29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marku, vůbec jsi neodpověděl. Která země podle tvého názoru?
Není tady
Myslím si, že najväčšiu hrozbu pre svetový mier v súčasnosti predstavujú USA (ktoré sú ovládané Izraelom) pre svoju agresívnu zahraničnú politiku, kedy sa neštítia kvôli nerastnému bohatstvu a ziskov zo zbrojného priemyslu napádať suverénne štáty a prelievať krv nevinných ľudí pod záštitou "vojny proti terorizmu"... a "šírenia demokracie"...
Upravil(a) Marek_ (24. 1. 2007 10:17)
Není tady
Já jsem taky proti
Není tady
Marku, mám diamerálně odlišný názor než ty. My dva spolu nemůžeme diskutovat. Nás nebude ohrožovat radarová stanice, nás ohrožují arabští teroristé. Protože kdyby nebyl Korán a slavný Aláh, tak nemusí být ani radar. I tak tě přeji krásný den.
Není tady
Petr, treba si ale položiť otázku, prečo vôbec arabský terorizmus existuje... keby k Tebe do domu napochodovali cudzie vojská, vyvraždili Tvoju rodinu kvôli "šíreniu demokracie", nebol by si nasratý? Týmto zase neobhajujem to, že sa mstia... násilie plodí násilie...
Upravil(a) Marek_ (24. 1. 2007 10:26)
Není tady
Marku, ještě jsem si vzpomněl. Máš pocit, že Iraq byla mírumilovná země? Kdopak napadl Irán? Kdopak napadl Kuvajt? Kdo používal chemické zbraně proti svým lidem?
Není tady
Marku, kde bydlíš? Já žil na Slovensku pět roků.
Není tady
Áno, bývam na Slovensku. Polož si takúto otázku: prečo USA nejdú "šíriť demokraciu" do Afriky? Je tam plno štátov, ktoré majú despotických vládcov... čo myslíš, prečo? Nieje Ti podozrivé, že "šíria demokraciu" v štátoch s najväčšími zásobami ropy na svete?
Není tady
V Afganistanu je ropa?
Není tady
Cez Afganistan je potrebné vybudovať ropovod (ktorý sa už buduje) a s ktorým Taliban nesúhlasil... preto bol Afganistan napadnutý, Taliban zvrhnutý a bola dosadená proamerická vláda... ale to všetko v tých dokumentoch, ktoré som odporučil, je... a ešte omnoho viac... a ďalší na rade je Irán s obrovským nerastným bohatstvom...
Upravil(a) Marek_ (24. 1. 2007 10:43)
Není tady
Muslimové jsou nebezpečný nejen lidem s jiným náboženstvím, ale i sami sobě. Ve jménu Aláha zavraždí znásilněnou dceru, zabíjí se navzájem a obětují se navzájem a dobrovolně. Mám z nich strach, přesto si myslím, že USA nejsou Bohem světa, aby soudili a rozhodovali. Jsou "jen" nejsilnější stát na světě a dost často toho zneužívají a využívají pod různými záminkami.Teď k nám chtějí umístit radar pod záminkou našeho bezpečí. a nechtějí přiznat ty negativa s tím související.
Není tady
Opravdu nemám strach, že by se na tohle téma dělalo referendum. Myslím, že už je stejně dávno rozhodnuto a příslušné kapsy řádně namaštěny, ale kdyby už tahle hypotetická situace nastala, byla bych proti. Mimochodem, dostal mě argument jednoho našeho politika (nejsem si jistá, snad to byl Čunek), že příchod americké armády do naší země bude mít velký ekonomický přínos, protože těch 200 Američanů se tady musí taky najíst...
Nic ve zlém, ale pochybuju, že naši ekonomiku vytrhne stravování dvou stovek lidí...
Není tady
Přítomnost cizí armády na našem území je protiústavní.Občané nebudou schopni aktivity nijak kontrolovat - nepodléhá námi zvoleným zástupcům.
USA se tak v naší historii postaví bok po boku fašistickému Německu a komunistickému Rusku. I jejich přítomnost tehdejší mocní vítali.
Narozdíl od prohlášení našeho prezidenta si myslím,že už je stejně rozhodnuto.Proto i ona smířlivost některých politiků.Bližší košile než kabát.
Militantní politik je vždycky nebezpečný, lhostejno které náboženství vyznává.Nás je stále nutné kulturnět,osvobozovat , chránit a zapojovat do politických zájmů velmocí.
Já jsem proti přítomnosti jakékoliv cizí armády na našem území.
Není tady
Hannah napsal(a):
Přítomnost cizí armády na našem území je protiústavní.Občané nebudou schopni aktivity nijak kontrolovat - nepodléhá námi zvoleným zástupcům.
USA se tak v naší historii postaví bok po boku fašistickému Německu a komunistickému Rusku. I jejich přítomnost tehdejší mocní vítali.
Narozdíl od prohlášení našeho prezidenta si myslím,že už je stejně rozhodnuto.Proto i ona smířlivost některých politiků.Bližší košile než kabát.
Militantní politik je vždycky nebezpečný, lhostejno které náboženství vyznává.Nás je stále nutné kulturnět,osvobozovat , chránit a zapojovat do politických zájmů velmocí.
Já jsem proti přítomnosti jakékoliv cizí armády na našem území.
Ne že bych s tebou tak úplně nesouhlasila v celkovém znění, ale je to v souladu s Ústavou
čl. 43 odst. 3
Parlament vyslovuje souhlas
a).....
b)s pobytem ozbrojených sil jiných států na území ČR
Není tady
Radar je radar - vysílá záření. Manžel mi kdysi pracoval nedaleko raketové základny Bejkonuru a byl také ozářen. Bezpečné to asi moc nebude...
Není tady
Není tady
Petícia
http://www.osud.cz/petice/
Není tady
Rusko považuje radarovou základnu v ČR za hrozbu
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … tcp8v.html
Americká základna představuje hrozbu pro Českou republiku
http://www.blisty.cz/2006/9/22/art30421.html
POLITICKÁ MANIPULACE V ČESKÉ TELEVIZI
http://www.blisty.cz/2006/8/31/art30085.html
Odpalování raket dlouhého doletu jiným než východním směrem, tj. s využitím impulsu zemské rotace, je fyzikálním nesmyslem
http://www.blisty.cz/art/29884.html
Jaké mají zkušenosti s americkou vojenskou přítomností v jiných zemích? Zdravotné riziká...
http://www.zvedavec.org/prispevky_1900.htm
Česká média nucena přiznat barvu: Proti raketové základně USA je 83% občanů ČR!
Články s podobnou tématikou, ktoré sa dali na internete nájsť zhruba pred pol rokom tam už niesú, boli stiahnuté... no prečo asi? Dnes nám médiá tlačia do hlavy, že väčšina Čechov ani nechce referendum...
Upravil(a) Marek_ (25. 1. 2007 7:51)
Není tady
Marku, že tě tak zajímá, jestli u nás bude radar nebo ne. To nechápu.
Není tady
Petr, mňa nezaujíma, kde bude, ale že vôbec bude. Je to ohrozenie bezpečnosti ľudí a mieru. Keď viem, čo viem, tak je mojou povinnosťou aspoň takýmto spôsobom bojovať...
Není tady
Petr10 napsal(a):
Marku, že tě tak zajímá, jestli u nás bude radar nebo ne. To nechápu.
omlouvám se, není to adresováno mě, ale jak by to někoho nemohlo-nemělo zajímat????
Není tady
Tak to,že jsou Američani hrozbou pro světový mír není pochyb i to že pokud by někdo chtěl napadnout NATO tak by se snažil zlikvidovat prvně radarové stanice.Ale co naděláme pokud jsou naší potentáti takový debilové a vůbec do nějakého poblblého NATO vstoupili tak to máme.Za komunistů jsme tady měli i rakety a 10KM od nás i radarovou základnu i raketovou s protivzdušnou obranou Brna tak tak se nedivme když teď lezem do pr... Amíkům,že nám teď sem něco chtějí nacpat jsme ve středu Evropy tak se tomu zase tak moc nedivte.Taky se mě to nelíbí,ale svět už je takový a obyčejných lidí se neptají co budou dělat.
Není tady
To Fiona27, Marek bydlí na Slovensku, proto mě to překvapuje.
To Ariesek67, několikrát zde bylo řečeno, že někdo bude chtít napadnout radarovou stanici. Tak napiš , kdo to bude. Já to nevím.
To Marek, že mně neprozradíš, koho jsi volil. Jestli Fica, Slotu nebo Mečiara, tak nemusíš odpovídat vůbec.
Není tady
nie, volil som niekoho iného...
Není tady
Petr10:Tak kdo by to mohl asi být je to opravdu otázka na diskuzi.Pokud by došlo k napadení NATO Je jedno kým ať jsou to Araby nebo Rusy je to jedno ať je to kdo jeto ta Radary jsou první na řadě viděli jsme to i z války amíků ať v Perském zálivu nebo na Balkáně vždy bombardovali prvně radary a potom útočné zbraně.A další je terorismus i ti se mohou zaměřit postupem času na tyto vojenské cíle.Ale otázka kdo není opravdu zas až tak bez významu těch možností je mnoho.Stalin taky do poslední chvilky nevěřil že ho Hitler napadne.
Není tady