18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Trpím nedostatkem fantazie. Jméno a kousek příjmení, kdy jméno u bylo obsazeno. Chtěla bych si ho změnit, ale akorát bych dělala zmatky.
Ja mam ako nick svoju skratenu prezyvku....
Není tady
V době kdy jsem ho zakládala jsem si přila divná... Vichni kolem mě normální, jen já nějaká divná, nějaká... jiná
Není tady
Irena opačně
Není tady
Majkafo,
to jsem netuila, hi, hi
Ale nic si z toho nedělej, já si z toho taky nic nedělám
A díky.
Není tady
Eva - jako nae pramáti, ena s velkým ...no a 36, to je takový můj mentální věk, i kdy skutečný je nií vdycky jsem si rozuměla spí s někým o pár let starím...
Upravil(a) Eva36 (25. 1. 2007 11:01)
Není tady
Evi, ja by som si tam musela prida číslo 25. Lebo tak sa cítim, i keď môj vek sa rovná tvojej číslici. :
Upravil(a) Emma (25. 1. 2007 11:41)
Není tady
Ja som si to meno vybrala pri orientálnom tanci, hoci normálne by mi ho mala da učitežka. Je to pocta, ale mne sa jej bohuiaž nedostalo, tak som si, ako vdy v ivote, musela troku pomôc sama. A keď som si čítala významy arabských mien, toto mi prilo výstiné na mňa(je to fakt oná známa Salima/Selima, lebo Arabi nerozliujú A a E... ). Znamená to zdravá, kyprá , veselá, plná ivota. No, celá ja . Arabské mená toti väčinou sú prídavnými menami - alebo občas aj podstatnými - a majú nejaký konkrétny význam(Vežký, Múdry, Sudca, Víaz, Nositež viery, Boí posol, apod.). A neskôr som zistila, e moje krstné meno má aj svoju arabskú variantu(ako vetky biblické mená), ale vežmi ju nepouívam, táto prezývka mi u celkom prirástla k srdcu.
Není tady
Tak mi říkal jeden můj obdivovatel
Není tady
mám ráda růe :-) a někdy mi tak říká přítel
Není tady
Emma: No, já mám podobně jako já "postienou" kámoku. je nám tedy kolem 30 let, ale řeíme problémy, které řeej´nae o pár let starí kámoky....tuhle jsem na to přila - my prostě máme krizi středního věku ale hrabem´se z toho poměrně dobře a navíc máme vlastně před těma skutečně staríma slunej náskok
Není tady
První dvě začáteční písmena jména a příjmení jsem spojila dohromady
Není tady
Z knihy Cit slečny Smilly pro sníh - od Petera Hoega.
Skvělá četba, doporučuju.
Není tady
Kakulíka vymyslel můj přítel, oslovují mě tak u i přátelé a kolegové v práci....
Líbí se mi
Není tady
Podle města v Maroku Agadir, v minulém století bylo skoro zničené zemětřesením a zase se vzpamatovalo.
Není tady
čo myslíte? prečo som si vybrala práve sunny?
Není tady
Evi, to je pravda, myslím, e větina lidí na babi myslí, e ti je víc, ne ve skutečnosti.
Poletucha zní dost neurčitě. Asi kvůli tomu ucha na konci. Časem člověk začne ten vzduch cítit, kdy tě pozná.
Ty se jasná sunny
Já mám zase host - na babinetě. Troku protest proti nucený registraci.
SK- sportovní klub. Jo, v tý době jsem se hodně koukala s holkama na fotbal. Já taky mám něco společný zase s jiným sportem. (A později mi jetě jeden člověk milý řekl, e eska, byla značka skvělýho kola). A dohromady hosteska - usměvává, milá. Celá já
Není tady
No, to má pravdu host - som ako slnko, nedá sa na mňa pozera
ale nie, najskôr som chcela sunflower - lebo miluje slnečnice - bolo to u obsadené.... tak som si dala sunny a to tie bolo obsadené, tak k tomu pribudla tá dvojka...
Není tady
Já to beru tak, e nechce brát Slunci jeho prvenství, tak sis dala skromně 2
Není tady
Jj, esku máme jetě doma, pidikolo s malýma kolečkama, skládací, na kterém se člověk nadřel jako vůl, ne někam dojel . Hostesko, připomněla jsi mi film Blafuj jako Beckham. Nevidělas?
Hm, to mě můj nový přítel uzemnil poznámkou, e u en je neobvyklé, e se zajímají o hokej . On byl naposledy před 3 lety, slíbila jsem mu, e ho vezmu s sebou na zápas, konec konců teď jsou nai hoi druzí v tabulce , aby okouknul, e půlka stadionu jsou baby . Koukal jako vyoraná my .
No vidí Hosteska, aj to je dobré vysvetlenie...
Není tady
Teda, tos mi neměla říkat, e by sa ně mě někdo nadřel jak na pidikolu Hlavně, e se z toho pořádně zapotí.
No, neviděla, dobrej film?
My teda s kámokama v Brně jsme chodily vdycky spí do hospy kvůli atmosféře. Na stadion jen za barákem
Není tady
Ale kdo mae, ten jede ? Tak musí pořádně mazat . Byla to spí taková odlehčovačka o holce, která milovala fotbal, chtěla ho hrát profesionálně a dělala pro to vechno moný i nemoný .
Já teda chodím i kvůli hokeji, je to pořádný adrenalínek a kdy se zadaří, objímám se i se sousedem (je pěknej ). Ale kdy se na ledě jen řeou a odváí jednoho hráče za druhým, tak jsem otrávená . Chodila jsem dřív s kámoem, ale ten raději hlídá svého čerstvě adoptovaného potomka a na mě se vykalal , tak chodím občas sama. Navíc u 5x po sobě u nás byla za 1,5h vyprodaná hala, přila jsem tam za 3h a lístky nikde
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 13:00)
Hm, tak já, kdy jsem sem přila ... asi před dvěma roky ... tak jsem si tenhle nick dala .... prostě jen tak, jako zkratku. Bylo mi blbě a rozhodně jsem nechtěla aby mě v něm někdo poznal .... Brno je holt velká vesnice .... a já nesnáím takové ty kradmé pohledy a útrpné poznámky ... chudák holka ..... a ourání ve vosím hnízdě ....... a jetě pak roky po letech otázky na tohle téma ... takhle mám klídek .... pusu vem
Není tady
Vidí BB a já kdy vidím tvůj nick, automaticky mi naskakuje Brigit Bardot Nevím proč .