29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Trpím nedostatkem fantazie. Jméno a kousek příjmení, když jméno už bylo obsazeno. Chtěla bych si ho změnit, ale akorát bych dělala zmatky.
Ja mam ako nick svoju skratenu prezyvku....
Není tady
V době kdy jsem ho zakládala jsem si přišla divná... Všichni kolem mě normální, jen já nějaká divná, nějaká... jiná
Není tady
Irena opačně
Není tady
Majkafo,
to jsem netušila, hi, hi
Ale nic si z toho nedělej, já si z toho taky nic nedělám
A díky.
Není tady
Eva - jako naše pramáti, žena s velkým Ž...no a 36, to je takový můj mentální věk, i když skutečný je nižší vždycky jsem si rozuměla spíš s někým o pár let starším...
Upravil(a) Eva36 (25. 1. 2007 11:01)
Není tady
Evi, ja by som si tam musela pridať číslo 25. Lebo tak sa cítim, i keď môj vek sa rovná tvojej číslici.
:
Upravil(a) Emma (25. 1. 2007 11:41)
Není tady
Ja som si to meno vybrala pri orientálnom tanci, hoci normálne by mi ho mala dať učiteľka. Je to pocta, ale mne sa jej bohužiaľ nedostalo, tak som si, ako vždy v živote, musela trošku pomôcť sama. A keď som si čítala významy arabských mien, toto mi prišlo výstižné na mňa(je to fakt oná známa Salima/Selima, lebo Arabi nerozlišujú A a E... ). Znamená to zdravá, kyprá
, veselá, plná života. No, celá ja
. Arabské mená totiž väčšinou sú prídavnými menami - alebo občas aj podstatnými - a majú nejaký konkrétny význam(Veľký, Múdry, Sudca, Víťaz, Nositeľ viery, Boží posol, apod.). Až neskôr som zistila, že moje krstné meno má aj svoju arabskú variantu(ako všetky biblické mená), ale veľmi ju nepoužívam, táto prezývka mi už celkom prirástla k srdcu.
Není tady
Tak mi říkal jeden můj obdivovatel
Není tady
mám ráda růže :-) a někdy mi tak říká přítel
Není tady
Emma: No, já mám podobně jako já "postiženou" kámošku. je nám tedy kolem 30 let, ale řešíme problémy, které řešej´naše o pár let starší kámošky....tuhle jsem na to přišla - my prostě máme krizi středního věku ale hrabem´se z toho poměrně dobře a navíc máme vlastně před těma skutečně staršíma slušnej náskok
Není tady
První dvě začáteční písmena jména a příjmení jsem spojila dohromady
Není tady
Z knihy Cit slečny Smilly pro sníh - od Petera Hoega.
Skvělá četba, doporučuju.
Není tady
Kakulíka vymyslel můj přítel, oslovují mě tak už i přátelé a kolegové v práci....
Líbí se mi
Není tady
Podle města v Maroku Agadir, v minulém století bylo skoro zničené zemětřesením a zase se vzpamatovalo.
Není tady
čo myslíte? prečo som si vybrala práve sunny?
Není tady
Evi, to je pravda, myslím, že většina lidí na babi myslí, že ti je víc, než ve skutečnosti.
Poletucha zní dost neurčitě. Asi kvůli tomu ucha na konci. Časem člověk začne ten vzduch cítit, když tě pozná.
Ty seš jasná sunny
Já mám zase host - na babinetě. Trošku protest proti nucený registraci.
SK- sportovní klub. Jo, v tý době jsem se hodně koukala s holkama na fotbal. Já taky mám něco společný zase s jiným sportem. (A později mi ještě jeden člověk milý řekl, že eska, byla značka skvělýho kola). A dohromady hosteska - usměvává, milá. Celá já
Není tady
No, to máš pravdu host - som ako slnko, nedá sa na mňa pozerať
ale nie, najskôr som chcela sunflower - lebo miluje slnečnice - bolo to už obsadené.... tak som si dala sunny a to tiež bolo obsadené, tak k tomu pribudla tá dvojka...
Není tady
Já to beru tak, že nechceš brát Slunci jeho prvenství, tak sis dala skromně 2
Není tady
Jj, esku máme ještě doma, pidikolo s malýma kolečkama, skládací, na kterém se člověk nadřel jako vůl, než někam dojel . Hostesko, připomněla jsi mi film Blafuj jako Beckham. Nevidělas?
Hm, to mě můj nový přítel uzemnil poznámkou, že u žen je neobvyklé, že se zajímají o hokej . On byl naposledy před 3 lety, slíbila jsem mu, že ho vezmu s sebou na zápas, konec konců teď jsou naši hoši druzí v tabulce
, aby okouknul, že půlka stadionu jsou baby
. Koukal jako vyoraná myš
.
No vidíš Hosteska, aj to je dobré vysvetlenie...
Není tady
Teda, tos mi neměla říkat, že by sa ně mě někdo nadřel jak na pidikolu
Hlavně, že se z toho pořádně zapotí.
No, neviděla, dobrej film?
My teda s kámoškama v Brně jsme chodily vždycky spíš do hospy kvůli atmosféře. Na stadion jen za barákem
Není tady
Ale kdo maže, ten jede ? Tak musíš pořádně mazat
. Byla to spíš taková odlehčovačka o holce, která milovala fotbal, chtěla ho hrát profesionálně a dělala pro to všechno možný i nemožný
.
Já teda chodím i kvůli hokeji, je to pořádný adrenalínek a když se zadaří, objímám se i se sousedem (je pěknej ). Ale když se na ledě jen řežou a odváží jednoho hráče za druhým, tak jsem otrávená
. Chodila jsem dřív s kámošem, ale ten raději hlídá svého čerstvě adoptovaného potomka a na mě se vykašlal
, tak chodím občas sama. Navíc už 5x po sobě u nás byla za 1,5h vyprodaná hala, přišla jsem tam za 3h a lístky nikde
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 13:00)
Hm, tak já, když jsem sem přišla ... asi před dvěma roky ... tak jsem si tenhle nick dala .... prostě jen tak, jako zkratku. Bylo mi blbě a rozhodně jsem nechtěla aby mě v něm někdo poznal .... Brno je holt velká vesnice .... a já nesnáším takové ty kradmé pohledy a útrpné poznámky ... chudák holka ..... a šťourání ve vosím hnízdě ....... a ještě pak roky po letech otázky na tohle téma ... takhle mám klídek .... pusu všem
Není tady
Vidíš BB a já když vidím tvůj nick, automaticky mi naskakuje Brigit Bardot Nevím proč
.