27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojte, keďe som "občas" vežmi zvedavá , tak som teraz zvedavá na vae vysvetlenia, prečo a podža čoho ste si vybrali svoju prezývku na babinete?
Není tady
U mě jednoduché, mé astrologické znamení je lev a páč jsem enská tak lvice . A z té hromady lvů, co se tady pohybují jsem byla první a tenhle nick jim vyfoukla
.
janica jako Janica Kostelič
Není tady
Beruna - odvozeno od jména
Není tady
Beruno, od křestního nebo příjmení? Hodně lidí jsi tady zmátl, e jsi enská .
Já té od jména
Není tady
lvice - BEruna je ena, to BAruna je mu
Není tady
No tak já jsem musela hodně přemýlet a vymyslela... je to hodně orginální a nikdo to určitě neuhodne
Není tady
od příjmení...
Není tady
Janico, mankote, teda já v tom mám hokej
. Sakra, to si nemůete vymyslet nějaké originální odliné nicky, kdo se v tom má vyznat
. Jsem já to popleta
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 9:39)
Říkají mi tak kamarádi - odvozeno od Lucie
Není tady
Podle křestního jména..Ale Vanda u bylo obsazený, take halt Anda
Není tady
sem četla knihu Majáda
Není tady
tina, no to mi vysvetli e ako to súvisí s tvojim menom?
Není tady
Tak ja nie som originálna. Prevzala som si meno od jedného malého dievčatka, o ktoré som sa v Anglicku starala a vežmi mi prirástlo k srdcu.
Keby som si mala prevzia skratku z priezviska, tak by som bola Krasňa to znie dos blbo!
Ale sem-tam mi jedna moja kolegyňa tak povie.
Upravil(a) Emma (25. 1. 2007 9:56)
Není tady
Hmm tak to fakt nevím, prostě mě to tak napadlo, to druhé i jsem tam pak přidala poté, co nastala potřeba se registrovat a Tina u byla zabraná. Jinak s mým jménem to nemá absolutně nic společného
Není tady
Tak můj nick nemá nic společného s mým jménem, bylo to jen plácnutí do vody - momentální nápad. Potom mě napadaly moc pěkný, originální varianty, ale u mi to připadalo divný, si přezdívku měnit....
Není tady
No proto, e jsem mazlík .
Není tady
gemi - od "gemini" ( blíenci )
Není tady
Protoe můj ivot byl vdy spojen s létáním.
Předtím fyzickým a ted duevním.
Je v tom cítit ten vzduch, volnost a svoboda...
Ale nijak jsem nad tím nespekulovala, ani mi to nepřilo důleitý, prostě mě to hned napadlo.
Není tady
Zajímavé téma
Já protoe se větinou podepisuji Z. no a jen Z mi přilo málo..... tak jsem to napsala jak se to "speluje".....
Není tady
Protoze se tak citim
Není tady
poletucho, kdy si přečtu tvůj nick, mám úplně jiné asociace. A nedobré asociace - moná Čechům to tak nepřijde, moná to vidím jinak jen jako Slovenka. Prostě to mám v hlavě tak. Mně se tvůj nick k tomu, jaká jsi, vůbec nehodí. Nick hrůza, skutečnost - skvělá enská.