Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 11. 6. 2007 23:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Podľa čoho si si vybral/a svoj "nick"?

lvice napsal(a):

Eremurussi, víš že se česky jmenuješ Kleopatřina jehla alias Liliochvosted? big_smile  http://www.floranazahrade.cz/200408/kleopatrina.htm

No vidis to jsem nevedela ja ji znala jen pod timto nazvem.Ale je to ona ta kyticka co jsme meli na zahradce.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#227 12. 6. 2007 7:26

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Josephine napsal(a):

Josephine od Josephine March:)kapitulation - z knihy Malé ženy od Louisy May Alcottové.

tummenupp

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#228 12. 6. 2007 7:29

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Já v zásadě na různých fórech nebo diskusích používám dvě jména: Aira nebo Ronja. Aira je severské ženské jméno, které se mi moc líbí, navíc je to latinský název jedné suchomilné travičky (fakt je malinkatá), která se česky jmenuje ovsíček. No a Ronja je jako Ronja dcera loupežníka z krásné dětské knížky švédské paní spisovatelky, kterou mám moc ráda.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#229 12. 6. 2007 7:59

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

A viděla jsi to Ronjo zfilmované??

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#230 12. 6. 2007 9:33

Ronja
Moderátor(ka)
Web

jojo  tummenupp

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#231 12. 6. 2007 14:36

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

to byl muj véélmi oblíbený film,takový na který dítko kouká klído každý den:)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#232 2. 3. 2010 21:24

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Vytahla jsem "minulost"... Docela zajimave cteni.
Udelala jsem to proto, ze nekdo dnes (ci vcera?) zminil puvod a duvod avataru zde. Avatar + nick, urcite to nejaky vyznam ma. Dokonce aj v tom pripade, ze byl zvolen "bez zameru, umyslu neco sdelit"... Jak to mate vy, kteri se podelite, ci prozradite?
Ja napr. ted, nedavno, jsem sveho motylka vybrala na podnet vlakenka, tusim "Cim bych chtel/a byt, kdyby...", a to ze dvou duvodu: Kdybych mohla, urco bych chtela byt motylem, a to tyrkysovym. A ze asik nemozu, toz jsem jim aspon v avatarku... reta

Upravil(a) ViktorkaLove (2. 3. 2010 21:31)

Není tady

#233 2. 3. 2010 22:21

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

U mně to bylo zcela jednoduché - miluju kočky, mám jich doma 6 - tak v avataru je můj nejmilejší kocourek Míla a jméno je od sousedovic kočky, jmenuje se Rosamunda, ale říkají jí Munďo a podle toho tu označujumanžela jako Munďáka, páč Rosamunďák by byl asi divnej název, že. A kočku mám v avataru taky proto, že bych chtěla být kočka - nezávislá, samostatná, tedy všechno to, co mi moc nejde.

Out from the dark into the light !

Není tady

#234 2. 3. 2010 22:25

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Nick3594 napsal(a):

U mě jednoduché, mé astrologické znamení je lev a páč jsem ženská tak lvice smile. A z té hromady lvů, co se tady pohybují jsem byla první a tenhle nick jim vyfoukla lol wink.

Proč mám u Tebe Nick 3594 a pod tím host a žádného lva nevidím? A to jsem vyčistila cache nebo že by byla chyba mezi židlí a klávesnicí?

Není tady

#235 2. 3. 2010 22:32

majkafa
Host

Takto jsou teď označené bývalé nicky, které požádaly o zrušení registrace.

#236 2. 3. 2010 22:39

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Ahá, tak už jsem zase o něco chytřejší a jsem ráda, že ta chyba skutečně nebyla mezi židlí a klávesnicí big_smile

Není tady

#237 2. 3. 2010 23:26

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Jednoduse aby se lidi dopredu pripravili, ze se jim nebudou libit moje nazory ;-))
(a taky ze se casto nelibi)
Tento nick jinde nepouzivam ;-)

42!

Není tady

#238 3. 3. 2010 0:28

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Pred 9 rokmi som sa chcela zaregistrovať ako bella na pokeci, ale bolo to obsadené, tak ma napadla hviezda zo súhvezdia orion, lebo som to akurát niekde počula. Ostalo mi to. Ešte často používam TETKA BETKA, to vzniklo, keď som jednému nahluchlému ujkovi musela nadiktovať priezvisko. Moje priezvisko si teraz vymyslím, ale bolo to na tomto princípe- diktujem mu Ráková-on 'zopakoval' Kráková. Hovorím mu znova Ráková a on zas Kráková. Kričím, že RÁKOVÁ! BEZ ''Ká''! A on ano ano píšem si KRÁKOVÁ BETKA.

Není tady

#239 3. 3. 2010 1:02

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

bellatrix napsal(a):

... Moje priezvisko si teraz vymyslím, ale bolo to na tomto princípe- diktujem mu Ráková-on 'zopakoval' Kráková. Hovorím mu znova Ráková a on zas Kráková. Kričím, že RÁKOVÁ! BEZ ''Ká''! A on ano ano píšem si KRÁKOVÁ BETKA.

Ano. Tak podobne to mam s nickem. Viktorka je moje zamilovane jmeno, (pro "vitezstvi" - victory, ale i opravdu zamilovane... uz v detstvi jsem touzila se tak jmenovat...) a pro registraci v Babi bylo obsazeno, tak jsem nejprve pridala jenom prvni pismeno skutecneho prijmeni. Potom, po ztrate moznosti prihlasit se opakovane, vznikl novy nick "sestrojeny" z puvodniho + homonymum prvnich pismen prijmeni... ale nejen rock . I pro "jiny" vyznam stejne znejiciho (law)-zakon, pojem, ktery me zajima a provazi velkou casti meho zivota, a to nejen ten "svetsky"...

Upravil(a) ViktorkaLove (3. 3. 2010 1:05)

Není tady

#240 3. 3. 2010 7:14

Miluš
♥♥♥♥---

Šálka dobrej kávy, horúcej, voňavej, povzbudivej, osviežujúcej, dodávajúcej energiu, keď už človek pociťuje únavu = tak by som chcela, aby ma ľudia vnímali. smile

Není tady

#241 3. 3. 2010 8:11

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Miluju sluníčko, dodává mi energii a pak jsem k nezastavení dumbom
no a od malicka me vsichni rikali hanicko slunicko, protoze jsem porad vysmata a to uz mi tak nejak zustalo wink

Není tady

#242 3. 3. 2010 8:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Miluš napsal(a):

Šálka dobrej kávy...

Šálka dobrej kávy je Tvoj avatar (obrázok), nie nick (prezývka) big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#243 3. 3. 2010 8:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Jinými slovy ti, které tu někdo n.a.s.r.a.l big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#244 3. 3. 2010 12:15

Vanda
♥♥♥♥---

Nick-podle přezdívky.Avatar vyjadřuje momentální období mého života.Mám pocit,že se poslední dobou nacházím v jakémsi zatmění,šeru,přítmí,kdy se mi moc nedaří.Když se tato fáze změní k lepšímu určirtě ho změním.

Jo, jo život není peříčko..

Není tady

#245 3. 3. 2010 12:58

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Nick - podle naší fenečky, kterou jsem milovala a už tu s náma není a také proto, že se mi to jméno líbí.
Avatar - prostě se v něm vidím lol

Upravil(a) Barborka (3. 3. 2010 12:59)

Není tady

#246 3. 3. 2010 13:27

Miluš
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Miluš napsal(a):

Šálka dobrej kávy...

Šálka dobrej kávy je Tvoj avatar (obrázok), nie nick (prezývka) big_smile

Lenže na nicku nie je čo riešiť, je to meno, tak som obkecala avatar smilesmilesmile

Není tady

#247 3. 3. 2010 13:39

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Můj nick je část mého jména ve zdrobnělém stavu. A avatar- ten budu měnit podle nálady. Barevný motýl- miluji barvy veselé a motýl pro mě znamená svobodu a nezávislost. A také lehkost.big_smile

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#248 4. 3. 2010 7:58

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

Můj nick je část mého jména ve zdrobnělém stavu. A avatar- ten budu měnit podle nálady. Barevný motýl- miluji barvy veselé a motýl pro mě znamená svobodu a nezávislost. A také lehkost.big_smile

U vytucneneho me neco napadlo: Neni nahodou nick neco "stabilnejsiho", jako "charakteristika", podstata... a avatar tak trochu obraz "momentalniho rozpolozeni"? Vsimla jsem si, ze si mnozi avatarky meni..., podle nalady, nebo z nejakeho jineho duvodu, ale nick, ten se, myslim, meni jen ve zlomovych (vyhrocenych) situacich...

Není tady

#249 4. 3. 2010 14:12

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

ViktorkaLove napsal(a):

rejka napsal(a):

U vytucneneho me neco napadlo: Neni nahodou nick neco "stabilnejsiho", jako "charakteristika", podstata... a avatar tak trochu obraz "momentalniho rozpolozeni"? Vsimla jsem si, ze si mnozi avatarky meni..., podle nalady, nebo z nejakeho jineho duvodu, ale nick, ten se, myslim, meni jen ve zlomovych (vyhrocenych) situacich...

Viki,ano souhlasím s tebou. Nick je pro mě neměnný,ať se děje co se děje jsem to já - rejka - ale avatar opravdu vypovídá o mé duševní pohodě. Kdybych byla dlouhodobě v nějakém splínu dám si tam něco "depresivnějšího". Když budu v nějakém očekávání,zase si tomu avatar přizpůsobím.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#250 5. 3. 2010 0:34

konstance
♥♥♥♥♥--

konstance - bylo prvni co me napadlo, a teprv zpetne jsem si vyhledala puvod slova co znamena: pevna, nemenna, stala. takze jsem se ujistila ze jsem to vybrala spravne, protoze to bylo v dobe po "velkem zemetreseni" a muj jediny zakladni pocit byl ze to musim ustat. tak proto. aby zaklad zustal pevny, nemenny a staly, a abych mela cas a klid na to tridit a odlizet trosky po tom zemetreseni, vyhazovat to co uz je kompletne zniceny a nepujde opravit, a spravovat to co by se jeste snad spravit dalo..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí