Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 1. 2007 19:06

smudlinkaaa
♥------

Nechuť k seuxu

Chodím s přítelem 4 roky a poslední dobou nám to skřípe, hlavně v sexu. Nebo spíš je to tím, že já na to nemám moc chuť... Nemáte někdo podobné problémy, už jsem z toho zoufalá. Posím poradťe někdo.

Není tady

#2 22. 1. 2007 19:10

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Nechuť k seuxu

Přečti si starší příspěvky, je toho tady o tom mraky.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#3 22. 1. 2007 19:16

smudlinkaaa
♥------

Co jsem koukala, tak spíš kdo nemá chuť je chlap..

Není tady

#4 22. 1. 2007 20:00

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

I ženský.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#5 22. 1. 2007 20:25

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Zrovna dneska jsem četla příspěvek že s mužem odmítá spát jeho přítelkyně grater
Je to smutné když to dvěma neklape v posteli, ale u páru lol to je problém zásadní - promiň vím že je to vážně vážná věc a moc nevěřím že se to zlepší, není třeba čas na změnu vissla

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#6 22. 1. 2007 21:27

algidda
♥♥♥----

Já jsem četla, že při HA  se ztrácí chuť na sex.

Algidda

Není tady

#7 22. 1. 2007 21:49

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

algiddo, to je naprostá pravda....ale smudlinkaaa tady uvedla velmi málo konkrétních informací, abychom mohli soudit....

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#8 23. 1. 2007 18:06

enndi
♥♥-----

Ahoj smudli, důvodů může být více, pokud bereš HA, tak vysaď a chuť se zpravidla velmi brzo objeví, já jsem už snad první týden byla jak "mašina na sex"  gloria, a to jsem předtím taky nic moc. Hormony dělají opravdu divy, teď už je to celkem normální, je navíc fakt, že holky jsou po této stránce méně aktivní, ale pomohlo mi taky, že jsem třeba přítele den dva neviděla a chuť byla veliká, už spolu totiž bydlíme, takže jestli se taky vidíte denně...No, ale příčin může být opravdu víc, napiš více podrobností o svém vztahu, a taky jedna rada na závěr, pokud nad tím budeš celé dny dumat, bude to jen horší, nechej tomu volný průběh, zkus to nebrat jako problém, ale jako výzvu, co se dá změnit..

Není tady

#9 23. 1. 2007 18:12

Marilyn
♥♥♥----

smudlinkaaa napsal(a):

Chodím s přítelem 4 roky a poslední dobou nám to skřípe, hlavně v sexu. Nebo spíš je to tím, že já na to nemám moc chuť... Nemáte někdo podobné problémy, už jsem z toho zoufalá. Posím poradťe někdo.

Myslím, že ve skutečnosti nevíme, jaký vlastně máš problém:-) To, že nemáš chuť na sex, je spíš jenom důsledek něčeho, nebo myslíš, že ne? Prostě tě jen tak z ničeho nic přešla chuť? Většinou za tím něco je, a to musíš najít, abys to mohla řešit... Nebo, aby ti tady někdo dal radu...

Není tady

#10 23. 1. 2007 19:56

smudlinkaaa
♥------

No možná to bude tou HA beru už ji bezmála 3 roky.. ale vysadit se mi teda moc nechce, nepomůže třeba změna přejít na jinou?

Není tady

#11 23. 1. 2007 21:01

Buba 1
♥♥♥♥---

smudlinkaaa napsal(a):

No možná to bude tou HA beru už ji bezmála 3 roky.. ale vysadit se mi teda moc nechce, nepomůže třeba změna přejít na jinou?

Nepomoze. Kazda HA = hormony.

Není tady

#12 24. 1. 2007 11:21

Marilyn
♥♥♥----

smudlinkaaa napsal(a):

Může ti to pomoc, poraď se gynekologem. Sice každá HA obsahuje hormony, ale ne všechny obsahují stejné množství. Pokud vím, tak jsou i různé typy HA...

