie je reálný chlap z masa a kostí, žádná iluze...
. Toho hledej.......
Proč jsem Abadon? Protože je to neotřelé, tajemné, moc lidí neví o co běží a fascinuje mě moje privátní představa "Abadona v akci".
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Blackie : No, ja to nechapu, ja jsem odkojeny Punkem, takze tomu moc nerozumim. Jak pisu mozne to je. Zapady slunce s hudbou nemaji nic spolecneho a vlastne, proc si nevyjit na nejaky kopec anepustit si ndo sluchatek, co mam rad ?
Doufam, ze se na me nezlobis
Ne vubec ne, nejsi prvni ani posledni, komu to vrta hlavou.
Proste mam rad tajemno, blizkost smrti jsem si uz prozil (vzdy 2. kvetna slavim druhe narozeniny
) , pocit nekonecne bolesti ze smrti blizkeho a tu nekonecnou bezmoc znam taky. Po tomhle zazitku jsem silne alergicky na "Boha" (ale neskatulkuju, a verici mi nevadi, mistni verici mi prominou, mam pro to silne osobni duvody - beru lidi podle skutku a cinu ).
Jsem takova ta ticha voda.....
spis posloucham, nez bych mluvil, snazim se mluvit, kdyz mam co rict. No a v poslednich letech u mne nejak zacina platit "znam se vic a min se chapu"
------------------------------------------
TO LVICE:
Ja holky netlucu
, ale bejvalka po tom, co mi provedla nebyla moc vesela......

Black : Me Buh take moc neprirostl k srdci
Ale je mi volnej - pokud ovsem existuje, ze ? Ty jsi velmi zajimavy clovek...
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Black : Me Buh take moc neprirostl k srdci
Ale je mi volnej - pokud ovsem existuje, ze ? Ty jsi velmi zajimavy clovek...
Ja jsem to asi napsal spatne, je mi volnej taky, resp. je mi to jedno, ale jsem alergicky na reci typu "Buh tomu tak chtel" a podobne veci. Ja na tohle neverim. A pokud presto existuje "cosi" - at si to dela co umi, ja si budu taky delat co umim a az prijde na secitani na konci cesty, radsi pujdu tam, kde je to na ferovku i kdyz tvrdou. Jediny, komu skladam ucty a necham se jim soudit, je moje vlastni svedomi. Nic a nikdo jiny.
No ale nejak se to tema zase zvrlo 

Black : Neboj nezvrtlo. Ja osobne mam rad volnejsi diskuse s obcasnym navratem k tematu, rad chodivam na kuchynku da se tam kecat o vsem, jsou tam prijemni uzivatele a clovek se tam i leccos nauci 
Není tady
abadon napsal(a):
Proč jsem Abadon? Protože je to neotřelé, tajemné, moc lidí neví o co běží a fascinuje mě moje privátní představa "Abadona v akci".
jo jakože "Abadon, Abadon...to jméno krajem zní jako zvon....." ??

Není tady
Hannah je první jméno mojí matky. Za první republiky atraktivní Hana nechtěl místní farář (východní Čechy)zapsat s tím ,že toto jméno neexistuje. Tehdejší Hany byly křtěné Anny a nebo měly modernější matrikáře.
Není tady
čekanka je přesně to co mě kompletně vystihuje. Jsem netrpělivá a připadá mi, že na všechno moc dlouho čekám. Trefa to byla fakt do černého, protože na mimíska, kterého čekám, jsem čekala hodně dlouho, teď mi zas přijde dlouhé těhotenství, tak čekám, až se mimčo narodí, pak budu čekat až vyroste, čekat, čekat a čekat.... vám to nepřijde, že pořád na něco čekáte????? ale čekanka se všichni jmenovat nemůžeme že jo 

Není tady
Selima napsal(a):
V akej zemi???? Bože, ja som zvedavá... A teda Arabela - to si ma dostala.... To ja by som asi bola Arabela na entú!!!!
Selimo, v Tunisku. Ale moc rada na to nevzpominam.
Není tady