18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Líbí se mi to jméno v písničce Karla Kryla
Není tady
Chtěla jsem jednoduchý nick, který by neměl nic společného ani s mým jménem ani příjmením ani přezdívkou, přesně jak tu jedna z vás psala, aby mě v tom nikdo nemohl poznat. Vzala jsem kalendář a připadla na Frantiku - od toho mě napadlo Fanny, 5 protoe Fanny byla obsazená a 5 mě napadla jako první, tak jsem ji tam bouchla.
Není tady
rogersova napsal(a):
Rogersovou mi vymyslel manel, protoe mám na tapetě nastaveného Nicolase Rogerse. Jednu dobu se mi hóóódně líbil.Kdo jste viděl Princeznu Fantaghiro víte, e hrál zlého čaroděje Tarabase.
ó ano, ten byl libovej
Není tady
Jitka byla obsazená, tak jsem si dala biblickou variantu.
simply jako jednoduchá:-( tak a víte proč nepřispívám do duchovní!:-)
Není tady
simply.net napsal(a):
simply jako jednoduchá:-( tak a víte proč nepřispívám do duchovní!:-)
To musí být sloitá, abys mohla přispívat do duchovní ?
Není tady
chtěla jsem dadik (říkal mi tak jeden přítel), ale nějak se to kouslo, pak angie (tak mi taky jeden říkal ), ale na anděla si nepřipadám, take vyhrálo zkrácené jméno mé holčičky
Není tady
Čau Toru, v sobotu si dáme do nosu.
Není tady
já si s tím lámal tak dlouho hlavu, e jsem nic nevymyslel :-)) take nakonec jetě e mám jméno :-)
Není tady
čauky Luet u se těím jako malej Jarda
Není tady
Jéééj, Nicholas Rogers, to bylo moje
Kiara pochází z italtiny - Chiara - česky Klára. Není to moje pravé jméno, ale v druhém srpnovém týdnu je nejblí mému skutečnému.
Není tady
Přidávám se do fanklubu Tarabase a měním nick na Nicholasovou!
Jinak "karaliene" znamená lotysky královna, ale spí ne pro honosnost ho uívám z ryze praktickýho hlediska - jednak pro podobnost se svym jménem a jednak, protoe je tenhle nick na českejch serverech neobsazenej (ne se vloím já ) a nemusím tak udrovat v hlavě vícero svých pseudonymů.
Není tady
smilla napsal(a):
Z knihy Cit slečny Smilly pro sníh - od Petera Hoega.
Skvělá četba, doporučuju.
SOUHLASÍM !
Není tady
nexxi, daewoo nexia.. geniální autíčko, staré ale skvělé
Není tady
Přiděleno na vysoké kole
Není tady
Taky mé jméno obráceně,jak u psala Irena. Jen jsem ubrala čárku,no prostě ta diakritika
Není tady
dawn = svítání, rozbřesk.
mám za sebou roky, které mi daly hodně zabrat..........
cítím, e u by mohlo přijít svítání, radost ze ivota, naděje....
Není tady
muj tatka me jako malou oslovoval Terdo Ferdo..tak diky tomu Ferda a Ferdu mravence taky muzu
Není tady
Jméno Irena se mi líbí a obrázky jsem střídala, ale ta černá kočka je mi nějak blízká.
Není tady
Ikonku měním dle nálady, vdy kdy cítím, e je čas na změnu hledám, co by nejlépe vyjadřovalo můj vnitřní pocitový stav. A tak zalezu na web a hledám a hledám , a mě něco osloví a já si řeknu, tak to je přesně ono .
Upravil(a) lvice (26. 1. 2007 8:27)
Lvice a kam chodí hledat, já pořád nemůu najít to něco.......co by:/
Není tady
Hledám na fotkách ke staení, na duchovních stránkách........ Dám si heslo do vyhledávače na seznamu a pak jen hledám co je mému srdci momentálně nejblií.....
A co je tohle? Moná jsem troku ignoramt, ale chytřejí odpustí
Není tady