19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
tak kdy u Kurička otevřela znovu tohle téma - teď musím říct (kdy vecko dopadlo), e mít mimnko ve skoro 40ceti je supeeeer :-)
Není tady
Pavli moc blahopřeju a jsem ráda, e si to uívá. Mně je 29 a mám své první miminko. Ale hned jsem si vzpomněla na vagrovou, které je 42 a mimi pořád nikde a brácha by ho tak moc chtěl. No, necháme se překvapit. Jen jsem ráda, e jsem svým rodičům nadělila aspoň takový malinký dárek v podobě naí zlaté Terezky Ti si to teprve uívají a jejich ivot nabral nový smysl
Není tady
tak to ja si rikala ze do 30 prvni dite a netusila jsem ze do 31 uz budu mit deti dve:-) takze tenhle prdola bude darecek k 31.narozkam v srpnu:-))
Není tady
Tak já se taky přidávám ke "starím" ročníkům. V září mi bude 35 a Barunka se mi po dvou nezdarech narodila ve 33. Teď mi manel říkal, e musím zvládnout jetě aspoň 2 děti, take do 40 mám co dělat
Manel je mladí přesně o rok a měsíc.
Vykání nevyaduju
Upravil(a) Romana (3. 7. 2007 21:43)
Není tady
Nazdárek, je mi 40 a konecně se mi napočtvrté narodila moje krásná holčička Nelinka. Tím moje porodní pokusy skončili, ale kdo ví. Člověk míní ivot mění.
Není tady
pavli napsal(a):
tak kdy u Kurička otevřela znovu tohle téma - teď musím říct (kdy vecko dopadlo), e mít mimnko ve skoro 40ceti je supeeeer :-)
Jojo, pavli, úplně souhlasím, sice jsem si u porodu "uila" a nakonec skončila na císaři, ale stojí to za to
Upravil(a) habe (4. 7. 2007 15:05)
Není tady
Ahoj, mně bylo 37 v květnu a v dubnu se narodil Vojta - moje první mimčo. A musím říct, e jsem astná, e jsem se vyblbla předtím (a to ve vech směrech - i světových), protoe mateřství vyaduje od matky tolik obětavosti, e bych coby mladí moná byla dost zpruzená Takhle si to uívám, protoe jsem si na to musela pěkně trpělivě počkat a vechno to "uívání si" mě akorát přestávalo naplňovat. Halt správný timing...
Není tady
makca napsal(a):
tak to ja si rikala ze do 30 prvni dite a netusila jsem ze do 31 uz budu mit deti dve:-) takze tenhle prdola bude darecek k 31.narozkam v srpnu:-))
Jémine, a to se řadí ke starím matkám? Já si ve 33 připadám mladá . Pravda, e Adam je třetí dítko....
Není tady
alenak napsal(a):
makca napsal(a):
Jémine, a to se řadí ke starím matkám? Já si ve 33 připadám mladá
. Pravda, e Adam je třetí dítko....
Alenko tak přihoď metříky i ostatních dítek, kruci, a jsme pořádně v obraze !!!
Není tady
Megg, je jim osm (holce) a pět a půl (klukovi) Metříky by zabraly moc místa
Není tady
Já si taky připadám mladá. Je mi 36,5 a tři děti . Kluci 14 a 11 let.
Není tady
jo - koukám já jediná mám děti dvougenerační :.-) ? dcera 19 u odmaturovala, pracuje a bydlí s přítelem. syn nezařaditelný :-) (13) miminko ale zboňuje no a my rodiče jsme prostě nadení! ale je to nae první společné dítě...
Není tady
Pavli, nejsi jediná :-), mojí starí dceři bude brzy 20, taky odmaturovala, v září jde na vejku a u doma skoro nebydlí, prostřední dceři bude za chvíli 12 a to nejmení zlatíčko mám taky s jiným takou
Není tady
tak to jsme na tom hooodně podobně, e? :-) jetě tedy mám 2 vyvdané dcery - starí (20) trvale ije v Anglii, mladí (18) s matkou...
Není tady
alenko, mozna ze v 33 uz taky bude treti:-))) i kdyz ja bych si ten treti darecek nejradeji nechala jako holky pred ctyricitkou, pokud jeste budu mit silu:-)
Není tady
Makčo, jakpak to s Agátkou zvládá? Budu na tom podobně, tak mě to moc zajímá!!!
Není tady
Tak jsem holky nakoukla k vám ze zvědavosti a uvaovala jsem o třetím kolem 35-40 a koukám je to brnkačka... tak se pak za pár do toho asi púustím. Mně je 27 a věk dítek viz. metříky
Vechny ,, starí´´ maminy obdivuju.
Není tady
Teda nedalo mi to a po dloooouhé době jsem sem zase nakoukla
Je super číst kolik maminek se nás odhodlalo jetě k dalímu mimískovi je to krásný a dává to kadé z nás dalí elán do ivota, hlavně pokud jsme to tak chtěli
Dcera mi moc pomáhá a je astná, e má bráku tak malinkýho, e můe vidět kadý jeho dalí pokrok který zvládne v ivotě, sama mi to řekla to je pak tak krásný
Vem vám přeji a je to jen a jen krásný a těm co váhají vřele doporučuji
Upravil(a) Blanka LBC (10. 7. 2007 20:50)
Není tady
mě je 29 let
Není tady
Mě je 31 a jetě bych tak za 5-6 let chtěla třetí dítko, ale kdo ví co bude
a kdy to tady čtu, tak jsem o tom víc a víc přesvědčená
Není tady
ty jo 5 dětí.... jak to holky zvládáte? nechápu
tak kdo je tu nejstarí? nejmladí asi víme, ale nejstarí? losněte si
Není tady
taky bych jednou chtěla jetě jedno, tak snad to půjde
Není tady
mě je jetě měsíc a pár dní 25
ale jetě bych si jednou říct později za cca 10 dala
někdo tvrdí,e u má pak člověk děti velké a svůj klid,ale malýho benjamínka doma mít to pak člověk omládne
Není tady