29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alku, víš, ta dívka z autobusu ti možná vstoupila do cesty ne proto aby jsi se s ní seznámil, ale proto aby jsi se na téhle situaci naučil něco o sobě, o svém sebevědomí, o tom jak nepropást další šance..Něco se máš naučit, abys tu další šanci, tu opravdovou a úžasnou, nepropásl...
Takových šancí, které jsme si nechali ujít, máme každý habaděj. A ještě po letech si vzpomeneme a říkáme si, kdybych já byl býval..., kdybych byl rychlejší, odvážnější, sebevědomější, lepší, ...chjo...
Ale věř, že vše je jak má být. Všechno to v sobě najdeš díky této zkušenosti. Takže zlehka a s úsměvem.
Upravil(a) poletucha (7. 2. 2007 23:20)
Není tady
Ahoj, tak včera večer sem jí znovu potkal a nenechal už jsem si ujít příležitost. Oslovil jsem jí, dala mi číslo. Na to že zase měla sluchátka, tak nebyla překvapivě jaksi zaskočená. Bylo to docela krátké. Dneska jí zkusim někam pozvat abychom si trochu popovídali. Akorát je tu takovej háček, že u nás ve městě (okraj Prahy) neni žádná kavárna nebo tak. Doufám že se neurazí, když jí pozvu do restaurace....
Není tady
No vidíš ....asi na to celou dobu čekala ...
Třeba ta restaurace bude i lepší.....užijte si to, oba
Není tady
To bylo strachů . A zvládl jsi to
!
:-(Psal jsem jí, neodpověděla.....2x sem se jí pokoušel volat, nikdo to nezvedal.....Holt budu muset dál hledat.
Třeba si myslela, že sem děvkař, když sem jí řekl: "To je zajímavý, že Markéty jsou vždycky takový pěkný holky."Ale už to nebudu rozpitvávat, asi nemá už zájem....
Není tady
Kdyby neměla zájem, číslo by Ti nedala. Udělal jsi to dobře. Nech jí čas. Jistě odepíše. Teď je na tahu ona. Projevil jsi zájem, fajn. Uvidí se. Ty nemáš vůbec trpělivost!
Není tady
Hm, spíš to vidím, jak říká Alk, nemá zájem...... Kukaj Alku, pro jedno kvítí slunce nesvítí...... Asi tak. . Hledej dál.....