29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky nepatří to sem ale asi již týden mě pobolívalo podbřišek jakoby okolo močového měchýře a ted se k tomu přidali záda pod ledvinami.... jevím zda je to je nastydnutim:( tehotensky test jsem si shodou okolností dělala včera... a byl negativní a řekla bych že těžko budu těhotná menses jsem mela pred třemi týdny a posldni sex i když z toho už šílím před měsícem:(
Upravil(a) kris... (23. 1. 2007 17:28)
Není tady
kris... napsal(a):
ahojky nevim jestli to sem patří ale asi již týden mě pobolívalo podbřišek jakoby okolo močového měchýře a ted se k tomu přidali záda pod ledvinami.... jevím zda je to je nastydnutim:( tehotensky test jsem si shodou okolností dělala včera... a byl negativní a řekla bych že těžko budu těhotná menses jsem mela pred třemi týdny a posldni sex i když z toho už šílím před měsícem:(
No, to sem asi fakt nepatří:-)) To vypadá na zánět močových cest / močového měchýře...
Není tady
kris... nezlob se , ale v necelých 15 si stěžovat že jsi neměla sex měsíc?
Asi jsem moc stará, ale zdá se mi to trošku brzy. A pokud si chceš užívat , musíš to nést i s následky, možné těhotenství a dítě takto brzy, nebo potrat se všemi riziky.
Antikoncepce se snad dává od 15 tak to už není tak dlouho.........
Není tady
Mámprosím jen takovýto dotaz.Manželkamá poslední dobou dost velké bolesti v pase které jí přecházejí jaoby od ledvin k podbříšku. jistěasi bude třeba lékař..ale jen se ptám .Děkuji Venda
Není tady