6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já podle jména přítelkyně sousedovic milenky.
Není tady
Hanca111 napsal(a):
Není tady
misha88 napsal(a):
Hanca111 napsal(a):
To ses priznala?
Není tady
A je to venku.
Není tady
Vidis? Tak sup, vem to kladivko, a na nu, nevernicu!!!
Není tady
šak to už je zařízené, já na to mám lidi.
Není tady
Hanca111 napsal(a):
šak to už je zařízené, já na to mám lidi.
Ok, skrtam ze seznamu jednu nevernicu jako "vyrizenou"...
Není tady
hlavně se s ničím a nikým moc nepárat ( popř. rozpárat ).
Není tady
ja podla PC systemu s tymto nazvom
Není tady
A ja že podľa egyptskej bohyne!
Není tady
Modroočka - protože mám modrá očka
Není tady
Podle jisté Vančurovy knížky, která se mi v tu chvíli válela u kompu
Není tady
Tých som mala rada: Kubulu a Kuba Kubikulu...
Není tady
Cirilla - hrdinka ságy o zaklínači od Sapkowského. Moc se mi líbí to jméno i ona dívenka.
Avatar nikde nemám, nějak nemám potřebu si tím jméno doplňovat.
Není tady
Odvozeno od jména+trocha fantazie;)
Není tady
Viktorka Love : Muzes nam tu vsem vysvetlit, proc jsi "zablokovany" ?
Jinak, muj nick je Temny Andel. To byl borec, co priletel z vesmiru a vysaval lidem takovym specialnim sosackem mozecky z hlavinek ...
Není tady
Viktorka to nevysvětlí, pač nemuže dávat příspěvky dokud je zablokovaná..ale asi z duvodu porušení pravidel...a to muže být na ruznou dobu,...
Není tady
eset napsal(a):
ja podla PC systemu s tymto nazvom
Nic proti ESET Antivirus ze ano ? ( NOD32 ) Od doby, kdy mi eset neochranil muj PC, bo lezu na po*n a ruzne warezy, pozivam radeji super dokonaly Linux, ktery je uz sam o sobe mnohonasobne lepsim esetem a super dokonaly Google Chrome v chranenem modu ...
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Viktorka Love : Muzes nam tu vsem vysvetlit, proc jsi "zablokovany" ?
Asi létal přivysoko, motejl jeden drzej... !
PS: A neměl při tom "ochranu"...
Upravil(a) EK (11. 4. 2010 23:22)
Není tady
Nick jsem si vybrala takový jaký mám, protože podle mě aspoň trochu platí Nomen omen. Tak jsem hledala něco optimistického, co by ke mě sedělo.
Blossom - anglicky květ, květ který následně nese i plody (nejen "květ pro květ") kvetoucí, v rozpuku.
Takže - já jsem prostě taková pětačtyřicítka v rozpuku
A anglicky jako Blossom to zní líp, než česky - Květ, Kytička, Květuška (??) A kytky mám mimochodem moc ráda.
A avatar? Co mě může vyjadřovat líp, než já sama? Proto jsem nevolila nějaký symbolický z netu stažený obrázek, ale fotku mě samé (že je asi 5 let stará, nevadí - pořád se sama sobě podobám :,) ) .
A tu fotku mám ráda, sama sebe na ní hodnotím 1+++ ( = narážka na diskusi jak sami sebe hodnotíte).
Inu - jak blahého času psávala Rozmarila - když se na té fotce umíte šikovně postavit a natočit...
Misha88 : Muzes mi vysvetlit co jsou to Cykly: 38, 46, 38, 67, 25DC ???
Jinak muj Nick je Morpheus syn Hypnuv. Hypnos byl bohem spanku a jeho syn Morpheus bohem snu. Avatary si menim, mam v tom takovou zalibu, asyk je to uz uchylka, ale tu hnusnou kocku se sviticima ocima si ponecham, bo to je muj vlastni kocourek, ktereho vrhla moje vlastni kocka (= moje dcera)
Není tady
Morphe, tu kočku si tam nech, ta je opravdu úžasná - vždycky mi ty její oči vylepší náladu
Můj nick je upravené slovo převzaté z vědní disciplíny, které se věnuji. Asi už jsem prací postižená . Navíc na babinet klikám obvykle, když tady pracuji, takže jsem "terci" ze skript přizpůsobila mému ženskému rodu , hodila na monitor a bylo to.
Technické možnosti vložení avataru teprve prozkoumávám . Sebe nedám určitě, protože z žádné své fotky nemám pocit, že bych na ní byla šikovně natočená (ba ne, důvod je jiný).
A motto bych nějaké dala, jenže každou chvíli mě zaujme jiná "hluboká" myšlenka, tak to nechávám být....
Není tady