27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Na esce se člověk nadře?
Není tady
Väčinou áno, hlavne u nás na Záhorí, na tom piesčitom bývalom morskom dne... Má nízky podvozok (sorry, Eska
)
Není tady
Kaliku, ty si to maličké kolečko nepamatuje ? Vlastně nemusí, já nevím, jaký jsi ročník, zda známkový archív nebo mladá odrůda
.
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 14:41)
Take kdybych si sednul na esku a projel se, tak se nadřu?
Není tady
Pokud si sedne na kolo značky "Eska" tak ano
KALIK napsal(a):
Take kdybych si sednul na esku a projel se, tak se nadřu?
Kaliku nadře ... v momentě, e bys začal lapat do kopečka s 1° sklonem jo jo, skládačka byla tak na rovinky .... měla bezva převodovku ... ale my t
tenkrát tragicky nebrali , kluci dělali machry na favoritech a my hold na těch skládačkách ... no ale zase se na tom sedělo rovně a člověk se mohl vyprsit
vechno má holt svoje ....
Není tady
Tak esku nechci
Není tady
43 - NENÍ ročník narození.....( věk u taky ale nesouhlasí) :-)))
Upravil(a) Michaela.43 (25. 1. 2007 14:40)
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak esku nechci
Pravda, pravda ... na co by ti byla .... vyprsovat se nepotřebuje
Není tady
Tak jedině e bys překecal Hostesku
.
Mío a co ta 43 tedy znamená?
lvice, dobrej nápad zkusím, sím
Jen abych se na ní nenadřel
Není tady
Počkej a sem přijde, ti vypráí koich
Já se tedy u vůbec nepotřebuju vyprsovat
Taková eska vyaduje pořádnýho svalovce a sportsmana.
Pán má papouka a ten mluví straně sprostě. Pán u neví, jak ho to odnaučit, a tak ho jednou za trest zavře do mrazáku.
Po chvíli mrazák otevře a papouek říká: "Omlouvám se za své nevhodné chování ji se to nebude opakovat. Mám jen jednu otázku. Co udělalo to kuře?"
Není tady
tolik let mi bylo vloni :-))), ale kadý rok to měnit nebudu....
Není tady
Rogersovou mi vymyslel manel, protoe mám na tapetě nastaveného Nicolase Rogerse. Jednu dobu se mi hóóódně líbil.Kdo jste viděl Princeznu Fantaghiro víte, e hrál zlého čaroděje Tarabase.
Není tady
No právě Lvice, kdy jsem se registrovala tak JÁ jsem chtěla být LVICE, ví.
lvice napsal(a):
U mě jednoduché, mé astrologické znamení je lev a páč jsem enská tak lvice
. A z té hromady lvů, co se tady pohybují jsem byla první a tenhle nick jim vyfoukla
![]()
.
Není tady
Zaujímavé, e o Lvici bola bitka, ale Panna nie je registrovaná ani jedna... Tým sa tuím iadna nechváli...
Není tady
Ja jsem se uz hodne davno registrovala nekam na chat a chtela jsem tam dat Slávinka (od fotbalove Slavie) a ono mi to tak nejak zkratilo na Slvinka a uz mi to zustalo... !
Není tady
Selima napsal(a):
Zaujímavé, e o Lvici bola bitka, ale Panna nie je registrovaná ani jedna...
Tým sa tuím iadna nechváli...
Stejně jako Panna tady chybí i Býk....
Není tady
Selima napsal(a):
chybí i Býk....
ten tu přece je - KALIK(bejk,dycinky bejk)
Není tady
Kruci, rogersova mě předběhla...
Upravil(a) Largo (25. 1. 2007 17:05)
Není tady
Selima napsal(a):
Do toho som bola zamilovaná(skôr do Tarabasa ako do Rogersa..
![]()
![]()
![]()
Jak já ti rozumím...V 15 jsem ničím takovým netrpěla,neměla jsem ádný idol,přilo to a ve 33 letech.
PS:Hrál i v Pirátech a v pohádce Princezna a chuďas
Není tady