|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky,mám několik dotázků a moc prosím o odpovědi. Můj chlapeček /8 měsíců/ už pár týdnů sám stojí a nyní začíná capkat okolo nábytku a chce chodit za ručky. Zajímalo by mne, jestli už mám mu koupit capáčky,nebo počkat,až bude chodit sám.
Odkdy dávat do postýlky polštářek?
kdy vařit dítěti puding?
díky a pá
Není tady
Cleo, pokud ti bobek jen tak capká kolem nábytku,nejlepší je to bez botiček, jen dávej ponožku s protiskluzovou podrážkou
Polštářek by se měl dávat až od jednoho ročku, ale Miška už svůj polštářek má. Je to taková placka, takže to ani nejde poznat, že by nějaký měla....
No a pudink už jsme zkoušeli a to ze sunaru. Malé moc chutnal, osladila jsem ho glukoputem.
Není tady
Četla jsem, že botičky se mají dětem dát až když víc chodí než lezou.
Dnes jsem o tom zrovna přemýšlela, protože si říkám, že kdybych mu dala botičky, tak by možná pořád nechodil po špičkách ale donutilo by ho to stoupnout si na paty. Jenomže máme doma jenom takové textilní bačkůrky, které jak jsem zjistila, mu nedrží na nožičce....
Polštářek ještě nedáváme, ani nevidím důvod proč? A pudink jsme zatím nezkoušeli.
Není tady
mne rekla doktorka ze mam dat botky jak zacina stat, tak jsme koupili papucky, polstarek svuj nema, ale tim ze spi s nama v posteli, tak si vyleze na nas polstar, nejak ji to nejde odnaucit, no a puding jsem uvarila a pak jsem si ho musela snist sama, protoze ji to nejelo a musim priznat ze me pak z toho pekne bolelo bricho:-)
Není tady
Mě to říkali jak píše Souris ( a to jak dětská Dr, tak na neurologii, i na rehabilitaci ), až dítě více samo chodí než leze, může dostat botičky, ale nejlepší jsou prostiskluzové ponožky.
Hlavně mu nepomáhej a nevoď ho za ručičky, tím se mění těžiště a nemá to dobrý vliv na páteř. I když se to dětem líbí.
Jíťa dostala tenký polštářek okolo 1,5 roku a to protože měla rýmu a pak už jí v postýlce zůstal.
Upravil(a) spunt (22. 1. 2007 11:11)
Není tady

s botičkama souhlasim s holkama, polštářek jsem četla až po roce. Nicméně Dominik ho má až od podzima (bylo mu víc než 2,5roku a polštářek je tenoučkej) a dostal ho taky kvůli rýmě jako Jíťa. Jinak by ho asi neměl ani teď , nevadímu to.
Není tady
proc se nemaji detem davat boticky? myslela jsem, ze je potreba, aby si dite zvyklo, malemu jsem je koupila, zatim je ma, jen kdyz jedeme nekam autem a porad je sundava a rozvazuje

Není tady