6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na esce se člověk nadře?
Není tady
Väčinou áno, hlavne u nás na Záhorí, na tom piesčitom bývalom morskom dne... Má nízky podvozok (sorry, Eska )
Není tady
Kaliku, ty si to maličké kolečko nepamatuje ? Vlastně nemusí, já nevím, jaký jsi ročník, zda známkový archív nebo mladá odrůda .
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 14:41)
Take kdybych si sednul na esku a projel se, tak se nadřu?
Není tady
Pokud si sedne na kolo značky "Eska" tak ano
KALIK napsal(a):
Take kdybych si sednul na esku a projel se, tak se nadřu?
Kaliku nadře ... v momentě, e bys začal lapat do kopečka s 1° sklonem jo jo, skládačka byla tak na rovinky .... měla bezva převodovku ... ale my t tenkrát tragicky nebrali , kluci dělali machry na favoritech a my hold na těch skládačkách ... no ale zase se na tom sedělo rovně a člověk se mohl vyprsit vechno má holt svoje ....
Není tady
Tak esku nechci
Není tady
43 - NENÍ ročník narození.....( věk u taky ale nesouhlasí) :-)))
Upravil(a) Michaela.43 (25. 1. 2007 14:40)
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak esku nechci
Pravda, pravda ... na co by ti byla .... vyprsovat se nepotřebuje
Není tady
Tak jedině e bys překecal Hostesku .
Mío a co ta 43 tedy znamená?
lvice, dobrej nápad zkusím, sím
Jen abych se na ní nenadřel
Není tady
Počkej a sem přijde, ti vypráí koich
Já se tedy u vůbec nepotřebuju vyprsovat
Taková eska vyaduje pořádnýho svalovce a sportsmana.
Pán má papouka a ten mluví straně sprostě. Pán u neví, jak ho to odnaučit, a tak ho jednou za trest zavře do mrazáku.
Po chvíli mrazák otevře a papouek říká: "Omlouvám se za své nevhodné chování ji se to nebude opakovat. Mám jen jednu otázku. Co udělalo to kuře?"
Není tady
tolik let mi bylo vloni :-))), ale kadý rok to měnit nebudu....
Není tady
Rogersovou mi vymyslel manel, protoe mám na tapetě nastaveného Nicolase Rogerse. Jednu dobu se mi hóóódně líbil.Kdo jste viděl Princeznu Fantaghiro víte, e hrál zlého čaroděje Tarabase.
Není tady
Do toho som bola zamilovaná(skôr do Tarabasa ako do Rogersa..
Není tady
No právě Lvice, kdy jsem se registrovala tak JÁ jsem chtěla být LVICE, ví.
lvice napsal(a):
U mě jednoduché, mé astrologické znamení je lev a páč jsem enská tak lvice . A z té hromady lvů, co se tady pohybují jsem byla první a tenhle nick jim vyfoukla .
Není tady
Zaujímavé, e o Lvici bola bitka, ale Panna nie je registrovaná ani jedna... Tým sa tuím iadna nechváli...
Není tady
Ja jsem se uz hodne davno registrovala nekam na chat a chtela jsem tam dat Slávinka (od fotbalove Slavie) a ono mi to tak nejak zkratilo na Slvinka a uz mi to zustalo... !
Není tady
Selima napsal(a):
Zaujímavé, e o Lvici bola bitka, ale Panna nie je registrovaná ani jedna... Tým sa tuím iadna nechváli...
Stejně jako Panna tady chybí i Býk....
Není tady
Selima napsal(a):
chybí i Býk....
ten tu přece je - KALIK(bejk,dycinky bejk)
Není tady
Kruci, rogersova mě předběhla...
Upravil(a) Largo (25. 1. 2007 17:05)
Není tady
Selima napsal(a):
Do toho som bola zamilovaná(skôr do Tarabasa ako do Rogersa..
Jak já ti rozumím...V 15 jsem ničím takovým netrpěla,neměla jsem ádný idol,přilo to a ve 33 letech.
PS:Hrál i v Pirátech a v pohádce Princezna a chuďas
Není tady