Není tady

#13 24. 1. 2007 11:48

backie
♥♥♥----

No ja nevim - ja chute mivam celkem dobre, ale hned po tom, co jsem HA vysadila, tak zadne nebyly. Byla jsem bez chuti na sex a i samotne provadeni se mi moc nelibilo. Jeste ke vsemu jsem mela obavy a bylo to krecovite. Ale tak za dva tri tydny, mozna trochu vic, se asi telo upravilo a dalo do kupy a chute byly, ale rozhodne s praskama mam chut na sex mnohem vetsi... ( i kdyz bez nich jsme objevili docela zajimave oblasti) :-)
Zalezi asi na kazde a jak na to reaguje.
Jinak jsou ruzne typy HA, kombinuji v ruznem pomeru synteticke nahrazky estrogenu a progesteronu ( ten ma vetsi nezadouci ucinky),  pokud mas jen jednofazovou HA, mozna by ti prechod na dvoj, nebo spis trojfazovou HA mohl pomoci. Protoze tam se pomery jednotlivych hormonu meni behem uzivani HA ( musis dodrzovat dny jak jdou za sebou), a to simuluje prirozenejsi fyziologicky cyklus organismu.. ale porad je to umele zvysovani mnozstvi hormonu  a kazda na to reagujeme jinak..
Ale pokud je beres uz tri roky, a chute si ztratila az ted, tak to v nich nebude.. Ztrata chute patri mezi akutni nezadouci ucinky HA, takze by se projevila velmi brzy..
Neni spis problem nekde jinde, stres, prepracovani ... nekdo jiny do koho by si se zakoukala.. nezmenil partner vuni, nebo neco jineho.. :-)
myslim, ze nas mozek reaguje na milion a jednu vec  aniz bysme si to uvedomovali...

Neexistuje muz, ktery by nesel opustit....

Není tady

#14 24. 1. 2007 12:45

janica
♥♥♥♥♥♥-

backie: není pravda, že ztráta chuti je akutní nežádoucí účinek, určitě to neplatí ve všehc případech - já ztratila úplně zájem o sex až po 9.letech!!!! A už měsíc po vysazení jsem si připadala jak mašina na sex rodna

Není tady

#15 24. 1. 2007 12:48

backie
♥♥♥----

Tak to si pak nemyslim ze bylo praskama.. ty ti dodavaji do organismu porad stalou hladinu hormonu, at je polykas jak polykas, pokud nezmenis prasky nebo cestu podavani.. ;-)
Rekla bych spis, ze je to v organismu, ze se po deviti letech zcvokne a zacne si sam trebas produkovat vetsi mnozstvi hormonu.. coz tve vetsi mnozstvi plus mnozstvi z prasku uz muze udelat nechut..
Proste p deviti letech to muzou prasky jakoby jen rozjet, ale rozhodne ne vyprovokovat

Není tady

#16 24. 1. 2007 12:56

janica
♥♥♥♥♥♥-

Sama jsi potvrdila, že právě ty prášky jsou důvodem. Nebýt jich, ke ztrátě chuti by nedošlo...

Není tady

#17 24. 1. 2007 15:28

backie
♥♥♥----

No to nikdy nevis.. Musela by si zit jeste jednou a sexovat devet let bez nich, a pak kdyz by ke ztrate chuti nedoslo, tak muzeme rict ano je to praskama..
Ale takhle je to jen a jen pouha teorie.. Trebas se partner prejedl romadurem a tvemu mozku ted smrdi ( omlouvam se, cetla jsem desne pitomy clanek a tam tuhle teorii valili.. :-)

A jinak mate chut na sex porad? Jako kazdy den, pokazde kdyz si partner rekne... Nemate nekdy tyden, den, kdy proste chut neni a pak zase jiny tyden, kdy by se clovek utloukl pomalu po kteremkoliv chlapovi, co se namane?

Není tady

#18 24. 1. 2007 15:43

janica
♥♥♥♥♥♥-

Tak teď už se to zase zklidnilo, tělo se s těmi hormony asi vyrovnalo. Ale minulý týden jsem zpozorovala zvláštní úkaz - poprvé v životě - asi to způsobila ovulace či co já vím - myslela jsem na to asi 3 dny v kuse od rána do večera.....že bych snad i přítele podvedla, kdyby nebyl k mání on, ale někdo jiný. roll´Pak to zase ustalo, a teď jsem na tom opět "chuťově" nic moc hmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí