|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Strakonicko - pořád hustě sněží.Zaposilovala jsem si při odhrabování sněhu a než jsem dojela nakonec, tak bych mohla znovu. Město zatím silničáři vůbec neprotáhli, bohužel ani centrum, takže maminky s kočárkama byly opravdu chudáci....Silnice jsou jen rozježděné.
Není tady
Uznávám, měly jste pravdu, autem to šlo asi fakt líp, než by to šlo s kočárem (o dvojčatech nemluvě), ale zas bych nemusela klít jako pohan a nadávat dementům, kteří ve sněhové vánici a na 10 cm sněhu jezdí na kole a pokouší se zřejmě spáchat sebevraždu!
Ale už nefrňám, doklouzala jsem a ráno to domů snad taky nějak půjde. 
Není tady
Tak u nás už to pomalu začíná.Ale padají zatím jen drobounké vločky,ale začíná pěkně foukat.Už máme asi 4 cm.
Není tady
Nevděčníci, jděte se klouzat 

Není tady

U nás už máme asi 25cm není to půl metru,ale na odhrnování to stačí už teď mě bolí ruce a pořád padá.
Není tady
A padá... padá... padá... svině bílá a padat nepřestává...
Xsara - ráno taky jeden messenger na kole frčel před autobusem cikcakstylem sebevraha - já být autobusák, tak ho srazím. Grrrrrr!
Ale podle posledních zpráv má k ránu sněžení ustávat (teda někde). Ovšem v pátek bude až - 15°C.
Není tady
Je tady , na kladensku už půl metru, teda skoro, ale asi jo
Není tady
No u nás tak 15 cm....no me ten snih zatim neva...no je fakt ze na lyze jedu az za 14 dni tak do te doby ho budu nenavidet ale rada ho pozoruju jak pada z okna kdyz jsem v teplicku:))
Není tady
U nás začalo drobně sněžit po půlnoci.Sněží pořád,a teď už se tomu na zemi dá říkat sníh.Před domem vyrostla rodina sněhuláků huráááááááá
Není tady
ráno na zahradě
odpoledne tamtéž
v poledne ve městě
a v parku
Není tady
a náš malinkatý domeček
a tady tak hustě sněží, že je fotka jako rozmazaná ale jsou to všude vločky, je to taky v parku
Není tady
Jediné co mi na to sněhu vadí je doprava. Ráno jsem se nemohla dostat do školy, odpoledne ze školy. Silničáři nikde - večer ve zprávách zase budou tvrdit, jak je to zaskočilo. Jako obvykle....sníh v lednu, týden předem předpověď, ale nikde nikdo - jen velké překvapení. Kvůli tomu jsem fakt naštvaná. Na hlavním tahu z Kladna do Prahy jsme jeli 40!!!!
Bety fakt krásný fotečky :-)
Sníh je božskej, jen ta jízda v něm....
Není tady
MILUJU SNÍH
Když je za oknem a já sedím v teplíčku s hrnkem voňavého čaje 

Není tady
666salome - ano, ano, ano - přesně tak:-)
Ale občas se vyrazím i projít
Není tady

Padá a padá.....Taky mám radši,když můžu sedět doma v teple a né se brodit těma srá.... na chodníkách.V Praze se moc chodníky neuklízí,aspoň né u nás, Jo na horách to by bylo jiný kafčo!
Není tady
Kde je sníh?
To je přece jasný - u Muzea! Celé 4 cm!
A snad taky v Dolomitech, do kterých teď jedu lyžovat! Heč!
Ahojky zdravím pavlačové osazenstvo!Co se sněhem?Tak jsme po něm všichni toužili a teď ho tedy máme.Já a můj pes se radujem pokaždý!On se v něm vyválí,já mu závidím a vychutnávám si tu vločkovou nádheru.To obyčejně při nočním venčení.Nikde nikoho,jen lampy svítí a já si nechávám sníh roztávat na nose a říkám si,že právě z takových střípečků se skládají malinkatý pocity štěstí.Dnes už to není krása,ale břečka,navíc u nás prší ale procházku jsme nezkrátili.Vrátili jsme se mokří a špinaví.Můj pesan je obluda veliká a tak jsme doma drhli a drhli než se mi podařilo ho zcivilizovat.Mějte se pa,pa Maxina!
Není tady
No a je po sněhu:(
Není tady
jedine dobre, uz at je jaro, slunicko a teplicko 
Není tady

Odrána nezaprší a nezaprší.Ale zato lije jako z konve.......
Není tady