27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Koukni na http://www.ritual.cz/. Lev je ohnivé znamení......
Já jsem si vybrala nick podle květiny.....tak, e jsem ukázala prstem ...jsem nečekala, e si vyberu něco tak těkýho.........Choisya....
Jene jsem spletla i a y ..... tak je to psaný patně ......
Není tady
Choysie, tak jsem se la na tu tvoji kytičku podívat a kromě toho, e je cizokrajná jsem na webu o ní téměř nic nenala a ani obrázek . Pak jsem narazila jetě na choisya ternata (Mexican Orange), co je zářivý stálozelený keř, který má květy atraktivní svou vůní i vzhledem. Můe kvést od dubna do září, v mírných zimách i déle. Roste do výky osmi stop, nejlépe na stanoviti chráněném před přímým sluncem. Leč obrázek nikde
Zase vím prd
.
Tak jsem to nala, ale dalo mi to pěknou fuku
http://plants.usda.gov/java/profile?sym … 02_ahp.tif
Není tady
Děkuji . Tak u konečně vím, podle čeho je tvůj nick
.
[Lueto:
To musí být sloitá, abys mohla přispívat do duchovní ?
no, vidím to tak, e ano.
Není tady
Simply .. tvůj nick potkávám často na reklamách ... s červeným puntíkem nad i ..... naprosto nepřehlédnutelné a vdycky si vzpomenu na tebe ( nikdy na na kodovku ) Určitě jsi nepřehlédnutelná .. jako tvůj nic
Upravil(a) BB (26. 1. 2007 12:45)
Není tady
choysia napsal(a):
Tak jsem to nala, ale dalo mi to pěknou fuku
http://plants.usda.gov/java/profile?sym … 02_ahp.tif
U málokoho jsem přemýlela, proč si asi vybral ten svůj nick, jako u tebe.
Několikrát jsem nad tím spojením písmen bádala.
Nu, konečně jsem tedy informovaná.
A Lvice: poletucha jako nekomplikovaná veverka? Jo, to jde. Akorát na tu volnou kůi po stranách si musím aspoń 20 let počkat.
A co se, Lvice týká tvého avataru, dala bych ti tam přímo plápolající oheň, takový ten jasný, oranový, nekontrolovatelný . Ten obrázek se k tobě moc nehodí, je mdlý a navíc kruh je kompaktní energie, ty jsi víc expanzivní. Takový oheň babinetu.
Upravil(a) poletucha (26. 1. 2007 12:56)
Není tady
Poletucha: To se ani nedivím. Tím, e jsem tam udělal rovnou dvě hrubky, jsem vymyslela vlastní slovo
Není tady
A vůbec! By se mi líbilo kecat lidem do obrázků. Spoustě bych to tady vyměnila.
(kromě Choysie a jiných -)
Ten obrázek o vás taky něco říká, u jsme to probírali kdysi na duchovním, e i v tom je magie.
Obrázek má vyzařovat energii co je vám vlastní nebo nějaký směr cesty, něco co vás ovládá, případně jak to chcete změnit.
A je to věc, co lze na rozdíl od nicku lehce změnit. Vodvaz!
Tak jsem se vypovídala a jsem zvědavá na dalí. (Tohle téma se mi líbí.)
Upravil(a) poletucha (26. 1. 2007 13:06)
Není tady
No, určitě má pravdu. Ale nevím, kromě nicku, co by mě vyjádřilo víc, ne blondýnka s culíkama ...
Ten nick je přece tak jasnej
Není tady
No já to mám přece po oblíbeném filmu Román pro eny...jakpak se asi hlavní hrdinka jmenovala,e?
Není tady
tahle diskuse je taky pěkná, je to trochu: kdyby byla květina/zvíře/věc/...co by to bylo..
BB: zdravím! já zas vidím tvůj nick a mám takovou asociaci vůně vanilky a propečené suenky, ale to u ví:-)
Není tady
Já jsem si chtěla zadat svoje vlastní jméno, ale u bylo zadané. Tak jsem si vzpomněla jak moje kolegyně Andrea vybírala novou mailovou adresu, chtěla ÁjaPája, Ájajája, no snaila se vemoně a nakonec nesedělo nic. A já v zoufalství nad tím e chci něco napsat a ono mě to nechce registrovat jsem naklapala Májajája a babinet mi to seral
Teď bych si vybrala uričtě něco jiného, kratího a neutčitého
No a avatar - já se v něm prostě vidím
Upravil(a) Májajája (26. 1. 2007 14:02)
Není tady
Asi by bylo váně zajímavé zavést diskusi - jaký by jste komu dali nick. Moná by jsme se toho o sobě hodně dozvěděly
poletucha napsal(a):
A vůbec! By se mi líbilo kecat lidem do obrázků. Spoustě bych to tady vyměnila.
(kromě Choysie a jiných-)
Ten obrázek o vás taky něco říká, u jsme to probírali kdysi na duchovním, e i v tom je magie.
Obrázek má vyzařovat energii co je vám vlastní nebo nějaký směr cesty, něco co vás ovládá, případně jak to chcete změnit.
A je to věc, co lze na rozdíl od nicku lehce změnit. Vodvaz!
Tak jsem se vypovídala a jsem zvědavá na dalí. (Tohle téma se mi líbí.)
Není tady
Zkrácené mé jméno. Jsem bez fantazie
A obrázek je celá já! Skoro fotka!
Upravil(a) Eri (26. 1. 2007 14:47)
Není tady
Na mojom obrázku som ja osobne, take nejako veža fantázie v tom asi nie je... Ale zasa som tam pri mojej najobžúbenejej (skoro
) činnosti, a pritom nie celkom spoznatežná... Vďaka, Oxi
! take som konečne spokojná. Inak som bola v pokuení da si tam mláďa sloníka, ale nenala som tancujúce
- tak som tam s boou a Oxiho pomocou vrhla toto.
Není tady
Říkali mi tak brácha se sestrou, ne jsem se narodila
Není tady
Já se jednu dobu děsně touila jmenovat alexandra a tak mi to zůstalo alespoň jako nick vude kam se na netu registruju (ale s dvěma xx) :-)
Není tady
janyka - jana
Boulička - moc pěkný vysvětlení - je to roztomilý
Není tady
Naprosto bez fantazie - podle:
Není tady
melu.. prvni osoba od slovesa mlit. a proc? protoze bydlim ve mlejne )
Není tady
vesnička na Ukrajině
Není tady
Souhvězdí
No schválně mě napadlo i trochu zagůglit a je to i latinský název pro jednu rostlinu, v českém názvu dokonce obsahuje moje jméno Dobrý
A v řecké mytologii dcera Kassiopeiy a Kefea krále Etiopie. Měla být obětována mořské obludě a zachráněna Perseem, který si ji pak vzal za enu.
Upravil(a) Andromeda (28. 1. 2007 15:39)
Není tady
Poletucho, příspěvek o veverce s volnou kůí psala Tiina a ne já . Ale to neva
. Trochu jsi mě tím zmátla
.
Já jsem i ten hodný plápolající ohýnek, co se u něj člověk rád ohřeje, a rád se dívá do jeho plamenů, ale kdy se do ohýnku hodí moc polínek, tak vzniká vatra
. Jetě e ty nicky nemůe vyměňovat
. Mě se líbí
. I kdy vzpomínám si, e někdy před rokem tu takové pozdviení bylo, e si jedna moderátorka pohrála .......
. Prostě tady se člověk nenudí
.
Napsala jsi, e atavar vyjadřuje (mimo jiné) nějaký směr cesty, a to je můj směr cesty, zvládnout tu moje obrovské mnoství energie, co mám v sobě a naučit se ji transformovat správným směrem. No ovem to bude v mém případě běh na dlouhou tra .
Upravil(a) lvice (29. 1. 2007 10:50)