|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
novio určitě máš pravdu, že člověk omládne, mě bude za týden 36 a klidně bych šla ještě do třetího 
Není tady
jo a připadám si tak na 25

Není tady

mě je 37 let a užívám si,užívám
....svých dvou dětiček
.

Není tady

miiina napsal(a):
jo a připadám si tak na 25
![]()
![]()
vidíš, já někdy jak 15tka ,jindy jak 60tka 

Není tady
Novi, máš pravdu s tím užíváním prcka. Ale někdy je to náročný. Kluci 15 a 12 let už maj svůj režim - večer,když chci mít klid nejenom od malé (tak mě s nima čeká další šichta - úkoly,večeře atd) Takže nemám nikdy klid.
A do 4dítka určitě nejdu. Bude mi 38
Psychicky se cítím na 25 a fyzicky někdy na 60
Není tady
dušičko, to s tím režimem mám taky a s volným časem zrovna tak, skloubit něco, aby se tam uráčil jít puberťák a vydrželo to i mimino
a zrovna včera jsem se modlila ať malá brzo usne jenom proto, aby jsem mohla pokračovat v úkolu z fyziky
Není tady

Dusi,
to věřím, taky to budu mít náročný a k tomu ještě prcka třeba
Ale šla bych do toho, nebo to teď tak vidím, ale co bude za 10 let netuším, krom toho,že manžel o dalším dítku nechce ani slyšet
pokud teda nevyhrajeme a nebude tučný konto 
Ale třeba budu chtít mít svůj klid atd. nechám se překvapit co je v knize osudu napsáno 
Není tady

Holky, co puberta u kluků???
já se tak děsím, co bude.....
už při vzpomínce mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě 
Není tady
No Novi, nemysli na pubertu a užívej si prcky dokavad jsou malý. říká se,že puberta u kluků je lehčí než u holek, je pravda,že nějak neodsekávaj a neodmlouvaj, ale zase vymýšlej blbosti (jenomže to už od mala) jako třeba sprejování, různý adrenalin atd......
Není tady

tak to se mám i tak na co těším
2 kvítka mám doma 100%.... mě právě každej děsí, jaký to bude strašný....
A nejlepší je, že mě každej lituje,že nemáme holku, že ty jsou víc vázané na matku atd. ....
tak se nechám překvapit 
Není tady
Novia napsal(a):
tak to se mám i tak na co těším
2 kvítka mám doma 100%.... mě právě každej děsí, jaký to bude strašný....
A nejlepší je, že mě každej lituje,že nemáme holku, že ty jsou víc vázané na matku atd. ....
tak se nechám překvapit
Novi - nemyslím si, co si pamatuju já na svoji pubertu - lhala jsem,odmlouvala,utíkala z domova - a ted mám s mamkou nejblíž - ale až díky dětem. To možná je to že jsou víc vázané na matku, protože když potřebuju třeba pohlídat, nebo se s něčím poradit - za tchyní nejdu.
Naopak si myslím, že kluci jako děti jsou takový mamánci, holky jsou potvory - ty to uměj hrát dobře s tatkou.
Není tady
A mně bude co nevidět 35.Dceru jsem měla v 19ti,Filípka v 34 a musím říct,že je to úplně něco jinýho.Mnohem víc si to užívám
.
A Lucka je právě v pubertě a já to nesu dost těžce a někdy pěkně vypěním.Nejhorší je,že je jako já v jejím věku 
A do třetího bych asi šla,ale nevím,zda by to zvládlo moje zdevastované tělo 
Není tady
jelikož jsem rodila císařem, tak otěhotnět nemohu, možná tak za dva roky, a snad to půjde, ještě jedno mimi bych si moc přála
Není tady
Renčo mě letos 38
s puberťačkou zápasím, někdy si říkám jestli nejsou oba stejně starý 
Není tady

No myslím, že to budu asi já! Prďolka se mi narodila, když mi bylo 41 let a 10 měsíců a je to moje první (a poslední dítě)! 

Není tady
Leri napsal(a):
No myslím, že to budu asi já! Prďolka se mi narodila, když mi bylo 41 let a 10 měsíců a je to moje první (a poslední dítě)!
Leri, s prvním dítkem jsi si dala na čas 

, to tě obdivuji 
Není tady

Já mám v sousedství maminku, co měla dítko ve 44 (měsíce přesně nevím)...ale narozený chlapeček měl teda už dva starší bratry o 14 a 18let....všichni se stejným tatínkem...(i maminkou samozřejmě
!!!
U mě mamina 36, 9měsíců...a taky jsem po 12 a 14ti letech od sester...
Není tady

Vlastně jsem si nikdy nemyslela, že bych měla děti - máme v rodině genetickou zátěž, no a pak jsem ve 38 potkala toho pravého a on si přál miminko - já porušila všechny své životní zásady,rozmyslela si to, vdala se a přišla do jiného stavu.

Věk pociťuji jedině tehdy, když přijdu mezi maminy a jsou tam samé mladičké holky...
Není tady
holčiny mě je 43 tak asi jem nejstarčíí.ale prý vypadám ok. ted je období Filípkových zubů a já jsem k.o
Není tady
ještě dopíšu syn-24, dcerka bude mít v lednu 4, a syn bude mít 10 měsíců
Není tady