19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
tak mě napadlo, jestli to nejsem já a tak se ptám :-) je mi skoro 39, čekám své 3. dítě...
Není tady
Ahojky, mě bude "jen" 33, ale mám teprv dvě děti. Kdo ví jestli bude třetí nebo ne a v kolika....
Není tady
Pavli, mě zanedlouho bude také 39 a jetě ani nejsem těhotná, take určitě budu starí maminkou - tedy jestli se podaří
Není tady
Mně je 36 doma dva kluky. Přidávám se také mezi starí mladé maminy. nENÍ ti tolik, kolik ti je, ale nakolik se cítí
Není tady
Tak to zatím vedu . malá má na svět vykouknout v dubnu a mně bude v březnu 40.
Není tady
tak ahoj kolegyně!!!!! Taky mi bude v březnu 40, mám miminko, holčičku, ve středu jí budou 2 měsíce.
Není tady
Jo jo Renča - salek vede, mě je 36 od listopadu začínali jsme tu v odkazu těhulky kolem 40
Není tady
á tak tu nejsem nejstarí :-) těí mě :-)
já mám bezva ivot :-) starí dceři u je skoro 19, synovi 13 a teď s novým manelem nové miminko :-)
Není tady
Pavli, udělej si těhu metřík, jak se dělá najde na http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8330
Není tady
Nejsem nejstarí, letos mi bude 38, ale asi jsem tady maminka s největím počtem dětí, celkem 5!!!
Není tady
Není tady
miselinka napsal(a):
aha,tak co kdyby jsme ted udělali anketu Kdo je tu nejmladí???
![]()
mě bylo 21 tak co je někomu mín???
MIko, myslím e by nás tu trumfla Kikanka, tý je toti 20
Není tady
Kikance je 20 ??? fakt ::::: ???? ty jo..jeí..já jsem snad ze zimních miminek nejstarí
!!!
Není tady
miselinka napsal(a):
Mari-kikace je 20jo?tak to je taky hustý e?je tu jětě někdo mladí??Mari tobě je taky 21e?
No já u jsem "stará garda" mě bylo před měsícem 22
Petí, nejsi nejstarí, co plaíí, stará jsi tak, na kolik se cítí POtvůrce je 30,ne? A chudinka teď tlačí, tlačme s ňou
Ne, drím jí palečky
Není tady
V zimních maminkách jsem nejstarí já, v osmaedesátém jsem tu jetě nebyla, ale v edesátémdevátém u jsem kadila do plíneK!!!! Take, zimní maminky, buďte klidné, proti mně jste pořád děvčátka!!!!!
Není tady
Zuzanko, je tu jetě maminaanýzek a ta čeká 6.dítko, pokud se nepletu můu se zeptat, jak se děti jmenují - u pěti u je to kumt vymýlet jména, co?
Není tady
Tak já u jsem tady byla v 67mém, mám 4 děti. Jirku 20, Filipa 19, Danielu 14 a Halinku Marii a té jsou 2 měsíce.
Není tady
Starí maminky dodáváte mi odvahu, i kdy větina z vás u dítka má. Mě je 32 a bohuel bez dětí a nepůjde to tak snadno. Podvědomně mám strach ze vech moných komplikací a postiení.
Není tady