29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, chcela by som sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s Pilatesom. moja mamka by totiž trošku chcela vyformovať postavu, ale neviem či je lepšie chodiť niekam cvičiť, alebo stačí aj napr. DVD. má totiž trošičku problém zohnať nejaké centrum v Košiciach kde sa Pilates cvičí. vopred ďakujem za rady:)
Není tady
halo?
Není tady
Angelicek1 napsal(a):
ahoj, chcela by som sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s Pilatesom. moja mamka by totiž trošku chcela vyformovať postavu, ale neviem či je lepšie chodiť niekam cvičiť, alebo stačí aj napr. DVD. má totiž trošičku problém zohnať nejaké centrum v Košiciach kde sa Pilates cvičí. vopred ďakujem za rady:)
Já cvičím pilates doma s DVD. Krásně mi to zpevnilo postavu a narovnalo záda. Pokud mamka nikdy necvičila, měla by si na to asi nejdřív zajít do nějakého centra, aby jí instruktor mohl opravovat. Pokud cvičila, ani nemusí, není to tak těžké.
Není tady
Dik:)
Není tady
A chodila ste cvičiť Pilates, alebo niečo iné? My totiž nevieme nájsť nejaké centrum, kde sa cvičí Pilates, preto som myslela že by mohla najprv skusiť napr. aerobic a potom Pilates na DVD
Není tady
mám malý dotaz Frankie .... kterou z těch DVD máš .... hledala jsem na netu a našla jich spoustu, takže nastává můj odvěký problém a to je vybrat
Není tady
Angelicek1 napsal(a):
A chodila ste cvičiť Pilates, alebo niečo iné? My totiž nevieme nájsť nejaké centrum, kde sa cvičí Pilates, preto som myslela že by mohla najprv skusiť napr. aerobic a potom Pilates na DVD
Cvičila jsem všechno možné. Kick box aerobic, power jogu, ... vždycky mě něco na chvíli chytlo. Pilates je podobný té power joze a kalanetice, tak zkuste začít s tím
Není tady
tora napsal(a):
mám malý dotaz Frankie .... kterou z těch DVD máš
.... hledala jsem na netu a našla jich spoustu, takže nastává můj odvěký problém a to je vybrat
Cvičících dvd mám několi, je to moje úchylka
Seřadím je podle oblíbenosti:
1. Zoralates (to je upravený pilates, trochu náročnější) - zoracentrum.sk
2. Pilates 1: Posilování (cvičí Jennifer Kries)
3. Pilates 2: Tvarování těla (cvičí J.K.)
Není tady
ahoj, já mám dvd pilates 1 a 2 taky od J.Kries a mohu jedině doporučit, dlouho jsem vybírala a tohle je pro mě to nej...
jinak mám fitness jogu 1,2 -Klára Buzková, zatím jsem ji necvičila, ale kámoška si to pochvaluje, ale chce to vydržet cvičit, v případě zájmu vypálím (mám i jiné dvd)
Není tady
Pajulka: Prosim te, a to dvd od J.Kries, je na DVD vice treninku (napr. dva po 30minutach), nebo je to jen jeden 60 minutovy trenink? dekuji!
Není tady
Pajulko, já mám ty tři Dvd, jak je nedávno reklamovaly v tv, bohužel tam,ale nebyly popisky tak nevím, který je který mělo by to být nějaký zpevňující cvičení a tvarovací a je u toho i jídelníček.Potřebovala bych zpevnit zadek, nohy a bříško.Můžeš mi poradit?
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Pajulko, já mám ty tři Dvd, jak je nedávno reklamovaly v tv, bohužel tam,ale nebyly popisky tak nevím, který je který
mělo by to být nějaký zpevňující cvičení a tvarovací a je u toho i jídelníček.Potřebovala bych zpevnit zadek, nohy a bříško.Můžeš mi poradit?
Jak to, že nevíš, který je který? Sis to nepustila? Vždyť na začátku je nějaký úvod, ne, kde se říká, co to je a na co to je.
Není tady
Frankie, tak jsem si to konečně pustila úplně od začátkuu tak to jedno je zpevňovací, to druhý je nějakých 20 min. cvičení a to třetí je protahovací.
ang.-body basics,20 mins workout a body sculpting
takže to posilovací asi nemám takže co bude mít asi efekt z těchto tří tak to bude asi body sculpting - zpevňující - takže zkusím cvičit tohle
Ještě se zpetám za jak dlouho jsou tak vidět výsledky???
Není tady
Jednu dobu jsem fakt cvicila poctive, 3xtydne to dvacetiminutove cviceni a po 14-20 dnech jsem uvidela vysledek :-) Ale nebylo to jen tim cvicenim, jezdila jsem bezprostredne pred cvicenim 30 min rotopedu a nejak jsem i celkove jedla lepe.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Frankie, tak jsem si to konečně pustila úplně od začátkuu
tak to jedno je zpevňovací, to druhý je nějakých 20 min. cvičení a to třetí je protahovací.
takže to posilovací asi nemámtakže co bude mít asi efekt z těchto tří tak to bude asi body sculpting - zpevňující - takže zkusím cvičit tohle
Na zádech jsou vidět výsledky hned po prvním cvičení. Vždycky dva dny po výkonu chodím jako pravítko. Jinak na ostatních partiích, jsem viděla zlepšení asi tak po dvou třech týdnech. Cvičila jsem 2x týdně a prokládala to během 1x týdně cca 20 minut.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Frankie, tak jsem si to konečně pustila úplně od začátkuu
tak to jedno je zpevňovací, to druhý je nějakých 20 min. cvičení a to třetí je protahovací.
takže to posilovací asi nemámtakže co bude mít asi efekt z těchto tří tak to bude asi body sculpting - zpevňující - takže zkusím cvičit tohle
Tak pro upřesnění Máš Widsor pilates
Není tady
Dneska vyšlo v Mladé frontě dvd Pilates za 28,- Kč.
Není tady
Jo, z Mladé fronty si pilates kupuji, ale zatím mě to moc nedostala, čekala jsem, že to bude i lepší, ale za těch pár Kč, co bysme asi chtěli..
Není tady