19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Hlásím se k mamimkám /těhulkám/ "veteránkám" já oslavím v květnu 40 !
Není tady
Romisku, vůbec se neboj. Před rokem a půl jsem měla stejné obavy. Andrejka je moje první dítko a narodila se 4 dny před mýma 33. narozeninama. Těhotenství v pohodě a přiznám se, e na porod si u vůbec nepamatuju, i kdy hooodně bolel.
Není tady
Já rodila ve svých skoro 39letech-a super! Nejlepí (bezproblémové) těhotenství a rychlý, taky bezproblémový porod.
Není tady
Tak já se taky hlásím ke starím maminám ( nemohu si pomoct, ale spí ke zkueným maminám ). Letos mi bude 35 let , mám doma 15ti letý dvojčata a teď si vychutnám chlapečka.......
Není tady
Rozesmál mě ten nápis VETERÁNKY no dost dobrý
Já si to taky uívám, Andrejka mi moc pomáhá a na malého mám dost času, protoe Ája u je velká a ikovná, bráku si moc přála s manelem jsme moc rádi, e to dopadlo ve dobře, taky jsem se bála komplikací, ale udělala jsem ve, abych se jim vyhnula a ty který se nedají ovlivnit jsem vyřadila díky vyetřením, který jsem podstoupila
Není tady
Romisek napsal(a):
Starí maminky dodáváte mi odvahu, i kdy větina z vás u dítka má. Mě je 32 a bohuel bez dětí a nepůjde to tak snadno. Podvědomně mám strach ze vech moných komplikací a postiení.
Romisku má pro svoje obavy nějaký konkrétní důvod?
Víte já to beru dost jinak, nějakou dobu jsem pracovala v USA a tam je to tedy opravdu úplně jinak. Můj gynekolog tady v Čr mi v 28 letech taktně naznačoval, e nemám na co čekat, to by Dr. v USA nenapadlo. Já sama mám nějak jinak posunuté vnímání - rodit kolem 35ti mi přijde daleko normálnějí ne rodit ve 20ti!
Navíc pro mě byly poslední 3 roky velice důleité v mém profesním i osobním ivotě, co by mě jaksi logicky minulo, kdybych svého lékaře tehdy poslechla.
Je mi 31, taky mě občas napadne e to nemusí jít v pohodě, ale to nemusí jít úplně stejně i o 10 let mladí holky.
"Veteránkám" zdar!
Není tady
Tak to abych si dávala pozor a začala vám některým vykat...
Není tady
Blani, Ty teda vypadá fakt mladě
Není tady
No holky tak to já se taky hlásím, v červnu mi bude "kulatých 30 " take veteránkám zdar
Není tady
tarmik napsal(a):
No holky tak to já se taky hlásím, v červnu mi bude "kulatých 30 "
take veteránkám zdar
Petí, ty kecá Já myslela,e je ti tak 25 podle fotek
Není tady
Mari děkuju, se úplně rozplývám ale bohuel je to pravda, no ale furt si připadám jak třetiprdlo tak na zastydlých 25
a někdy i míň....nechápu kde se mi tam vzalo těch 30, to nějak utíká nebo co...někdy u musím brzdit a říkám si bacha na to si u mooooc stará
Není tady
no ale mě omlazuje manílek, je o 2,5 roku mladí .gloria: sem ale hřínice
Není tady
Taky mě omlazuje manel, je o 6 a =ůl roku mladí, a taky to miminko ve 40, to je fakt paráda.
Jukněte na www.halinka.estranky.cz
Není tady
Holky - tak to bychom mohli udělat anketu a nejstarího tatku. Manel je ode mě o 7 let starí
Není tady
Jo Duí já mám taky o 7 let starího manu, ale úplně si to uívám. Jsem prostě jeho mladej zajíček,cha cha
Není tady
Tereza82 napsal(a):
Blani, Ty teda vypadá fakt mladě
DÍK
kdy koukne na stránky třeba změní názor , já ho měním kadý ráno
ale jsem taky někdy jako prdlá 20
to je moná dobře
Upravil(a) Blanka LBC (25. 1. 2007 22:19)
Není tady
Blani, já na ty stránky právě koukala
Není tady
hm, no já kdysi byla hooodně mladá maminka, jetě mi nebylo 20, kdy se dcera narodila, teď v 39ti jsem otěhotněla 1. měsíc a tatínek bude slavit 47 :-)
no, skoro rekordy na obou stranách :-) jak říká můj nej kamarád, jsem dítě těstěny, e?
Není tady
Ahoj Pavli, uvidí, jak si to miminko dude uívat. V Březnu mi bude 40, a Halince jsou teď 2 měsíce a věř, je to úasný
www.halinka.estranky.cz
Upravil(a) siwama (27. 1. 2007 15:19)
Není tady
Tak jsem sem najukla mě sice bude 25, ale mému manílkovi 45 tak zapadáme
ale jak miláček říká, náramně si to tatínkovství uívá. Důleité je být prostě v pohodě
Upravil(a) l.lucililinka (27. 1. 2007 17:39)
Není tady
Ahoj, je fajn potkat někoho, kdo je mu věkově blizko. Mě je 35, mám jednu dceru a na druhé čekáme- zatím. U jsem to chtěla vzdát, protoe někdo klepe na dveře- e by stáří, ale dostala jsem se sem a mám radost, e nás je tady víc. Tak se drte
Není tady
Já měla nejdříve o 16 let starího mue a po rozvodu jsem si vzala o 7 let mladího mue
a je to perfektní
Mám u třetí dítko, podařila se holčička
do třetice a je mi 33 letos v lednu. Take super
Není tady