Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

  • Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Obvodní lékař (ka) Pardubice - prosím nepřesouvat

#1 24. 1. 2007 17:13

Jana24
♥♥♥----
Registrovaný: 1. 6. 2006
Příspěvky: 101

Obvodní lékař (ka) Pardubice - prosím nepřesouvat

Ahojky všichni. Vím,  že tento dotaz patří do jiné rubriky, ale tady mi to je nějak bližší a hlavně sem chodí i ti, co zdraví moc neřeší, ale poradit by mohli.
Potřebovala bych poradit kapitulation nějakého dobrého obvodního lékaře v Pardubicích. Nehledám něco SUPER, SUPER, ale doktora, u kterého nestrávím v čekárně mládí (jo - epidemie - to beru, ale myslím normálně). Doktora, který mne s problémem, který mu nenáleží, pošle k nějakému odborníkovi a ne, že si bude myslet, že na všechno stačí sám ... Nepotřebuji super recepci a čekárnu (to teď mám), ale potřebuji normální péči. Poraďte mi, prosím, kam chodíte a zda jste spokojeni. Předem VELKÉ díky. smilesmile

Není tady

 

#2 26. 1. 2007 9:41

mimyy
♥♥♥----
Registrovaný: 4. 7. 2006
Příspěvky: 182

Re: Obvodní lékař (ka) Pardubice - prosím nepřesouvat

Ahoj,
co já vím a trošku se kolem lékařů pohybuji, tak praktičtí lékaři - tedy ti "dobří" mají docela plno a málokterý přijímá.
Já osobně chodím k pí Dr. Prekopové, původně jsem tam přecházela protože k ní chodila mamka, protože jí koukám do čekárny z okna, takže tak trošku hřeším na to, jestli tam je hodně lidí, nebo jestli mám ještě v klidu čekat. Asi určitě jsem trošku protekční, takže jsem nikdy nijak zvlášt dlouho nečekala.
Co vím a mám odkoukáno, tak ordinuje každý den, dvakrát týdně odpoledne a jezdí po návštěvách, ale to nevím jak to je zařízeno. Ráno se berou odběry, případně objednaní pacienti, kteří spěchají do práce. Poslední dobou mají protekci těhulky, které chodí na řadu okamžitě. To já když jsem čekala malou, tak jsem raději chodila na poslední chvíli, protože jsem se vždy bála, že pokud se s Dr nedomluvím, tak tam zkysnu.
Co se týče posílání třeba na rtg, na jiná odd, tak jsem vždy jen přišla, oznámila, poprosila.. pí Dr. k tomu něco řekla, ale vždy mi doporučenku dala.
Přeji a narazíš na supr doktora nebo doktorku a budu ráda, když se přidají další. A víme, jak to tady v Pce vypadá. Já co vím, tak slýchávám spíš o těch "horších" lékařích.
mimyy

Není tady

 
  • Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Obvodní lékař (ka) Pardubice - prosím nepřesouvat
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

f" class="listing_posts_title">Zubní kazy u ročních dětí? Smutná realita. Za...

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů