29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny,
mám obrovskej problém s praním. Malej nadělá na oblečení fleky od jídla, čokolády, bláta ... a prášek na praní to nějak nezvládá. Používám Persil - dříve to šlo, ale poslední dobou zůstávají fleky, zkusila jsem Rex a je to stehjné. Poraďte nějaký prášek, který dětské hadříky vypere opravdu do čista.
Není tady
Zrovna byla v televizi reklama na Vanish gel, taky nepomohl?
Není tady
Taky používám Vanish gel,před praním to naliju na skvrny a šoupnu to do pračky.Vypere se čokoláda,jahody,na borůvky pokapu citronem.Horší zkušenost mám s flekama od guláše a s kečupem.
Není tady
Zkuste použít před praním na skvrny mýdlo s jelenem.
Není tady
Taky používám vanish, jinak taky lanzu-ale mýdlo lanzu (asi je to obdobné, jako to mýdlo s jelenem).
Není tady
Dobrý večer,já slyšela že na skvrny je nejlepší žlučové mýdlo
Není tady
Já nedám dopustit na žlučové mýdlo. Koupíte ho za pár korun v každé drogerii a ještě jsem nenarazila na skrnu, kterou bych jím nezdolala... :-)
Není tady
Mám velice dobrou zkušenost s tímto přípravkem "Kronstar - sprej před praním."
Není tady