|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kladno - takový "drobečky" :-) Ale je tu pěkná kosa, jestli v pátek opravdu bude -15 jak slibujou, tak asi umřu a zakládám téma "nenávidím mráz" :-)
Není tady
choysia: tak speciálně pro tebe - vylezla jsem do té tmy! Tady máš fotku jen tak - není vidět nic než vločky:
a tady máš v režimu "noční scéna" - nekonečný blesk a všechno zamlžené, vítr žene ty vločky děsnou silou. Vpravo je vidět můj stín jak stojím ve dveřích:
Jestli ráno vstanu včas tak udělám fotečku.
Není tady
Jééé, děkujů moc,moc 

To mám radost, takovejch vloček, to tady v nemáme 
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Není tady
Sníh je tady! Obvykle dvacetiminutovou trasu jsem jela o hodinu dýl, v každém sebemenším stoupáníčku byly vkusně naaranžované dva tři náklaďáky a odhrnutá nebyla jediná vločka.

No tak doufám, že ti co tady včera vykřikovali, že by chtěli sníh, jsou už spokojení a válí se venku a řádí s koštětem a hrablem a užívají si, na co se těšili...a rychle si užívejte a juchejte, protože všichni řidiči a jiní, co musí být venku a ne doma se už opravdu těší na víkend až ten hnus zase zmizí....
Není tady
Bu bu bu 
V zimě má bejt sníh a v létě teplo, tak proč se nad tím rozčilovat? 
Není tady

choys, nebudu se rozčilovat, až ti, co mají dělat svoji práci, si konečně všimnou, že je zima a odklidí to svinstvo z cest !!! kurňa, co asi tak ti cestáři čekali, takle v lednu ???

Není tady

Tak v Pardubicích jemně sněží od odpoledne.Teď je pokrytý trávník před domem,ale na chodníku ty bílé sr--ky roztávaj.
Není tady

bububu 
Já jen, aby mezi těma radovalkama nebyla nějaká, která teď sedí a říká, proč tolik padá, proč nemůžu jet nakupovat, proč musím jít zametat před dům, proč tolik fouká a je ledovka, proč jsem si narazila koleno....
Chci pěkně celé další dva dny vidět tu radost v těch příspěvcích, že opravdu s nadšením přijímají tohle hnusné nadělení....
Ať hezky v noci napadne pár centimetrů a zůstane tak třeba týden, to je jedno, ale ať to nepadá 24 v tahu a není všechno ucpaný a na dálnici nestojí lidi 6 hodin v zácpě.....
Není tady

potažmo, to mi připomíná jeden dost trefný vtípek....starý, ale pěkný....
Víte, kdo je nejmenší na světě ?
Přece cestáři...... Napadne 5 cm sněhu a není po nich ani vidu 

Není tady
Jasně, chápu vás, řídící , hrabací a odmetací občany 
malá.popelko, já vím 
Ale hele já: Huráááááá, juchůůůůůůůůůů, tralala, jupajdááááá, sakra, já bych se radovala jeeště dva dny dokola, až by se ze mě kouřilo, jenže nebudud na netu, ale doufám, že na horách.
Juchuchůůůůůůů........a jupííííííííííííííííííííííííí........
Není tady

Není tady
Vím, že bych neměla nadávat, vím, že v lednu je sníh a mráz vcelku normální, vím, že bych se měla radovat, že si děti konečně užijou pořádné zimy, ale já to fakt NENÁVIDÍM. Když se podívám ven, vidím padat ten hnus, a uvědomím si, že musím ráno do rachoty a nepochybně zase potkám několik udivených inteligentů, které překvapil leden na letních gumách , mám takovej divnej pocit kolem žaludku (asi tak, jako by mě do něj někdo zprudka nakopnul...
).
Jestli mě nebylo líp na mateřský, sakra. Doufám, že dojedu a neskončím ve škarpě...
Není tady
Na to,že jsem z Jablonce,na haldy sněhu jsme tu zvyklý,ale k nám zatím sníh nedorazil.
Není tady
Proč musím já a ještě pár pitomečků vstávat ve čtvrt na tři, abychom stihli odhrabat chodníky, než se na nich přerazí nějaký nespavostí trpící důchodce se psem a pak cestou do práce potkám 1, slovy J E D E N !!!, náklaďák s radlicí a jinak není na silnice a chodníky (obzvláště před státními či městskými institucemi) hrábnuto? 
Kdyby tak někdo vymyslel, jak to udělat, aby sněžilo akorát na horách, navrhnu ho na Nobelovku 
Není tady
V Plzni po ránu tak cca 10 cm a stále sněží. Připravuju si čaj a hurá pro hrablo... br... 

Není tady
Vendaa napsal(a):
VÝCHODNÍ ČECHY - TADY ANI VLOČKA
toje provokacéééé
Není tady
Zlínsko hnus, souhasím s Xsarou. Ráno po cestě do pr jsem fotila večer to sem hodím. Odhazujeme jak diví, máme toho doma hrozně moc na odhazování - celý dvůr, cestu přes celou zahradu ke "slepičím", před dlouhým barákem a pak hurá k máti, která to sama nezvládne... hnus, hnus.
Xsaro, na mateřský by ti nebylo líp, vlekla by ses sněhem s kočárem...
Není tady
Oprava,po té co jsem vyšla ven máme asi cenťák.A zatím stále nepadá.Snad to nedopadne tak,že v nížinách budou haldy a na horách nic.
Xsaro na mateřský by ti opravdu líp nebylo,souhlásím z Bety.Dvakrát to mám za sebou a jízda s kočárem za sněhové kalamity je fakt pocuc.
Není tady
A ještě lepší je jízda s kočárem pro dvojčata, tím hóóódně širokým a těžkým. Zvlášť když na jediném místě, kde se dá sjet z chodníku, je nahrnutá půlmetrová hromada sněhu...
Není tady
Tak u nás na Vysočině s malýma přestávkama sněžilo včera celý den, nejspíš celou noc a teď pořád padá.
Není tady
Teda ale mě už ten sníh jako na ukázku stačil a už by mohl zmizet.
Je ho spoustu a furt a furt a furt padá.
Není tady
U nás pořád nic.Nevím,jestli se mám radovat nebo smutnit.Podle toho co tady čtu,tak spíš radovat.Ale až to přijde,bude nejspíš hodně zle.
Není tady

děcka, kdo to přivolal ??????? já ho asi přijedu osobně poctít návštěvou a kousnout
............ nebo ne, líp............ dám mu do ruky hrablo a může mi ukázat, jak se s těma haldama popere....... tady u nás padá celou noc a teď pořád a je kolem 25cm sněhu
když k tomu přičtu "inteligenci" cestářů, kteří v touze uklidit parkoviště nahrnou hromady před auta, která jsme ráno pracně vyhrabali....... mám opravdu radost 

Není tady