Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 1. 2007 15:34

Alk
♥♥-----
Místo: Praha

Holka z autobusu

Příspěvek píšu spíš kvůli tomu, abych se vypovídal. Jsem po dnešku fakt naštvanej sám na sebe.
Ve středu jezdí autobusem jedna holka. Když sem jel tim autobusem poprvý, tak se po mě koukala. Po ránu se takovej nejzranitelnější (nejsem rozkoukanej apod.)Já sem samozřejmě pohledy neopětoval. Další středu, kdy sem byl připraven ji oslovit, nejela. Dneska jela, v autobuse sem měl příležitost se rozmluvit s holkou z baráku. Když sem vystoupil, šel sem v metru vedle ní. Všechno zkazily její sluchátka - nedokázal jsem jí oslovit.
Sem docela zoufalej, zase budu muset počkat na středu a pak se přemoct - OSLOVIT jí.
Sem zbabělec, co řikáte?

Není tady

#2 24. 1. 2007 15:37

Nick3594
Host

Re: Holka z autobusu

Ale jdi ty, to je nesmysl. Jsi nesmělý a ne zbabělý. Jestli se jí bojíš oslovit, připrav si papírek se vzkazem. Jsi úžasná a bla bla, rád bych tě znovu viděl a své tel. číslo smile a ten jí vraž do ruky. A za týden jí můžeš zkusit oslovit smile. Tak vzhůru do toho! Držím palce smile.

Upravil(a) lvice (24. 1. 2007 15:38)

#3 24. 1. 2007 15:40

Svas
♥♥♥♥♥--

Ale jdi ty, brepto, nejsi zbabělec. Lvice má pravdu, zkus jí to napsat nebo se "přemož" - to je úžasnej výraz pro danou situaci - a oslov ji tehdy, když nemá na uších sluchátka. Ona tě neukousne. Držím palce.

Není tady

#4 24. 1. 2007 15:45

Alk
♥♥-----

Tady jde o to že mi je 18...
Jinak ta holka už se mnou asi nepočítá, sedla si na konec autobusu....Njn nic jinýho než to oslovení mě nezbývástyrka

Není tady

#5 24. 1. 2007 15:49

Svas
♥♥♥♥♥--

No tak se pochlap a oslov ji, co se stane jinýho, než že to nevyjde a budeš na tom stejně jako teď. Je ti 18 a jí?

Není tady

#6 24. 1. 2007 15:53

Nick3594
Host

No a co že je ti 18? Nesmělost s věkem vůbec nesouvisí !!!!!! No jo, to je těžký, ty už sis to vlastně sám namaloval, že tě nechce dumbom. Tak chceš jí nebo ne? Nic není zadarmo, aneb bez práce nejsou koláče reta. Takže přestaň spekulovat a nech to na ní, zda tě bude chtít nebo ne a udělej ten první krok, pokud o ní stojíš. Jak ona chudinka může vědět, že o ni máš zájem, když jsi jí to nedal najevo? Tak šup šup a příští středu tady chci vidět výsledek tvého hrdinského činu smile. wink

Upravil(a) lvice (24. 1. 2007 15:54)

#7 24. 1. 2007 16:08

Svas
♥♥♥♥♥--

No jasně, Alku, jak má ta holka vědět, že se ti líbí? Když po tobě koukala, dělals mrtvýho brouka, tak jak to má poznat? No jo, je to na tobě, jsi na tahu.

Není tady

#8 24. 1. 2007 16:10

Buba 1
♥♥♥♥---

Mas sladkych 18....... posluchni lvicu stolt tummenupp

Upravil(a) Buba 1 (24. 1. 2007 16:11)

Není tady

#9 24. 1. 2007 16:11

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

To, že si sedla dozadu nemusí nic znamenat, neboj se a oslov jí

Není tady

#10 24. 1. 2007 23:32

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Dej se s ní do řeči normálně, zkus zapomenout, že se Ti tak líbí. Už z prvních vět poznáš, jestli ji hovor otravuje, nebo ho vítá. Ještě lepší by bylo, abys jel s někým, kdo ji nenápadně bude pozorovat, než hovor začneš a při něm. Takový nestranný pozorovatel může být moc užitečný a nápomocný. Přímý účastník toho obvykle moc nezaznamená. Kolikrát po sobě dva koukají a jenom ta nesmělost překonat prvotní bariéru je tak velká, že z toho není nakonec nic. Hezky ses nám tu rozpovídal, zdá se, že mluvit umíš. Jistě dáš dohromady třeba "To je radost, tohle cestování, když si ráno vzpomenu, že se budu zase mačkat v autobuse, nejradši bych nevstával vůbec." Ale jestli má sluchátka, to snad aby ses jí zeptal, co poslouchá pěkného. Mezi námi, my holky docela dobře poznáme, jestli po nás někdo kouká a že se mu možná líbíme. Ona si jistě sedla jinam, aby Tě konečně vyprovokovala k akci. klidně se jí zeptej, jestli s někým chodí, abys věděl, že na ní nemáš myslet. Že Tě to rozptyluje při učení a takhle že by sis ji rovnou zakázal. A bude to! Neboj, ono Tě neubude. Nemysli, všichni to máme zpočátku stejně těžké. Ty první věty, co na ně oba tolik čekají, nám málokdo usnadní! A mohli bychom mu trošku pomoct. Kdo se seznámil v autobuse a jak, ven s tím!

Není tady

#11 25. 1. 2007 9:14

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Když mi bylo 18,
tak po mě jednou v autobuse koukal nějaký kluk. Dělala jsem, že nejevím zájem, byla jsem velmi nesmělá.
A pak, když jsem seděla, na klíně bundu, položil na ni žvýkačku( zabalenou) s papírkem - tel. číslem.

Jak to dopadlo? Kdybych tenkrát nezačínala jeden svůj vztah, asi bych mu zavolala. Bylo to hezké.

Vůbec se neboj, jdi do toho, nemáš co ztratit.

Není tady

#12 25. 1. 2007 10:22

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Taky si myslím. Ten papírek s číslem si mi zdá dobrý nápad. Když to vezmu podle sebe, taky jsem nesmělá a kdyby mě někdo oslovil takhle znenadání v autobuse asi bych z toho byla dost v rozpacích. Takhle bude mít čas zareagovat.

Není tady

#13 25. 1. 2007 12:24

Petuna
♥♥♥♥♥--

Dozadu si sedla, protože jsi ji předtím ignoroval, tak Ti dala najevo ,že se Ti vnucovat nebude. Hele jsi na tahu!!!

Není tady

#14 25. 1. 2007 18:42

Alk
♥♥-----

Petuna napsal(a):

Dozadu si sedla, protože jsi ji předtím ignoroval, tak Ti dala najevo ,že se Ti vnucovat nebude. Hele jsi na tahu!!!

Jj, to mě taky napadlo. Jak se cítí holka, když se o něco pokusila, a kluk jí ignoroval? Dotkne se jí to?
Někde sem četl takový rčení že "Ženu nejvíc mrzí, že nevzbudí touhu". Jasně že je to jenom nějaký rčení ale věřim že v tom ta pravda bude:-)

Není tady

#15 25. 1. 2007 18:45

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

kašli na teorie čím dýl budeš přemýšlet tím budeš mít větší trému, prostě se jí zeptej jestli by někdy nešla do kina a uvidíš.

Není tady

#16 25. 1. 2007 19:56

Konvalinka
♥♥-----

Alk napsal(a):

Příspěvek píšu spíš kvůli tomu, abych se vypovídal. Jsem po dnešku fakt naštvanej sám na sebe.
Ve středu jezdí autobusem jedna holka. Když sem jel tim autobusem poprvý, tak se po mě koukala. Po ránu se takovej nejzranitelnější (nejsem rozkoukanej apod.)Já sem samozřejmě pohledy neopětoval. Další středu, kdy sem byl připraven ji oslovit, nejela. Dneska jela, v autobuse sem měl příležitost se rozmluvit s holkou z baráku. Když sem vystoupil, šel sem v metru vedle ní. Všechno zkazily její sluchátka - nedokázal jsem jí oslovit.
Sem docela zoufalej, zase budu muset počkat na středu a pak se přemoct - OSLOVIT jí.
Sem zbabělec, co řikáte?

DO NOT WORRY ! par

Není tady

#17 26. 1. 2007 8:43

Nick3594
Host

Alku, dám ti dobrou radu, nepřemýšlej nad tím coby kdyby, vytváříš si v hlavě zbytečný guláš a domněnky. Prostě tu dotyčnou oslov, dej jí tel. číslo, pozvi na kávu, do ZOO, to je fuk. Pokud ti hned řekne, že díky, ale ne, není co řešit. Pokud pozvání přijme, je to na dobré cestě. Nevím, proč to zbytečně analyzuješ předem. Děláš si z hlavy atomovou elektrátnu a dle mého názoru úplně zbytečně. smile

#18 26. 1. 2007 13:28

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Ahoj Alku, to,co popisujes jsem ja zazila pred 10-ti lety. Tehdy jsem take jezdila rok stejnym autobusem a potkavala se 2x tydne s klucinou,co na me pokukoval, nez me oslovil,tak mu to trvalo 3 mesice. Ale proc to pisu, take rikal,ze hledal odvahu,ale on to mel o to horsi,ze kazde rano s nim jezdili jeste minimalne dalsi 2-3 kamaradi a nechtel se nejak ztrapnit,ale nakonec to provedl tak, ze vystupoval posledni,kdy uz ti ostatni kamaradi byli venku a otocil se a krome mrknuti rekl ahoj a ze od ctyr na me bude cekat na dane zastavce,kde spolu nastupujeme....A opravdu tam cekal a musim rict,ze to bylo osudove setkani a melo to uzasne kouzlo......smile Takze ostych hod za hlavu a drzim pesticky.

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#19 26. 1. 2007 15:15

aja000
♥♥-----

alku,holky ti radí dobře...nejvíc se mi to líbilo s tou žvýkačkou...nápadité..má čas na rozmyšlenou...a můžete si poslat ssm....takže ostych stranou.....možná na to čeká....až něco podnikneš..a oslovíš ji ....

Není tady

#20 31. 1. 2007 15:38

Alk
♥♥-----

Tak dneska sem byl na to oslovení docela ready:-), ale zase nejela ona. Jsem fakt idiot, že jsem s tim tak otálel. Nejhorší na tom je, že sem byl rozmluvenej (předtim sem byl u doktorky), a teďka budu muset doufat, aby příště jela:-( Njn, sice pro jedno kvítí, slunce nesvítí, ale moc sem se s tim patlal. Prostě mi připadá že sem minule propásl příležitost...

Není tady

#21 31. 1. 2007 17:27

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Alk

čím dýl ti to bude trvat tím horší to pro tebe bude, pač budeš nervoznější ještě víc

Není tady

#22 31. 1. 2007 18:56

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Neboj a zkus to, do toho! Ještě se naskytne příležitost když tím autobusem jezdívá! A když nebudeš rozmluvenej tak hoď významný pohled a usměj se!

Strach je malá smrt...

Není tady

#23 31. 1. 2007 20:53

Konvalinka
♥♥-----

Hlavně nějak normálně, ne žádný opatlaný řečičky. wink

Není tady

#24 7. 2. 2007 11:24

vladimira
♥♥♥----

Alku,
jak to dopadlo??? Je něco nového???
:-)

Není tady

#25 7. 2. 2007 15:36

Alk
♥♥-----

Zase nejela:-( Prostě a jednoduše jsem minule propásl šanci, no. To sem celej já:-(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí