29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marku -- myslíš, že ač budeš křičet do světa možná pravdivé a opodstatněné názory, že Tě někdo bude poslouchat ?
Mám na mysli z těch, co sedí nahoře a jejichž zájmy naše postoje na cokoli nijak neovlivní ?
Není tady
Tady je opravdu odborný materiál - nikoli omezené nebo bulvární názory :
http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=8539
jsem zasadne proti!
Není tady
jj přesně ! ať si to strčí do P...... ,. my jim tu dovolíme protiraketovou základnu a budeme první koho budou potom nepřátelé bombardovat.....ať si amíci vylížou zadky......
Není tady
Petr, prečo sa vlatne pýtaš, koho som volil? Aký to má význam pre túto tému?
Není tady
Popelka, ja verím tomu, že realitu dokážeme ovplyvniť už tým, že k niečomu zaujmeme nejaký jednoznačný postoj. Verím tomu, že či povieš základniam (alebo čomukoľvek) "áno" alebo "nie", tak ovplyvníš výsledok...
Upravil(a) Marek_ (28. 1. 2007 19:26)
Není tady
Maxík napsal(a):
Tady je opravdu odborný materiál - nikoli omezené nebo bulvární názory :
http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=8539
Maxík, prečítal som si ten bulletin. Čo sa týka spracovania a informatívnej stránky, jedná sa naozaj o odborný materiál. Ale je naozaj, a to nemôže nikto poprieť, jednoznačne zameraný na propagáciu základne. Uvádza desiatku výhod a iba jedno riziko a aj v ňom ako "argument" používa informáciu, že americká základňa sa ešte nikdy nestala cieľom teroristického útoku. Nad tým sa len pousmievam...
Ak si dobre spomínam, tak na jeseň, resp. začiatkom zimy minulého roku bol v Bagdade zničený najväčší americký sklad zbraní v Iraku. Škoda bola vyčíslená na jednu miliardu USD. V komlexe trvali výbuchy celé 2 hodiny a zahynulo v ňom vyše 300 amerických vojakov. Ak toto nieje útok na americkú základňu, tak potom už neviem čo. Túto informáciu sme si v hlavnom informačnom prúde, samozrejme, nemali možnosť vypočuť... niekto dôsledne vyberá, čo sa nám do uší má dostať a čo nie...
Upravil(a) Marek_ (28. 1. 2007 19:50)
Není tady
Tak jsem chtěl tohle téma založit v politický části stránek a najednou ho vidim tady.
Musim říct že to jsou teda hlášky co se tady dají přečíst..... USA se prý zařadí po bok komunistického SSSR a fašistického Německa Sakra nějak jsem si nevšim že by se nás Hitler nebo Brežněv ptali jestli sem můžou vpadnout, vy jo?
Prý budeme ozářený..... no jasně a děti nám pak začnou chodit pozpátku, to jste nevěděli? Stačí zajet do jinejch států kde mají USA radary nebo základny a tu hrůzu sami uvidíte
Zrovna včera jsem čet bezva článek od J.X.Doležala (ano, toho feťáka )o radarech v Předposralistánu. Kdo chce ať si klikne http://zpravy.idnes.cz/radary-v-predpos … _nazory_dp
Pro ty kteří jsou líní číst ocituju jen základní myšlenku
"........radar je, respektive - jeho umístění na našem území - možnost, jak nějak relevantně stvrdit a deklarovat skutečnost, že Česká republika nechce být pouze konzumentem bezpečnostních výhod."
Takže já za sebe říkám VÍTEJ US ARMY! Už jen proto abych se mohl kochat protaženejma xichtama našich soudruhů a jim podobnejch bastardů.
http://www.prozakladnu.cz/
P.S. Samozřejmě pokud se někdy v budoucnu probudím a pod oknama mi budou dunět pásy amerických invazních tanků, nad hlavama budou kroužit F16 a v televizi budou říkat něco o internacionální pomoci USA, tak budu první kterej vstoupí do český armády a půjdu si to s nima vyřídit
Není tady
Výživný je i srovnání centra Bagdádu a našich Brdských lesů........ ano v centru Bagdádu byl zničenej sklad zbraní US army tak je přece logický že v Brdech hrozí totéž
Achjo
Není tady
http://www.ksm.cz/
http://revo.revoluce.info/
http://www.ksc-cssp.komunisti.sk/
http://www.sds.cz/
Fuj, nechci patřit k těmto lidem.......
Upravil(a) Jeňýk (28. 1. 2007 22:58)
Není tady
Marku, ptal jsem se, abych věděl, na které straně politického spektra stojíš. A nemýlil jsem se. Podle mého mínění jsou proti stanici lidé s bolševickým/levicovým/ smýšlením. Brát a nic nedávat. V případě nějakého konfliktu nejsme schopni se sami ubránit. Takže potřebujem pomoc. A nic není zadarmo. Radar je nejmenší zlo. Takové radary jsou po celé západní Evropě, takže musí být i u nás. Hotovo. A Česko je skutečně střed Evropy. To, že se neobrátili amici na vás je jen proto, že u vás vládne bolševická banda v čele s Ficem. Ale to je vaše věc, koho jste si zvolili. To, že jste nás předběhli ve všech směrech není zásluha nynější vaší vlády. A že my zaostáváme za vámi je zase důsledek vládnutí bolševiků u nás v čele s Paroubkem. A přitom je mně jasné, že nebýt u vás půl milionu cigošů, těžko bysme vás dohnali. Takže nyní cestou ke světlým zítřkům. U vás Venezuela u nás USA.
Není tady
Petr, a na ktorej strane politického spektra stojím?
A ešte mi povedz, prečo tak usudzuješ?
Není tady
Niekoľkokrát tu zaznel názor v zmysle, že keď sme/ste v NATO, mali by sme sa podľa toho správať a akceptovať záväzky, ktoré nám z tohoto členstva vyplývajú. A viete o tom, že táto základňa nemá s NATOm nič spoločné? Jedná sa o americkú základňu, nie základňu NATO.
Není tady
Marku, to víme. Ale také víme, že NATO si bez USA ani "neprdne".
Přečti si pořádně můj příspěvek, tam pochopíš, kam jsem tě zařadil.
Přečti si článek od Doležala, dnes je na NP. Tam je, podle mého mínění, celá pravda.
http://neviditelnypes.zpravy.cz/udalost … litika_wag
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
jj přesně ! ať si to strčí do P...... ,. my jim tu dovolíme protiraketovou základnu a budeme první koho budou potom nepřátelé bombardovat.....ať si amíci vylížou zadky......
![]()
![]()
jojo naprosto s Tebou souhlasim...a navic ze na tom uzemi kde ma byt jejich radar nemaji platit ceske zakony?Nojo tak to zacina...takovej malej kousicek ameriky v ceskem state...pak to bude o par km dal treba jina zakladnicka s americkyma zakonama a nez se nadejem tak se nase deti budou jmenovat povine George nebo Jim jinak nebudou moct do skoly:))))
Jsem zasadne proti!Uz jen kvuli tomu ze kdyz na amiky rusove poslou nejakej pozdrav v podobe neceho jadernyho a radar to zaznamena a amici to budou chctit znicit myslite ze budou cekat az to doleti k nim aby to znicili?Nene hezky co nejdal od nich...ten prach je svinstvo tak at si ho uziji jini...noco oni z toho preci vyjdou jako zachranci kdyz tu raketu znici:)Prach uz je vedlejsi:)))))
Není tady
Petře, nevím, ale vaše srovnání volič levice/pravice - nesouhlas/souhlas se základnou mi nějak vůbec nevychází... zadám-li do této vaší rovnice sebe nebo lidi z okolí o kterých vím jejich názor... nemyslím si, že by to až tak souviselo.
Není tady
Petr10 napsal(a):
Marku, to víme. Ale také víme, že NATO si bez USA ani "neprdne".
Čo tým chceš povedať?
Petr10 napsal(a):
Přečti si pořádně můj příspěvek, tam pochopíš, kam jsem tě zařadil.
A ja sa pýtam, na základe čoho súdiš?
Není tady
Petře obávám se že to je neprůstřelný
Tady už se píše o "ruským jaderným pozdravu" přestože o ruský hrozbě už se nemluví od roku 1989
Ono se říká že slaboch musí mít stále vytvořeného jakéhosi nepřítele na kterého lze svalit vinu za veškeré svoje životní neúspěchy. No a dneska jsou to, mimo jiné i ti bohatí a velcí Američané jejichž jediným zájmem je, aby se naše děti jmenovali George a Jim.
Jen nechápu jak je možný že když jsme tak hrdej národ proč na nás před vánocem všude vykukoval Santa Claus a pod jeho dozorem se lidi rvali o dárky. Ajooo to vlastně zase ti ošklivý Američani nám ho vlastnoručně do těch obchodů nacpali a my nebožáci se nemohli bránit
Upravil(a) Jeňýk (29. 1. 2007 9:43)
Není tady
Fiono, kdopak je v parlamentu proti radaru? Komunisti, bolševici to odmítají také, zeleňáci jsou neroznodnutí. Za určitých podmínek souhlasí.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Petře obávám se že to je neprůstřelný
![]()
Tady už se píše o "ruským jaderným pozdravu" přestože o ruský hrozbě už se nemluví od roku 1989
Ono se říká že slaboch musí mít stále vytvořeného jakéhosi nepřítele na kterého lze svalit vinu za veškeré svoje životní neúspěchy. No a dneska jsou to, mimo jiné i ti bohatí a velcí Američané jejichž jediným zájmem je, aby se naše děti jmenovali George a Jim.
Jen nechápu jak je možný že když jsme tak hrdej národ proč na nás před vánocem všude vykukoval Santa Claus a pod jeho dozorem se lidi rvali o dárky. Ajooo to vlastně zase ti ošklivý Američani nám ho vlastnoručně do těch obchodů nacpali a my nebožáci se nemohli bránit
Hele Jeniku kdyz ty Amiky tak zeres tak se za nima odstehuj a zakladnu si postavte tam ne?Proc by si proboha meli amici stavet zakladnu v nasi cesky republice?A jeste kdyz by na tom uzemi neplatily cesky zakony????To ti prijde o.k?Dovolili by snad oni nam neco takoveho?NE!Jenze cesti politici jsou vlezprdelkove a penezchtivi ze...Hm?A Santa Clause at si taky strci za klobouk...verim ze je spousta lidi ktery maji porad jeziska a ne santa Clause!Doufam ze bude referendum a takovy lidi jako si ty utrou!Jinak nic ve zlym...je to jen muj nazor.CR je nase a uzemi na ni je taky nase tak proc ho davat jinym?A jako sorry ale kazdyho alespon trochu rozumnyho cloveka musi napadnout ze prvni misto ktere se musi znicit je misto ktere by mohlo nejake rakety prozradit...a jake to je misto?No preci to v CR ze...
Není tady
to Jeňýk :Jo jinak koukala jsem ze tu petici moc lidi od 16.8 nepodepsalo....jsem rada ze rozumnejsich je prece jen vic.)))
Není tady
No, téma se "rozpestřilo", ale původní bylo: Co tomu říkáte...? Já nejsem politik, ale s takovýmhle "vlezdoprdelismem" by měli naši "mocipáni" jít k šípku! Kdyby něco podobného američané potřebovali, postavili by si to v německu a proč to neudělaj? Protože je němci "vypalistrovali" všechny, včetně civilního zabezpečení, ještě, když měli marku! My jsme pro EU okrajovým státem, něco, jako třetí zóna a tak se vlk nažere a koza zůstane celá... Krom toho v dnešní době není potřeba žádného "protiraketového zařízení"... z dnešní technikou svoji bezpečnost, (či koho to zase chtějí "demokraticky" chránit?), mohou američané bránit od stolu a nemusí utrácet za zařízení, které má doma každý hacker, s připojením na satelit... Krmí nás a my se necháváme... Kdo z toho hrabe prachy? Já ne, vy asi taky ne, extra důležitost pro nás - Čechy, to nemá a naše území je tak prťavý, že jako by ve světovém měřítku nebylo...tak komu se to hodí do krámu? Kdo komu co slíbil a za co? Fakt je, že ať se nám to líbí, nebo ne, stejně si ONI udělají po svým a já, ani vy, tomu nezabráníme... Jediný, na co máme nárok (zatím) je tohle fórum... Jo a taky platit daně na podobný zhůvěřilosti...
Hnusný, co?! Zvlášť, když si to jeden uvědomí...
Není tady
Hellgo, kdybyste to více sledovala, tak byste věděla, že v Německu je několik radarových stanic, tak jako v celé západní Evropě. Samozřejmě mohou amíci bránit svou bezpečnost od stolu. Máte pocit, že radar u nás bude chránit bezpečnost amíků? To snad ne. Není to náhodou kvůli evropským státům? Která další země má satelitní naváděcí systém kromě USA? Možná Rusko a to je vše. A arabáši se chystají. Oni jsou schopni to ve jménu Allaha spustit. Co budete říkat potom???
Není tady
Petr, Ty si vážne myslíš, že protiraketová základňa má "chrániť" európske štáty a nie USA? Nežartuješ?
Upravil(a) Marek_ (29. 1. 2007 13:35)
Není tady
Milá elementko, kdyby se všichni řídili podobnýma názorama jako máš ty, včetně těch zpropadenejch Amíků tak se tvoje děti nejmenujou Pepíček a Mařenka ale Hörst a Gertruda.
Ono je to takový typicky český "hlavně ať nás do ničeho nezatahujou", my jsme přece Čecháčkové, nikomu nevadíme, jsme děsně nenápadný a tak proč by nám chtěl někdo ubližovat. No a koncekonců když by nás např. Arabové napadnuli tak postavíme pár mešit a zas se nějak domluvíme..... hajlovali jsme na Václaváku, šmelili naftu s Rusama tak proč bychom pár let zase nechodili do mešit.
Víš zkus někdy vyrazit někam dál než do Chorvatska nebo k Mácháči, uvidíš že nikoho nezajímá že jseš ta skvělá a nikomu neškodící Češka. Pro všechny budeš "bílá bohatá zápaďačka" určená k oškubání a v leckterých státech i něco jako velmi povětrná dívčina svolná ke všemu.
Můžu tě ujistit že pokud chceš žít opravdu v bezpečí tak se budeš muset odstěhovat někam do Antarktidy mezi tučňáky a to si taky nejsem jistej. Pokud bydlíš jednou ve středu Evropy, máš bílej obličej, auto a splachovací záchod...... tak pro náboženskýho fanatika odněkud z Íránu jseš nevěřící pes určenej k násilnému obrácení na víru popřípadě likvidaci.
Takže já jelikož se nepovažuju za nic míň ani víc než průměrnej Němec, Ital, Francouz nebo Američan a jednou patřím do takzvaný "západní civilizace" tak do ní chci patřit se všema výhodama ale i nevýhodama. Proč bych měl chtít nějakou obranu mojí země když ani nejsem ochotnej pro to něco udělat????? To nemluvim o tom že onen radar se 99% čecháčků ani nedotkne a jeho existenci u nás ani nezaznamenají.
Víš ta petice "pro základny" je akce pár vysokoškoláků bez jakýkoliv podpory ze stran médií nebo politickejch stran, pro to ten vcelku malej počet podpisů. Samozřejmě se to dá ale vysvětlovat tak že kdo to nepodepsal tak je automaticky proti základně
P.S. Jak jsi přišla na to že žeru Amíky????? Nemám k tomu jedinej důvod
Není tady