|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
tak mě napadlo, jestli to nejsem já a tak se ptám :-) je mi skoro 39, čekám své 3. dítě...
Není tady
Ahojky, mě bude "jen" 33, ale mám teprv dvě děti. Kdo ví jestli bude třetí nebo ne a v kolika....
Není tady
Pavli, mě zanedlouho bude také 39 a ještě ani nejsem těhotná, takže určitě budu starší maminkou - tedy jestli se podaří 
Není tady
Mně je 36 doma dva kluky. Přidávám se také mezi starší mladé maminy. nENÍ ti tolik, kolik ti je, ale nakolik se cítíš
Není tady
Tak to zatím vedu
. malá má na svět vykouknout v dubnu a mně bude v březnu 40.
Není tady

tak ahoj kolegyně!!!!! Taky mi bude v březnu 40, mám miminko, holčičku, ve středu jí budou 2 měsíce.
Není tady
Jo jo Renča - salek vede, mě je 36 od listopadu
začínali jsme tu v odkazu těhulky kolem 40

Není tady
á tak tu nejsem nejstarší :-) těší mě :-)
já mám bezva život :-) starší dceři už je skoro 19, synovi 13 a teď s novým manželem nové miminko :-)
Není tady
Pavli, udělej si těhu metřík, jak se dělá najdeš na http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8330
Není tady
Nejsem nejstarší, letos mi bude 38, ale asi jsem tady maminka s největším počtem dětí, celkem 5!!!
Není tady
Není tady

miselinka napsal(a):
aha,tak co kdyby jsme ted udělali anketu Kdo je tu nejmladší???
![]()
mě bylo 21 tak co je někomu mín???
MIško, myslím že by nás tu trumfla Kikanka, tý je totiž 20 
Není tady
Kikance je 20
??? fakt ::::: ???? ty jo..ježíš..já jsem snad ze zimních miminek nejstarší
!!! 
Není tady

miselinka napsal(a):
Mari-kikace je 20jo?tak to je taky hustý že?je tu jěště někdo mladší??Mari tobě je taky 21že?
No já už jsem "stará garda"
mě bylo před měsícem 22
Petí, nejsi nejstarší, co plašííš, stará jsi tak, na kolik se cítíš
POtvůrce je 30,ne? A chudinka teď tlačí, tlačme s ňou
Ne, držím jí palečky 
Není tady
V zimních maminkách jsem nejstarší já, v osmašedesátém jsem tu ještě nebyla, ale v šedesátémdevátém už jsem kadila do plíneK!!!! Takže, zimní maminky, buďte klidné, proti mně jste pořád děvčátka!!!!!
Není tady
Zuzanko, je tu ještě maminaanýzek a ta čeká 6.dítko, pokud se nepletu
můžu se zeptat, jak se děti jmenují - u pěti už je to kumšt vymýšlet jména, co? 
Není tady

Tak já už jsem tady byla v 67mém, mám 4 děti. Jirku 20, Filipa 19, Danielu 14 a Halinku Marii a té jsou 2 měsíce.
Není tady
Starší maminky dodáváte mi odvahu, i když většina z vás už dítka má. Mě je 32 a bohužel bez dětí a nepůjde to tak snadno. Podvědomně mám strach ze všech možných komplikací a postižení.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady