29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Příspěvek píšu spíš kvůli tomu, abych se vypovídal. Jsem po dnešku fakt naštvanej sám na sebe.
Ve středu jezdí autobusem jedna holka. Když sem jel tim autobusem poprvý, tak se po mě koukala. Po ránu se takovej nejzranitelnější (nejsem rozkoukanej apod.)Já sem samozřejmě pohledy neopětoval. Další středu, kdy sem byl připraven ji oslovit, nejela. Dneska jela, v autobuse sem měl příležitost se rozmluvit s holkou z baráku. Když sem vystoupil, šel sem v metru vedle ní. Všechno zkazily její sluchátka - nedokázal jsem jí oslovit.
Sem docela zoufalej, zase budu muset počkat na středu a pak se přemoct - OSLOVIT jí.
Sem zbabělec, co řikáte?
Není tady
Nejsi zbabělec, naopak. Obdivuju tě, že jsi se hned rozhodl jí oslovit. Kdysi jsem taky potkávala v buse jednoho moc pěknýho kluka a koukali jsme po sobě, ale nikdy jsem se neodvážila ho oslovit a bohužel ani on se neodvážil. Zkus to příště, držím palce!
Není tady
JÁ TAKY DRŽÍM PĚSTIČKY, AŤ TO PŘÍŠTÍ STŘEDU UŽ VYJDE.
SE SVÝM PRVNÍM KLUKEM JSEM SE SEZNÁMILA VE VLAKU...A TAKY JSME PO SOBĚ PĚKNĚ DLOUHO JEN TAK KOUKALI, NEŽ SI DODAL ODVAHU A ŘEKL MI JEDNOU AHOJ,JÁ JSEM.... A PAK UŽ JSME SPOLU PROŽÍVALI TO NEJKRÁSNĚJŠÍ OBDOBÍ, NA KTERÝ PO LETECH STRAŠNĚ RÁDA VZPOMÍNÁM
Není tady
hochu tvoje starosti bych chtěl mít
jasně že nejsi zbabělec, spíš si myslím, že si udělal dobře, počky si radši až bude sama a bez sluchátek spíš si myslím, že by to dopadlo pořádným trapasem ....naznačovat holce ať si vytáhne něco z uší a pak do ní valit, to je pěkně uhozené, to by si o tobě spíš mohla myslet, že seš vidlák, počky si radši zase na středu
Není tady
Ach ta sluchátka!!!
Získal jsi alespoň čas promyslet si, co jí řekneš, co Ty na to?
Vidlák tedy rozhodně nebudeš, viď Celtiku
Není tady
Čím dřív ji oslovíš, tím líp. Já jsem takhle asi půl roku koukal po jedné holce, pak jsem se konečně osmělil, zkusil ji někam pozvat, ona hned odmítla a hotovo. Zbytečně jsem ztratil několik měsíců.
Není tady
Zažívám něco uplně podobnýho. Taky se každou středu potkávám na doučku s jedním klukem a často se na mě dívá.Ale já jako trotl si urputně čtu tu svoji knížku.Já prostě nejsem schopná se na něj podívat (ještě k tomu po tý matice)!! Jsem divná, no... Nevim čím to je, čeho se bojím?! Dyť se na mě často dívá a tak se mu asi nejspíš líbím?!
Na zastávce si tuhle středu stoupnul asi na krok vedle mě a natočil se směrem na mě. Nejspíš chtěl začít komunikovat, ale jakmile jsem se na něj (dokonce!!) podívala, uhnul pohledem. Je to patálie! Byla bych ráda, kdyby mě oslovil, protože já to asi fakt nedokážu.
Proto dobrá rada nad zlato : Oslov tu holku, bude moc ráda!
Hodně štěstí při "lovu" !!
Není tady
Ra napsal(a):
Ach ta sluchátka!!!
Získal jsi alespoň čas promyslet si, co jí řekneš, co Ty na to?
Vidlák tedy rozhodně nebudeš, viď Celtiku![]()
Není tady
Minule se jí večer viděl a když vystupovala z autobusu tak sem jí oslovil. Bylo to takové krátké, docela ochotně mi ho dala. Další den jsem jí psal, neodpověděla.....2x sem se jí pokoušel volat, nikdo to nezvedal.....Holt budu muset dál hledat.
Třeba si myslela, že sem děvkař, když sem jí řekl: "To je zajímavý, že Markéty jsou vždycky takový pěkný holky."Ale už to nebudu rozpitvávat, asi nemá už zájem....
Není tady
Předpokládám, že ti dala telefonní číslo možná že to nějak spletla
nebo jí to připadá moc hrrrr
ale zkus to znovu , nejlépe je když si to příští středu vysvětlíte
Není tady
To je krásné....
nejsi zbabělec. Ještě si chvilku s tou myšlenkou hrej, vždyť je to krásné. Sni o tom, jak ji oslovíš... ale pak to udělej. Protože jen snít není dobré!
Držím palce. Napiš jak to dopadlo!
Není tady
Už to nějakej pátek bude. Dala mi celkem ochotně číslo, když sem jí psal neodpovídala, pak sem jí zkoušel 2x volat, asi to nebrala.
Jinak sem nedávno mluvil s kámošem, celkem mě překvapilo když mi řek že bydlí pod nim...Prej už měla kluka
Není tady