6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte, keďže som "občas" veľmi zvedavá , tak som teraz zvedavá na vaše vysvetlenia, prečo a podľa čoho ste si vybrali svoju prezývku na babinete?
Není tady
U mě jednoduché, mé astrologické znamení je lev a páč jsem ženská tak lvice . A z té hromady lvů, co se tady pohybují jsem byla první a tenhle nick jim vyfoukla .
janica jako Janica Kostelič
Není tady
Beruna - odvozeno od jména
Není tady
Beruno, od křestního nebo příjmení? Hodně lidí jsi tady zmátl, že jsi ženská .
Já též od jména
Není tady
lvice - BEruna je žena, to BAruna je muž
Není tady
No tak já jsem musela hodně přemýšlet a vymyslela... je to hodně orginální a nikdo to určitě neuhodne
Není tady
od příjmení...
Není tady
Janico, mankote, teda já v tom mám hokej . Sakra, to si nemůžete vymyslet nějaké originální odlišné nicky, kdo se v tom má vyznat . Jsem já to popleta
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 9:39)
Říkají mi tak kamarádi - odvozeno od Lucie
Není tady
Podle křestního jména..Ale Vanda už bylo obsazený, takže halt Anda
Není tady
sem četla knihu Majáda
Není tady
tina, no to mi vysvetli že ako to súvisí s tvojim menom?
Není tady
Tak ja nie som originálna. Prevzala som si meno od jedného malého dievčatka, o ktoré som sa v Anglicku starala a veľmi mi prirástlo k srdcu.
Keby som si mala prevziať skratku z priezviska, tak by som bola Krasňa to znie dosť blbo!
Ale sem-tam mi jedna moja kolegyňa tak povie.
Upravil(a) Emma (25. 1. 2007 9:56)
Není tady
Hmm tak to fakt nevím, prostě mě to tak napadlo, to druhé i jsem tam pak přidala poté, co nastala potřeba se registrovat a Tina už byla zabraná. Jinak s mým jménem to nemá absolutně nic společného
Není tady
Tak můj nick nemá nic společného s mým jménem, bylo to jen plácnutí do vody - momentální nápad. Potom mě napadaly moc pěkný, originální varianty, ale už mi to připadalo divný, si přezdívku měnit....
Není tady
No proto, že jsem mazlík .
Není tady
gemi - od "gemini" ( blíženci )
Není tady
Protože můj život byl vždy spojen s létáním.
Předtím fyzickým a ted duševním.
Je v tom cítit ten vzduch, volnost a svoboda...
Ale nijak jsem nad tím nespekulovala, ani mi to nepřišlo důležitý, prostě mě to hned napadlo.
Není tady
Zajímavé téma
Já protože se většinou podepisuji Z. no a jen Z mi přišlo málo..... tak jsem to napsala jak se to "speluje".....
Není tady
Protoze se tak citim
Není tady
poletucho, když si přečtu tvůj nick, mám úplně jiné asociace. Až nedobré asociace - možná Čechům to tak nepřijde, možná to vidím jinak jen jako Slovenka. Prostě to mám v hlavě tak. Mně se tvůj nick k tomu, jaká jsi, vůbec nehodí. Nick hrůza, skutečnost - skvělá ženská.