18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V první řadě nevím jestli mám dobře i ve slově sípe...no ale to není ten ná problém. u 3 den pozoruju,e kdy adámek "řádí" tak jak je zadýchanej, tak ho slyím sípat.Ale musím u něj mít ucho abych to slyela-není to slyet nějak hodně nahlas, nekale a ani rýmu nemá. Já jsem se s ním vydala dnes k dr.ale kdy jsem viděla plnou čekárnu a vichni tam prskali,tak jsem radi odela,aby jsme něco nechytli..
Nemáte s tím některá u mimča zkuenost??
Není tady
Něco podobného měla Jíta jako mimčo, ale byly to jen soplíky v nose a suchá sliznice od vytápění v zimě. Take jsem jí stříkala sterimar, dala odpařovače na topení a také jednu plínku co jsem stále namáčela a zlepilo se to.
Jestli ale sípe od plic tak je lepí kdy si ho poslechne Dr.
Není tady
Ahoj, Ája taky začala sípat a být zadýchaná, ádná rýma, jen pokalávala a za pár dní z toho byl zánět průduek... dostala na 3 dny antibiotika a u je v pořádku. Chce to vlhčit vzduch a podloit matraci, aby měl hlavičku vý. Taky jsem s doktorkou otálela a koupila jí sirup Hedelix, ale ty antibiotika zabrali hned.
Není tady
Taky Nela sípala nedávno a dostala sirup, který pomohl. Dr. říkala, e to bude mít zřejmě chronický, páč nemocná nebyla, ale měla to alergického původu. Já jsem na to trpěla jako malá a léčili mi to antibiotiky (nic proti antibiotikům, ale mě způsobily, e jsem přemírou antibiotik získala zlatýho stafylokoka, který se mi usídlil v mandlích a čas od času se probere).
Sirup se jmenuje Ventolin a je určen pro astmatiky..
Pozn.: mě máma prý vyléčila průduky psím sádlem (u jsem psala v jiné diskuzi, kde se dá sehnat To abych Nele pomohla a dost pejskařů se do mě pustilo, ale to je jiná debata )
Není tady
ahoj,nase mala take zacala sypat kolem 4 mesice a unas jsme zkoncili na Ventolin inhalater,Zyrtec atd,mame to dodnes a zacinali jsme take na Ventolin sirup a nebo se dava Spiropent na rozsireni prudusek.takze pokud nema rymu,kasel zajdi sni k doktorce at si to poslechne..a vyjadri se.
Není tady