29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Pro Adámka plavky nebo plavací plenky, ručník, sprchový gel nebo mýdlo na umytí, věci na přebalení, krém na namazání po plavání. A pro tebe plavky, ručník, koupací čepici, pokud jí vyžadují, boty k bazénu, hřeben, já nosím i fén.
A víc mě nenapadá
Není tady
Tampónky na pořádné vysušení oušek.
A něco k jídlu
Není tady
A dobře naladěný miminko
Není tady
A ja jeste doporucuju oblibenou hracku, kterou je mozny dat do vody, nebo i dudlik, pokud pouzivate. Obcas se to hodi :-)
Není tady
Teď jak bylo o plavání v "Sama doma" tak tam měla maminka dudlík na té šnůrce a měla to přiskřípnuté na svoje plavky-to se mě zdá užitečné.
Není tady
Adamek si vždycky půjčí erární hračku a tu má narvanou v pusině po celé plavání.
Není tady
pry existuji nejake tampony do usi, aby malym detem do nich nenatekla voda, pouzivate je?
Není tady
Holky, mám takový dotaz !! Sice předčasný, ale hlodá mi kebuli
Může se třeba na bazén vzít např. autosedačka ??? Prostě do ní vložit ručník nebo něco, abych tam pak prcka mohla dát, než se třeba sama osuším, obleču a tak podobně...... ???
Není tady
Adule napsal(a):
pry existuji nejake tampony do usi, aby malym detem do nich nenatekla voda, pouzivate je?
Ne, vždyť voda zase vyteče...
Není tady
Stránky: 1